Návštěvník Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 A jak napsal, tak se stalo. Romiko Seiko. Dá se řícz, že jsem si splnil tak 95% hodinkovych snu. Co mi zbyva? Rolex - nejspis submariner, ale moc nevím proč. Tag Heuer Monaco. Nikdy jsem je neměl, a moc rad bych zkusil. Linde Werdelin Biformeter nebo octopus... Ty stoji hroznej ranec a resale value tragická. A tím by bylo vymeteno.Možná ještě big piloty, k stáru. Reálně to klapne asi na ty Monaca a budu ve spokojeným chrono důchodu.Moji miláčkové. A ještě vybírám foťák. Co to asi bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Parádní dvojka, mám rád hodinky s power reserve. Je to asi nejužitečnější fičura, kam se hrabe chrono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Jo, jo a ještě jednou jo. Rezervu nátahu bych totiž, stejně jako je to u quartzu s ukazatelem či funkcí ukazující stav zdroje, zavedl jako povinnou součást všech hodinek označených slovem potápěčské. Velmi dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Já jsem byl z Monaka zklamaný. Hodinky to jsou úžasné, ale na moji spuchlou ruku nepasují. To u Tebe to je jiná, Ty jsi atlet - být tebou tak bych do nich šel, sekly by Ti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Já jsem byl z Monaka zklamaný. Hodinky to jsou úžasné, ale na moji spuchlou ruku nepasují. To u Tebe to je jiná, Ty jsi atlet - být tebou tak bych do nich šel, sekly by Ti.Za tenhle post mas u me 10% slevu na vsecky mnou prodavane hodinky dozivotne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Submariner mi v tomhle kontextu nedává moc smysl. V Koscomu jsem koukal minulý týden na GS divery, to je nádhera... Jenže já jedu v mainstreamu, já bych si v tý ceně vzal Noudejty. Ty na to vybočení mimo mainstream ale máš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Až mne to zase chytne, tak se ozvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Banďáku, ty máš k mainstreamu stejně daleko jako já k vévodkyni Kate.jen tě paní vybodyčekovala těmi IWC. Do tý doby jsi neměl snad vyjma LV a panérií jediný normální hodinky. Ale já si ty rolexy asi nikdy nekoupím. Já bych se o ně nezdravě bál. Teda já se bojím i o ty seika, ale tak nějak klidnějc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Až mne to zase chytne, tak se ozvu Sakra. Tak já ti je schovám, no co už taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Á jo - podle slohu je Roman asi na pifečku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Houby. Mam caj a debilní nokii. Vsecko po sobe opravuju. A seru na diakritiku. To uz nejde. Prsty jak spaliky a miniaturni chlivecky na displeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Moc pekna dvojka.Jinak suby maj samozrejme smysl vzdycky,bez ohledu,co mas doma nebo nemas.Bez nich se do chronoduchudu nechodi:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Roman to vi, jen me napina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Dvoje drahý Seika. To už chce vnitřní sílu a kurevskou sebejistotu.Myslel jsem, že to dokáže jen slovenský japanofil Instant-Lexus-Hagrid. A teď Roman. Klobouček. Keep calm and wear Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Pěkný to máš- dvoje highendovky a springdrivovky, to já rád...kdybys koupil ještě něco, tak má instant po ptákách a začneme se klanět k tobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 No jo, ale alespoň na jedněch ulpělo Instantovo fluidum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 No jo, ale alespoň na jedněch ulpělo Instantovo fluidum...Já teda nevím, co to je 'fluidum' , ale když si to představím, ani bych se Romanovi nedivil, kdyby začal pochybovat. Ale jinak, Romane, moc pěkná dvojka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Pánové děkuji. Oboje Seika pocházejí ze Slovače, z východu a vlastně ty šestikila z Ostravy, takže mezivýchod. Seiko učitelem se nestanu, to má Instant dané, já vím jen, že jsou oboje hrozně pěkně spasovaný a líbí se mi, že SD kopíruje tok času, necuká se, že zákazníci v práci jsou klidní, když vidí seiko, že se po.seru z ceny servisu, až na to přijde. Jsem nadmíru spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Gratuluji, dobrá volba, chtěl jsem nějaký tyhle seika pro tatu, ale když jsem mu je ukázal, tak říkal, že až bude v důchodu, mám rok čas Kup si rolexky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Ty seš strašnej pytel . Videl jsi je naživo? Platíš kafe a já ti na ně dovolím chvíli slintat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se