xmenm05 Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 Dnesky jsem rozdával testy ve škole, takže jsem šel jedno zápěstí za druhým a ... ve cca 150 hlavém kolektivu se našly jedny Omegy bondovky, jedny Tag Heuer (typ netuším, ale s chronoskopem, takže ne úplně low end), jedny mechanický swatchky a tuším dvoje seika ... . Přemýšlím, jaké hodinky jsem nosil do školy já ... Docela slušné, hlavně ty Tagy byly k světu ... . Asi už mi hráblo ...
Jakubisko Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 5/150... 3,3% kvalitnich hodinek to neni moc :/ jeste bys mohl napsat, co to bylo za skolu zakladka asi ne, co?
Guest Diskutér Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 Dnesky jsem rozdával testy ve škole, takže jsem šel jedno zápěstí za druhým a ... ve cca 150 hlavém kolektivu se našly jedny Omegy bondovky, jedny Tag Heuer (typ netuším, ale s chronoskopem, takže ne úplně low end), jedny mechanický swatchky a tuším dvoje seika ... . Přemýšlím, jaké hodinky jsem nosil do školy já ... Docela slušné, hlavně ty Tagy byly k světu ... . Asi už mi hráblo ... No... dnešní student na vysoké škole, pokud sebou trochu hodí může vydělat za týden i to, co vydělá učitel za měsíc. Takže je zcela přirozené, že pokud má vztah k hodinkám, pořídí třeba i ty TAG Heuer. To, že stát honoruje práci učitele tak, že za svou optimální časomíru může považovat přesýpací hodiny... to je smutnou skutečností, a bohužel asi i dlouhodobě nezměnitelnou. P.S. Ty považuješ TAG Heuer bez stopek za lowend? Carrera... Monaco například...
Onisan Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 To je v pohodě... já jako dálkový student jsem byl minulý pátek psát zápočový test z trestního práva a jeden odrbaný spolužák (podotýkám, že žádný "dálkař" jako já, ale denní studentík) měl na ruce Breitlingy (žádné faky, ale poctivý originál)... také jsem si vzpoměl, na svá řádná studentská léta a Primky či Ruhly na ruce
vor Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 To je v pohodě... já jako dálkový student jsem byl minulý pátek psát zápočový test z trestního práva a jeden odrbaný spolužák (podotýkám, že žádný \"dálkař\" jako já, ale denní studentík) měl na ruce Breitlingy (žádné faky, ale poctivý originál)... také jsem si vzpoměl, na svá řádná studentská léta a Primky či Ruhly na ruce No ty s těma IWC Portuguese taky neděláš ostudu. No ale jak poznáš originál na dálku?? Já mám kolikrát problém identifikovat hodinky u někoho, který sedí naproti. No a vidím celkem dobře.
kober Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 5/150... 3,3% kvalitnich hodinek to neni moc :/ jeste bys mohl napsat, co to bylo za skolu zakladka asi ne, co? xmenm05, to zavání VŠE
xmenm05 Posted May 7, 2007 Author Report Posted May 7, 2007 Dnesky jsem rozdával testy ve škole, takže jsem šel jedno zápěstí za druhým a ... ve cca 150 hlavém kolektivu se našly jedny Omegy bondovky, jedny Tag Heuer (typ netuším, ale s chronoskopem, takže ne úplně low end), jedny mechanický swatchky a tuším dvoje seika ... . Přemýšlím, jaké hodinky jsem nosil do školy já ... Docela slušné, hlavně ty Tagy byly k světu ... . Asi už mi hráblo ... No... dnešní student na vysoké škole, pokud sebou trochu hodí může vydělat za týden i to, co vydělá učitel za měsíc. Takže je zcela přirozené, že pokud má vztah k hodinkám, pořídí třeba i ty TAG Heuer. To, že stát honoruje práci učitele tak, že za svou optimální časomíru může považovat přesýpací hodiny... to je smutnou skutečností, a bohužel asi i dlouhodobě nezměnitelnou. P.S. Ty považuješ TAG Heuer bez stopek za lowend? Carrera... Monaco například... Bylo to na VŠE a i když jsem měl zrovna na ruce "jen" aviatory (ACMik promine), tak jsem se necítil nijak zahanben ... Preciznost vyjadřování ... Přítomnost komplikace (pokud to je kvalitní výrobce) naznačuje pokročilý model. Naproti tomu její absence nenaznačuje, že nemůže jít o pokročilý model. Matematika ...
xmenm05 Posted May 7, 2007 Author Report Posted May 7, 2007 5/150... 3,3% kvalitnich hodinek to neni moc :/ jeste bys mohl napsat, co to bylo za skolu zakladka asi ne, co? xmenm05, to zavání VŠE Jestli Ty nejsi jeden z těch, co ode mne dneska tu písemku fasovali ...
xmenm05 Posted May 7, 2007 Author Report Posted May 7, 2007 5/150... 3,3% kvalitnich hodinek to neni moc :/ jeste bys mohl napsat, co to bylo za skolu zakladka asi ne, co? Jsou to študáci ... já v té době nosil prehistorické tissotky s mimostředkou ... ještě je mám a nechám je nějak zrekonstruovat ... Jak tak na ně koukám ... asi bych v nich mohl dělat zase parádu ... až se někdy napiju červeného vína, napíš sem, jak jsem k nim přišel ...
Onisan Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 To je v pohodě... já jako dálkový student jsem byl minulý pátek psát zápočový test z trestního práva a jeden odrbaný spolužák (podotýkám, že žádný \"dálkař\" jako já, ale denní studentík) měl na ruce Breitlingy (žádné faky, ale poctivý originál)... také jsem si vzpoměl, na svá řádná studentská léta a Primky či Ruhly na ruce No ty s těma IWC Portuguese taky neděláš ostudu. No ale jak poznáš originál na dálku?? Já mám kolikrát problém identifikovat hodinky u někoho, který sedí naproti. No a vidím celkem dobře. Jak poznám ty originály? Když porovnáš stav kovového tahu který svědčil o tom, že je nějaký pátek nosí a vzhled hodinek jako celku tak u fake je při stejně ošoupaném tahu z hodinek už jen zašedlá srágora (safír na originálech stále září etc.etc.) navíc jsem se díky své práci účastnil zátahů na plagiáty značek v tržnicích a tak mám ještě v oku vietnamsky výhodnou nabídku Ale je pravda, že vždycky to nezabere.... Mám zkušenost, že jsem byl jednat i majitele renomované dovozní firmy. Možná dodnes neví proč ten obchod neudělal, ale jeho fake Breitlihgů položené hrdě vedle počítače mně zabránili udělat "výnosný" obchod Když šidí sám sebe falešným pozlátkem jak by šidil ostatní? .... Že jsem s IWC neudělal ostudu? Já na rozdíl od toho cápka se už 18 let podílím na pracovním procesu ... ale v tu chvíli jsem měl na sobě svoje solitérní Primečky... Ty také ostudu nedělají...
Guest Diskutér Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 Dnesky jsem rozdával testy ve škole, takže jsem šel jedno zápěstí za druhým a ... ve cca 150 hlavém kolektivu se našly jedny Omegy bondovky, jedny Tag Heuer (typ netuším, ale s chronoskopem, takže ne úplně low end), jedny mechanický swatchky a tuším dvoje seika ... . Přemýšlím, jaké hodinky jsem nosil do školy já ... Docela slušné, hlavně ty Tagy byly k světu ... . Asi už mi hráblo ... No... dnešní student na vysoké škole, pokud sebou trochu hodí může vydělat za týden i to, co vydělá učitel za měsíc. Takže je zcela přirozené, že pokud má vztah k hodinkám, pořídí třeba i ty TAG Heuer. To, že stát honoruje práci učitele tak, že za svou optimální časomíru může považovat přesýpací hodiny... to je smutnou skutečností, a bohužel asi i dlouhodobě nezměnitelnou. P.S. Ty považuješ TAG Heuer bez stopek za lowend? Carrera... Monaco například... Bylo to na VŠE a i když jsem měl zrovna na ruce "jen" aviatory (ACMik promine), tak jsem se necítil nijak zahanben ... Preciznost vyjadřování ... Přítomnost komplikace (pokud to je kvalitní výrobce) naznačuje pokročilý model. Naproti tomu její absence nenaznačuje, že nemůže jít o pokročilý model. Matematika ... Dobrá úvaha.
xmenm05 Posted May 7, 2007 Author Report Posted May 7, 2007 No... dnešní student na vysoké škole, pokud sebou trochu hodí může vydělat za týden i to, co vydělá učitel za měsíc. Takže je zcela přirozené, že pokud má vztah k hodinkám, pořídí třeba i ty TAG Heuer. To, že stát honoruje práci učitele tak, že za svou optimální časomíru může považovat přesýpací hodiny... to je smutnou skutečností, a bohužel asi i dlouhodobě nezměnitelnou. P.S. Ty považuješ TAG Heuer bez stopek za lowend? Carrera... Monaco například... Bylo to na VŠE a i když jsem měl zrovna na ruce "jen" aviatory (ACMik promine), tak jsem se necítil nijak zahanben ... Preciznost vyjadřování ... Přítomnost komplikace (pokud to je kvalitní výrobce) naznačuje pokročilý model. Naproti tomu její absence nenaznačuje, že nemůže jít o pokročilý model. Matematika ... Dobrá úvaha. Pozor, to není úvaha, je to čistě výroková logika.
Guest Diskutér Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 Bylo to na VŠE a i když jsem měl zrovna na ruce \"jen\" aviatory (ACMik promine), tak jsem se necítil nijak zahanben ... Preciznost vyjadřování ... Přítomnost komplikace (pokud to je kvalitní výrobce) naznačuje pokročilý model. Naproti tomu její absence nenaznačuje, že nemůže jít o pokročilý model. Matematika ... Dobrá úvaha. Pozor, to není úvaha, je to čistě výroková logika. Je znát, žes učitel
jacob Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 Chodim na školu.... hodinky co mám, jsou napsané v podpisu dole... p.s. takže jsem vlastně šťasný človek :-)
vanderB. Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 to jacob: tak to bych byl taky stestnej...i kdyz ja chci spis Laco btw nedavno jsem u nas v menze videl inzerat na Breitling for Bentley za 2500...pry velmi kvalitni repliky
klobadysek Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 No me spis zarazi to mnozstvi kvarcek v mojich pozorovanich. Vicemene i u kvalitnich hodinek ty kalkulacky percentuelne valcujou mechaniky, Seamastery,Tissoty atd. Az si nekdy rikam, jestli ty mechanicky hodinky se nedelaj jenom pro tohle forum. Podotykam ze jsem UN,JLC, IWC, Audemairs a podobnou spickovou hodinarinu na ruce nevidel, nejvys tak Rolex.
Guest Diskutér Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 No me spis zarazi to mnozstvi kvarcek v mojich pozorovanich. Vicemene i u kvalitnich hodinek ty kalkulacky percentuelne valcujou mechaniky, Seamastery,Tissoty atd. Az si nekdy rikam, jestli ty mechanicky hodinky se nedelaj jenom pro tohle forum. Podotykam ze jsem UN,JLC, IWC, Audemairs a podobnou spickovou hodinarinu na ruce nevidel, nejvys tak Rolex. A ty snad máš něco proti tomu, když má někdo quartz systém? Copak ty nevíš, že se prodávají quartz hodinky za desetitisíce a naopak mechanické hodinky za pár korun? Tohle dilema přece není o nějaké nadřazenosti mechaniky nad Qartz systémem či naopak. Oba druhy mají právo na život, a jestli se jeden z nich třese dnem a nocí o přežití, je to mechanika.
kober Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 5/150... 3,3% kvalitnich hodinek to neni moc :/ jeste bys mohl napsat, co to bylo za skolu zakladka asi ne, co? xmenm05, to zavání VŠE Jestli Ty nejsi jeden z těch, co ode mne dneska tu písemku fasovali ... Nejsem. Byl jsem xkobp03, teď už čtvrtým rokem ve výslužbě
xmenm05 Posted May 7, 2007 Author Report Posted May 7, 2007 xmenm05, to zavání VŠE Jestli Ty nejsi jeden z těch, co ode mne dneska tu písemku fasovali ... Nejsem. Byl jsem xkobp03, teď už čtvrtým rokem ve výslužbě No tak to jsme byli téměř současníci ...
Jeremy Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 ... Oba druhy mají právo na život, a jestli se jeden z nich třese dnem a nocí o přežití, je to mechanika. óóóóóó promluvil MOUDRÝ, padněte na kolena!
Recommended Posts