Guest Ondrej75 Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 (edited) Ahoj, pořád mi leží v hlavě model Monaco. Pokud si budu kupovat nějaké další hodinky, tak to bude myslím právě Monaco. Dostává mě ta kombinace hranatého ciferníku a kulatých indexů. Geniálně jednoduchý nápad, ale působí. I celá aura těchto hodinek je mimořádná. Nejvíc mě oslovují ty modré modely. Zajímá mě váš názor. Jaké z těchto modrých modelů byste si na ruku vybrali vy? A jaký řemen / tah jim nejvíc sluší? Nebo máte mezi Monaco jiného favorita? Ondřej Edited January 6, 2014 by Ondrej75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Mi se vždycky líbily Gulfy.. teda jako jediný hodinky asi neobstojej.Jinak jsem pro klasický McQueenovky na krokodýlu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ondrej75 Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Díky za názor, taky se přikláním ke kůži. Jen zatím nevím, které hodinky. Potřeboval bych je někde vidět naživo vedle sebe.Ale najdi v Čechách obchod, kde mají všechny Monaco. Dokonce ani video těch dvou prvních s pruhy jsem na internetu neobjevil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Byl ses podivat v jejich butiku v Pařížský? Tam by něco na ošmatání mít mohli, myslim ty ne úplně obvyklý modely. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3maniac Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Když jsem byl v butiku modré neměli....smutné, když jde o TH butik.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Jednoznačně celomodrý a na kůži. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VintageLover Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 (edited) Tyhle Edited January 8, 2014 by VintageLover Link to comment Share on other sites More sharing options...
brumko Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Za mňa najkrajšie McQueen a krokodíl ale ak by som na ne niekedy naškrabal volil by som asi tah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sta Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 McQueen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ondrej75 Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Tyhle Tyhle původní jsou nádherný, mají úžasný kouzlo, i se všema těma šrámama. To jsou tvoje vlastní? Dělají limitku, co napodobuje tyto původní, ale k těm modernějším tlačítkům a pouzdru už tento ciferník nějak nesedí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misoo Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 mne sa naj pacia tieto na tomto racing remeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
cigi Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Tak já bych si vybral ty calibre 36, protože se mi zdaj nejfrajerštější a vzal bych si k nim vroubkovanou gumu z téhož důvodu. Ale uznávám, že opravdový steveofky s vodorovnými indexy jsou stejně frajerský, jen nejsou šedesátá léta a nejsem stýf. Ty potom jasně na racing řemeni. V Arkádách Pakrác mají tuhle limitku s vodorovnými indexy a červenostříbrnýma ručkama v šedé barvě ciferníku, a ta je taky stejně parádní, ale né tolik stýf, a tak bych jí dal přednost. Ty nový pokusy s radiálními indexy už jsou takový na prd - umravněný, kalibre 12 úplně na nic, ten gulf kalibre 11 ještě jen tak tak jetelný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VintageLover Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Tyhle původní jsou nádherný, mají úžasný kouzlo, i se všema těma šrámama. To jsou tvoje vlastní? Dělají limitku, co napodobuje tyto původní, ale k těm modernějším tlačítkům a pouzdru už tento ciferník nějak nesedí.Moje nejsou, ale snad jednou budou. Pasu po nich, ale je to raketa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulk Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Já jedny mám a volil bych tah. Je opravdu excelentní, kůži z krokouše ti Šíma ušije za 4,2 + origo spona stojí 2,7 a bude k nerozeznání od originálu (ten stojí 10 tis. bez spony). Tah už navíc není k sehnání a nikdo ti ho neudělá.....a podle mě dělá z hodinek celkově luxusnější kus. Já v zimě nosím tah a v létě kůži Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duri86 Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 2 obrázek verzia na tahu...tlak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duri86 Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 teda 2. rada Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnDoe Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 Za mě Cal. 36 na racingu. Ty šroubky v ciferníku sice podle mě můžou působit trochu humpolácky, ale celkově se mi líbí. Těsně v závěsu McQueen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tag Heuer LV Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Mne sa tiez pacia Cal. 36 tie na prvom obrazku. Ale dal by som si povedat aj klasiku McQueen Link to comment Share on other sites More sharing options...
east_dream Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Tiez sa priklanam k Cal. 36. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaveG17 Posted February 19, 2014 Report Share Posted February 19, 2014 2. řada první kousek ale na šedé bych se možná taky nechal zlákat, jsou univerzálnější k nošení... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts