tano Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Paradni vylet, to se musi nechat. Podorlicko mam opravdu moc rad, je to me detstvi. Jen mi tam chybi Dobruska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 A s takovejme mrtkama tam nakluses Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
km.kmk Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Tak ted jsi jim dal tak dva tydny zivota a pudou... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Třeba si pan hrabě řekl: Á, podkoní dorazil...soudě podle hodinek ;o)Ne, vážně - z Tvých fotek se mi už začíná líbit i ta varianta na kožce. A vůbec, abych parafrázoval jedno ostravské pořekadlo: Kdo neměl černé hodinky, není chlap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Pěkný dokument https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/11453913494-modra-krev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Hodinky jsou bezva, jen s řemeny to bude potřeba vychytat. Zatím mám doma jen nějaké zbytky po minulých hodinkách, ale to se lepší. Klasicky k nim nakoupím mraky řemenů a pak je prodám. Moje prokletí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 (upraveno) Osud mi přihrál do cesty Zenithy. Velke rolexu, Jaeger LC a Girard Perregaux jedny z mala klasických značek, co se motají po fóru a já je ještě neměl. Hvězdičkové období Zenithu se mi vždy líbilo a vždycky mě trochu štvalo. Tyhle elite měl před časem Milis a už tehdy jsem o nich uvažoval. Nyní nebylo co řešit. Uvědomění si, že jsem trochu kolotočář, že ideální hodinky stejně nikdy nenajdu, tak jsem do toho prásknul. Romanovy plusy: super sedí na ruce ( takhle vyvážený hodinky nepamatuju), idealní velikost 43 mm, leštěné indexy loví světlo jak divé ( to jsem miloval na grand seiko), power reserve, inhouse (super překlápění data oběma směry). Vnitřní kyklop, co kyklopuje. Broušené pouzdro, které se nezapatlá. Hvězdičky na lunetě a originalita. Romanovy mínusy: ve tmě svítí jen špičky ruček ( stejně ve tmě spím nebo ehm... nespím) a ani u jednoho nepotřebuji čumět na hodinky, krásně strukturovaný cifr někdy způsobí, že malou chviličku zaostřuji na čas. Nejsou to hodinky mrknu a vidím. (Ale kdo by nosil hodinky kvůli času, že jo?), absence mikroregulace ( pro mě zatím jen teorie, sednou mi akorát). Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 4. května 2019 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Pěkný gratuluji, taky jsem o nich přemýšlel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Tak by si jeden myslel, ze po vice nez 70 hodinkach ma ruce ho uz nic neprekvapi a ejhle. ETA 2824 umi odchylku 0,2 vteřiny za den do plusu. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Sakra, to je presnost:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Takhle blbe se mi jeste zadne hodinky nefotily. Na svuj vek jsou prekvapive velke. Kveten 1971. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Pilotky mi ted nejakou dobu chybely, B-Uhr jsem nechtel, tak jsem to vyresil pres glycine airman dc 4 vintage. Model odkazujici na 1. a 2. generaci modelu. Dauphin rucky a kyklop. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 (upraveno) ...a červená datumovka, důležitej detail. Super. Airmany jsou moje krevní skupina. Já mám model "NOON", kterej je podle všeho velmi dobrou reedicí snad vůbec prvního modelu, kterej Glycine představil na US trhu... Upraveno 15. prosince 2019 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Jj, diky za doplneni. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 Ty Zenithy jsem docela přehlídl. Máš je ještě? Parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Ty Zenithy jsem docela přehlídl. Máš je ještě? Parádní.Ano, jeste je mam, ale moc je nenosim. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 No jo, clovek ma jen jednu ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 (upraveno) Ano, jeste je mam, ale moc je nenosim.A tak se Zenithy poroucely. Nahradila je japonska posila. Jenom ted nevim, co s tunaky SBBN015 Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 24. ledna 2020 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Dobry! Tunaci se prodaj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Dobrej přírůstek i sluchátka.... a o tuňáky bych se ti možná postaral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se