Návštěvník Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 Armovaná skla do Sportů vyráběl i Tvar Pardubice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2014 Prosím admina ať to tu promaže, toto vlákno si nezaslouží aby se v něm plkalo o věcech co s ním nemají žádnou souvislost. Název zní jasně "Kolko je známých hodinek Elton Sport". Jestli má někdo informaci jak servisovala armáda tyto hodinky ať ji sem dá ale úvahy jak, kdy a kolik se vyrobilo Sportů a jak se servisovaly patří jinam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2014 Sorry, ale mně to zase až tak od tématu nepřijde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makos Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Ahojte ak môžte upravte zoznam vlastníkov ES, číslo 0000108 zmenilo majiteľa, má iný ich člen chronomag-u. Nech má z nich radosť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Ahoj, nebylo by dobrý sem přidat do seznamu ty v neděli skončené na aukru?http://aukro.cz/vojenske-prim-sport-i-gen-0264-i5186821798.html Pročetl jsem si tohle vlákno a myslím, že je to další střípek do skládačky... A docela se divím, že se o nich mluví/mluvilo jen v sekci "aukro pro zasmání", teda, možná jsem něco přehlídnul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Probíhající aukce se nekomentují, aby se tím neovlivnila zbytečně cena nahoru.A nový majitel je odsud, tak on si je snad přidá sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 jj, ja je pridam, az je dostanu do ruky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Jo, to už vím, že probíhající aukce se nekomentuje... OK, majitel už se ozval ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 (upraveno) jj, ja je pridam, az je dostanu do ruky:)Já to věděl- aby Ti v krku zaskočily, potvoro Upraveno 24. března 2015 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Majiteli gratuluji a těším se na živý fotky, pro nás archváře přidám printscreen aukce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 FTR aby sme sa drzali temy vlakna, Elton Sport cislo 0000228 sa vyskytli v Kosiciach z skorodovanymi ruckami/neoriginalnou korunkou.Snad sa s nimi pochvali novy majitel aj tu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Jsem jediný, komu ty ceny už přijdou lehce mimo mísu?Proti igenům, který by v tomhle stavu stály tak litr, jen dýnko s číslem a "pětkošestkou", luneta s lumi bodem, bombírované ručky... jo a elton logo u těch posledních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Jsem jediný, komu ty ceny už přijdou lehce mimo mísu?Proti igenům, který by v tomhle stavu stály tak litr, jen dýnko s číslem a "pětkošestkou", luneta s lumi bodem, bombírované ručky... jo a elton logo u těch posledních.Ceny naopak dost klesly, moje vyšly o kus dráž... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Zkus je dát na aukro, jen samotna nízka luneta s plechovou vlozkou by podle mě šla k deseti.Já prodal dvoje za podstatne víc. Byly za dobrou cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adammm Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Ty ES s 228 jsem videl uz s vymenenymi ruckami v prodeji za 35k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Aktualizace seznamu: 0000015 - georg (nápis PRIM SPORT, foto) 0000038 - stanik73 (foto) 0000069 - Mnovace (foto) 0000105 - mischa (foto) 0000108 - Makos (foto, sada s vojenskou krabičkou a se záručním listem k 0000234) 0000149 - docent_tecka (foto po renovaci) 0000160 - INA (foto) 0000222 - Kamil (foto) 0000234 - Makos (foto, pouze záruční list, více o obsahu listu v tomto vlákně) 0000243 - ............... 0000294 - ???.... (Aukro říjen 2010) 0000504 - straspol (nápis PRIM SPORT, plastová luneta z PS1) 00005?? - ................ (Aukro prosinec 2012, to jsou ty vlevo na této fotce, další foto) 0000532 - Biges (renovace v Eltonu, originální díly zachovány, plastová luneta z PS1) 0000560 - ???.... (Aukro listopad 2012, původní je pouze víko pouzdra, foto) 0000610 - docent (původní je pouze víko pouzdra, foto) 00006xx - ................(nápis PRIM SPORT, na této fotce ) 0000669 - ???.... (Aukro prosinec 2013, nápis PRIM SPORT, foto) 0000770 - depozitář muzea (skládačka, z ES bude pouze číslované víko, foto) 0000805 - straspol (nápis PRIM SPORT, na víku věnování "Věnuje Velitel PS", foto) 0000830 - Pindero (nápis PRIM SPORT, foto) 0000926 - Aukro (nápis PRIM SPORT, strojek a číselník není původní, foto) 0001095 - Honza.manta (nápis PRIM SPORT - foto, nálezový stav zde 0000674 - ............... (Aukro srpen 2017, nápis PRIM SPORT, viz zde) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Jsem jediný, komu ty ceny už přijdou lehce mimo mísu?Proti igenům, který by v tomhle stavu stály tak litr, jen dýnko s číslem a "pětkošestkou", luneta s lumi bodem, bombírované ručky... jo a elton logo u těch posledních.Nejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cox Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Označení PRIM SPORT, číslo 771. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 Zdraví fšecky. K mé radosti jsem včera v místní hospodě při hokeji přišel k igenům za dvě piva. Ráno po vystřízlivění jsem zjistil, že jsou číslované, ale jinak stejné jak civilní I gen. Vzhledem k tomu, že původní majitel není zrovna nejostřejší tužka v penále a hodinky nikdy nenosil, předpokládám, že jsou v tomto stavu již dlouho. Původně byly jeho strejdy, kterej zemřel před dvaceti lety.Poprosil bych tedy místní znalé, aby se k nim nějak vyjádřili. Např. zda mohli být takto vyexpedovány z Eltonu a nebo jestli je to skládačka. Díky za přečtení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 spíš bych si tipnul že je to dílo vojáka základní služby, který si během výkonu vyměnil díly za uloženkový. Číslovaný hodinky šly z Eltonu rovnou armádě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se