Přejít na obsah

Roman I.

Návštěvník

Doporučené příspěvky

A jak napsal, tak se stalo. Romiko Seiko. Dá se řícz, že jsem si splnil tak 95% hodinkovych snu. Co mi zbyva? Rolex - nejspis submariner, ale moc nevím proč. Tag Heuer Monaco. Nikdy jsem je neměl, a moc rad bych zkusil. Linde Werdelin Biformeter nebo octopus... Ty stoji hroznej ranec a resale value tragická. A tím by bylo vymeteno.

Možná ještě big piloty, k stáru. Reálně to klapne asi na ty Monaca a budu ve spokojeným chrono důchodu.

Moji miláčkové. A ještě vybírám foťák. Co to asi bude? :)

post-1551-0-99853200-1434391814_thumb.jpg

post-1551-0-36557400-1434391832_thumb.jpg

post-1551-0-89244700-1434391992_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 439
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Já jsem byl z Monaka zklamaný. Hodinky to jsou úžasné, ale na moji spuchlou ruku nepasují. To u Tebe to je jiná, Ty jsi atlet - být tebou tak bych do nich šel, sekly by Ti.

Za tenhle post mas u me 10% slevu na vsecky mnou prodavane hodinky dozivotne :D
Odkaz ke komentáři

Banďáku, ty máš k mainstreamu stejně daleko jako já k vévodkyni Kate.jen tě paní vybodyčekovala těmi IWC. Do tý doby jsi neměl snad vyjma LV a panérií jediný normální hodinky. Ale já si ty rolexy asi nikdy nekoupím. Já bych se o ně nezdravě bál. Teda já se bojím i o ty seika, ale tak nějak klidnějc.

Odkaz ke komentáři

Pánové děkuji. Oboje Seika pocházejí ze Slovače, z východu a vlastně ty šestikila z Ostravy, takže mezivýchod. Seiko učitelem se nestanu, to má Instant dané, já vím jen, že jsou oboje hrozně pěkně spasovaný a líbí se mi, že SD kopíruje tok času, necuká se, že zákazníci v práci jsou klidní, když vidí seiko, že se po.seru z ceny servisu, až na to přijde. Jsem nadmíru spokojený

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...