Přejít na obsah

Klub malych hodiniek

jankoxxx

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

pani, este ma tak napadlo ze by sme sem mohli prispievat aj hodinkami v nasej velkosti, ktore nas zaujali v poslednom case. mohla by to byt dobra inspiracia do buducnosti ;)

na uplne inych a nepomerne lacnejsich hodinkach som zistil, ze ak by som mal mat jedine hodinky, tak velkost cca 36mm.

sny su tu, aby sme sa mali na co tesit. tie moje vydrzia este hodne dlho, a vobec ma to netrapi. co ma prist pride, ked budem v situacii, ze dokazem tolko prostriedkov bez vycitiek utratit za hodinky, tak za jedny z tychto (fotky pozicane z hodinkovych for)

post-27820-0-08479000-1391630546_thumb.jpg

post-27820-0-68954100-1391630534_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejmenší hodinky, co jsem kdy měl, byly Dubey & Schaldenbrand Diplomatic, neskutečně pohodlný hodinky (34mm široký).

Kdyby byly kulatý, bylo by to málo, ale čtveratý či obdélníkový hodinky jsou vždycky větší.

post-1118-0-08443500-1391630770_thumb.jpg

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odkaz ke komentáři

Ať tady nejsou jenom samé klasické oblekovky...

post-18308-0-17728400-1391646653_thumb.jpg

...Fortis Official Cosmonauts 610.10,158 - skvěle nositelných 39mm :rolleyes:

A byť zdánlivě větší, přesto ještě menší a tvrdší...

post-18308-0-50699700-1391647068_thumb.jpg

...Rado Sintra Chrono, 34(!)×45mm náramek ze safíru a keramiky s platinovou povrchovou úpravou    :rolleyes:

Podotýkám že kromě prcků klidně na pazouře snesu i 49mm Suunto Core, záleží jen na okolnostech a momentální náladě.

(Koule mám obě, potomky dva   :smoke:)

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Nejmenší hodinky, co jsem kdy měl, byly Dubey & Schaldenbrand Diplomatic, neskutečně pohodlný hodinky (34mm široký).

Kdyby byly kulatý, bylo by to málo, ale čtveratý či obdélníkový hodinky jsou vždycky větší.

Tak tohle je parádní, celkově to k sobě pasuje

Odkaz ke komentáři

Malé hodinky jsou fain. Jsou praktické, pohodlné a vypadají dobře. Dokonce i na ne úplně padnoucímu řemenu, že SakaleMarty ;-)

Navíc pak strojek do pouzdra opravdu pěkně sedí. Kromě Unitasu jsou veškeré strojky cca 29 mm průměr, takže pokud je pouzdro výrazně větší, je to jen materiál. Navíc se mi ani nelíbí, pokud je pak navíc skrz průhledné dýnko vidět "maličký" strojek v obrovských hodinkách. O datumovce v půli cifru ani nemluvím....

post-20230-0-62059000-1391761574_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Malé hodinky jsou fain. Jsou praktické, pohodlné a vypadají dobře. Dokonce i na ne úplně padnoucímu řemenu, že SakaleMarty ;-)

Navíc pak strojek do pouzdra opravdu pěkně sedí. Kromě Unitasu jsou veškeré strojky cca 29 mm průměr, takže pokud je pouzdro výrazně větší, je to jen materiál. Navíc se mi ani nelíbí, pokud je pak navíc skrz průhledné dýnko vidět "maličký" strojek v obrovských hodinkách. O datumovce v půli cifru ani nemluvím....

hranaté hodinky nemusím, ale ty Doxy vypadají zajímavě, vůbec je neznám

Odkaz ke komentáři

hranaté hodinky nemusím, ale ty Doxy vypadají zajímavě, vůbec je neznám

Je to jeden z kultovních modelů - Doxa Grafic. Je to krásný, čistý bauhaus... výroba cca 1960. Mechanický strojek, 17 kamenů, rezerva cca 48 hodin, dělaly se i v automatu... Jeden z místních členů je má. JInak Doxa vydala jejich reedici, jenže se vyrábí v quartzu, mechaniku mají sice taky, ale to už je úplně jiný design.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...