Přejít na obsah

Pavouk 40


Doporučené příspěvky

Proboha proč pořád řešit cenu? Mám zájem koupím, nemám zájem nekoupím. Toť vše. Taky nechápu co stojí na Big Pilotech IWC přes čtvrtmega,

ale beru to jako fakt, o kterém nemá cenu diskutovat. Cenu stanovuje výrobce, a je na něm jaká je. Pokud jí nikdo nebude akceptovat, výrobce neprodá, pokud je cena v poměru k poptávce, výrobce prodá. Pokud budu chtít IWCcka, nebo Pavouka mít, budu muset cenu akceptovat. V opačném případě se porozhlédnu u konkurence, zda li mě nenabízí něco zajímavějšího, za příznivější cenu. Vždyť je to tak jednoduché. :-) :-) :-)

cyber, vychladni, a precti si, co jsem napsal. neresim cenu, jen se ptam, jestli je v tom nejaky system. tot vse...

Jde o to že se snažíte cenu odhadovat podle výrobních nákladů. Což je nesmysl. Navíc cena u luxusního zboží je konstruována podle jiných principů než nabídka - poptávka. Vemte si to tak. Bavlněné tričko kvyrobené v Asii koupíte za 100Kč. To samé bavlněné tričko (vyrobené v té samé továrně, stejným způsobem) s nášivkou nějaké značky koupite za 1000Kč. Remaky primek, Které Prim prodává, jsou proste ta tricka s nášivkou za 10x větší cenu, skoro bych rekl (subjektivně) že jsou ještě levné :-) (mě by adekvátní cena připadala tak 15000, při logice z tričkového příkladu by tedy měly stát tedy 150 000). Takž podle mne by měl Prim ještě zdražit...:-)

neresim cenu, resim rozdil. kdyz si uz zacal s hadrama, uvedu priklad. pavouk = tricko s limeckem, tycho = bunda. oboje znacka lacoste. proc stoji tricko stejne jako bunda, pritom znacka je to stejna, materialu mnohem mene, tricko je mnohem jednodussi???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 193
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Diskuzi jsem necet celou, ale...

 

Hodinky na prvni pohled moc pekny (a to upozornuju, ze se mi jinak primky vubec nelibej) a uz jsem si myslel, ze jsem nasel nadherny darek k tatovym kulatym narozeninam. Myslim, ze by mu udelli moc velkou radost. Ale kdyz jsem videl tu cenu... No kdyby staly 20-30t, tak uz jsem vazne zvazoval objednavku. Ale za 100t. No asi jsem porad jeste nepochopil, ze je PRIM vlastne jedna z luxusnich znacek... Holt moje skoda. Takze hodinky pro tatu budu muset vybirat jinde...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 mpark nemám v úmyslu tady bránit prim, ale podobné reakce nevím co na tom vidí za 100táců jsou fakt o ničem, když se ti to nelíbí = vyjádři to tím, že to nekoupíš. Já bych za ně 100l ¨také nedal, ale to s tím nesouvisí. Prostě někdo je chce a dá za ně ty prachy, někdo je chce ale prachy za ně nedá a někdo je ani nechce a kecá jen o ceně. BTW zdají se ti např. IWC big pilot za cenu za kterou se prodávají adekvátní? Mě teda vůbec ne. Pokud to tedy prim za tu cenu prodá tak je to jen potvrzení toho, že zvolil správnou cenovou strategii. wink.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po roku...
dnes jsem náhodou narazil na následující fotku a nevím kam jinam ji dát, než do tohodle archeologického vlákna :)

zde vintage omega

a pro porovnání prim pavouk

on asi tento tvar pouzdra používal kdekdo, ale jen mě to praštilo do očí..

 

Zrovna v tomhle případě u mě vede PRIM. Pokud byl i u tohoto modelu inspirován, tak minimálně došlo k výrazné genezi k mnohem lepšímu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pavouky nejsou špatně udělané a díky tomu, že Elton netvořil, ale jen dotvářel, tak se to povedlo a co se týká celkového dojmu z hodinek, tak až na tu šílenou cenu :D :D :D jsou to pohodové hodinky.

U té omegy hraje v její neprospěch, dle mého názoru, i dobově malý diameter (36?)... na mrňavý kolečko toho moc nedáš :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, kubsone, onion má recht, tohle není recitace, ale dotváření. Ten cifr např. je dokonce proklatě origo, jak z něj lezou indexy a to vynechání profilace pro nápisy nenajdeš hocikde. Taky se to málokomu líbí, ale to je druhá strana originality :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...