Kamil.K Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2021 Podle mě Monaco taky spíš na kůži, ten tah, i když je pěkný, mi k těmto ikonám úplně neladí.
junior300 Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2021 (upraveno) Musim suhlasit. K mojim som dostal aj tah, ten starsi. Nie ten, co ma Harwey a nedostal sa na hodinky ani len na skusku. Harweyho tah ako taky je mimochodom skvely, ale u mna tiez plati, ze koza idealne dotvara to, cim Monaca su. Upraveno 24. ledna 2021 uživatelem junior300
Harwey Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2021 Starsi tah sa mi nepaci, je aj mohutnejsi a taky modernejsi. Tento novy je viac retro, presne ako to bolo v 70-tych rokoch. Je dobre sa troska odlisit od Monak na kozi:) pekny racing 22-18 som zatial nezohnal.
junior300 Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2021 V tom sme zajedno. Tvoj tah je aj mne o dost sympatickejsi. Okrem ineho aj preto, ze je zuzovany na rozdiel od stareho. Snahe odlisit sa rozumiem, koniec koncov kazdemu podla gusta.
Ivan Lelák Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2021 V 15. 4. 2021 v 18:44, Harwey napsal: Na morskom zivocichovi Dlouho jsem váhal jestli chci víc Monaco s kalibrem 12 nebo 11. Cal.12 má větší rezervu nátahu, barva ciferníku je taková sytější.. Ale pak jsem si uvědomil, že hlavním důvodem mé touhy je film Le Mans a Steve McQueen a volby byla jasná. Jinak nemají Tvoje Monaca chybu...
Jagger Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2021 Za mě ty druhý.. Ale všechny jsou krásný..
Lucky Lucaso Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2021 před 5 minutami, Jagger napsal: Za mě ty druhý.. Ale všechny jsou krásný.. Uuuh, uz jen osm prispevku a muzes vystavit inzerat. Jsem natesenej a zvedavej jak malej kluk o vanocich. Copak to asi bude za poklad po dedeckovi???
schrapnel Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Odesláno 6. července 2022 Vždy sa mi páčili TAG Heuer Monaco a celkom ma prekvapilo keď som na chrono24 objavil, že sa dajú zohnať Calibre 6 za nejakých 25k CZK. Máte s tým kalibrom nejaké skúsenosti?
Simonceli Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Odesláno 11. března 2023 Preferujete nové černé Dark Lord nebo klasiku Calibre 11?
Davidofs.cz Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září Zdravím, mám teď jedny Monaca rozjednané na dálku, ale nejsem znalec a potřebuji poradit s ověřením autenticity. Doklady jsem zatím neviděl, ale chtěl bych alespoň ověřit sériové číslo na dálku s tím co je na kartě. Můžete mi poradit na co se zaměřit, nebo kde přesně je na dýnku sériové číslo? Odpovídá krabička na fotce Monacům z 2015? Jak správně vypadá karta? Hodinky jsou údajně z 2015. Díky za postřehy...
p3k Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září Možná se v první řadě podívej z boku na umístění korunky vůči tlačítkům stopek, už to ti naznačí, zda je uvnitř správný strojek s chrono nástavbou (z těch fotek se to jeví ok). Dále bych se ale vyvaroval pofiderního prodejního zdroje s výhodnou nabídkou, taky ti můžou přijít úplně jiné hodinky než jsou na fotkách... A pokud máš pochybnosti, tak požádej prodejce o lepší fotky s čitelným číslem a kartou. 1
Davidofs.cz Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září před 12 minutami, p3k napsal: Možná se v první řadě podívej z boku na umístění korunky vůči tlačítkům stopek, už to ti naznačí, zda je uvnitř správný strojek s chrono nástavbou (z těch fotek se to jeví ok). Dále bych se ale vyvaroval pofiderního prodejního zdroje s výhodnou nabídkou, taky ti můžou přijít úplně jiné hodinky než jsou na fotkách... A pokud máš pochybnosti, tak požádej prodejce o lepší fotky s čitelným číslem a kartou. Díky, je to přes Chrono24, ale půjdu od toho pryč. Soukromí prodejce nechce poslat celou vyplněnou kartu, ani video stopek, ani detailní dýnko. Mám pochybnosti. Myslíš, že ikdyž je to přes Chrono24, tak že ti někdo může poslat něco jiného než na fotkách a ty s tím potom nic neuděláš?
p3k Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září Možné je samozřejmě všechno. Chrono24 má službu ochranu kupujících: https://www.chrono24.cz/about-us.htm ...pokud ale prodávající klade odpor, tak bych se na to vyprdnul
Davidofs.cz Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září Třeba příště, při pochybnostech, nebo když kupuje člověk hodinky bez dokladů záměrně to znamená hodinky hned odnést k AD u nás a chtít ověřit pravost. Třeba Rolexů je hodně bez papírů na chronu24. V případě, že by byly fake, tak reklamovat u chrono24 a měli by poslat peníze zpět. No nechtěl bych to řešit u dražších hodinek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se