kuncák7 Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Romane, za mě je to velice odvážná kombinace :-). Promiň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Romane, za mě je to velice odvážná kombinace :-). Promiň.Pochlebovat kamarade, pochlebovat :-)))). Klucí, hlavně že je večírek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Yebat !!! Jedeš svůj styl a to je hlavní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Úplná apokalypsa Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Sakra, žádná apokalypsa. Měl jiný https://www.plus9time.com/blog/2018/7/18/second-seiko-dive-strap-chocolate-bar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Úplná apokalypsa Sent from my iPhone using TapatalkSlunecniku, takhle vyfoceny vypadaj zhruba tak lakave, jako vozrala cigoska v pangejtu a jakoze: Panko, deme jebat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 No vyjímečně ti musím dát za pravdu, je to hnus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 (Jan 8;57): Židé mu řekli: "Ještě ti není padesát a viděl jsi Abrahama?" A letos se těmito slovy bude muset Roman nějak poprat. Musel jsem se nachystat. 1970 se začala produkce Seiko 6105-8110 , Oris uvedl na trh legendární model Chronoris, v USA vrcholil odpor proti válce ve Vietnamu. Myslíte, že jsem důstojně nachystaný? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 (upraveno) No to je prča. Já mám odjakživa rád barvu british racing green. A několikrát jsem šilhal po takových hodinkách, ale nikdy se až dosud nepoštěstilo. Do dneška. No a nyní. Zajímavost - Pár dní poté, co malý Roman řve v nejmenované východočeské porodnici, na okruhu Jarama ve Španělsku vyhrává Grand Prix Brit Jackie Stewart a první podium v kariéře získává třetí Mario Andretti, kterému malý Roman několik let poté hrozně drží palečky, protože měl rád logo JPS a černozlatý Lotus. Jenom do Prčic žádná formule nebyla lahvově zelená. March 701 byl modrý a Lotus nejdříve červeno bílý a pak černý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. února 2020 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Tak když jsi miloval Lotus JPS, tak by to chtělo ještě sehnat Seiko 6138 jinak pěkný to máš, rok 70 máš pěkně pokrytej....naštěstí v 83 se toho moc nestalo a nemusim vymějšlet za 13 let podobný kraviny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 ..naštěstí v 83 se toho moc nestalo a nemusim vymějšlet za 13 let podobný kraviny No jo, ty jseš kvarcák :-)))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Ale Tobě krásně jebe, kamaráde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Připomněls mi dobu, kdy jsem ještě F1 sledoval a za to díky. Orisky parádní, dycky se mi líbily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Romane, v sedmdesátým frčely brýle s barevným tónováním , mimo jiný i zeleným. Kdo je měl na nose, viděl lahvově zelený nejen všechny formule, ale celej svět Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Orisky výborný, o těch jsem vůbec nevěděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Romane, ty Oris jsou z fora? Jestli ano, tak se k nim chovej slušně :-), jsou to pecka hodinky. Vzpomínám na ně moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Romane, v sedmdesátým frčely brýle s barevným tónováním , mimo jiný i zeleným. Kdo je měl na nose, viděl lahvově zelený nejen všechny formule, ale celej svět Orisky výborný, o těch jsem vůbec nevěděl.Já v osmdesátým šestým začal vnímat zelenou přes lahváče, pak jsem měl chvilku rád modrou :-))). Teda hlavně po odvodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Romane, ty Oris jsou z fora? Jestli ano, tak se k nim chovej slušně :-), jsou to pecka hodinky. Vzpomínám na ně moc rád.Dokud bude na chleba, tak doufam, ze u me zakotvily. Jsem z nich padl na prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Ale Tobě krásně jebe, kamaráde No jebe, co mi taky tady zbyva :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se