hirsch Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 skvělá zpráva!!!! těším se jak malej kluk na Vánoční stromek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 Ne, nedame. Nechame si vsechny fotky pro sebe a budeme chtit tucny autorsky poplatky :) Neboj, vsak on se nekdo pochlubi hned jak zazvoni postak....btw. dneska jsem platil doplatek... skoro jako za "bondovky". No nejsem ja blazen? Odpovim si sam. Jsem! Jsme všichni blázni. Mě z toho vylezly dvoje hodinky a ještě něco zbyde do šuplíčku na přehazování :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 Já chtěl i ty červený pro drahou, ale ona už nemá hodinky ráda.....fakt nechápu Těším se jak malý kluk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-máte-právě-na-ruce/?p=1175604 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 Víc fotek prosím, to čekání je k zbláznění ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 Hmmmm!!A komu timhle pomůžete???!!! Paráda, tak už to někdo dejte i z druhý strany!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 Hmmmm!!A komu timhle pomůžete???!!! Paráda, tak už to někdo dejte i z druhý strany!! Z druhý strany je máš v Co máte právě na ruce.... Je tu odkaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 Dokud je nebudu mit na ruce, tak me vubec nezajimaj!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 Za mě palec hore. Právě jsem mluvil s paní Ing. Krskovou, zítra je budu mít doma. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 jestli to de podle cisel, tak su v riti, bo 33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 Jsou kruto kruty:) ta dvojita lumi tam teda je? A sviti dvojite:?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 jestli to de podle cisel, tak su v riti, bo 33 Obávám se, že máš pravdu i se zálohou jsme byli až na konci. Ještě, že nejsem poslední 32/33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 lumi svítí, ne že ne, ale jeste-li zvyklý na dnešní lumi, asi budete zklamaní, ale ve tmě to vidět je..alespoň vás to ze spaní nebude budit:-) NoDate a Olivier - srovnání lumi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 Dyť tomu chybí hen ten datum né? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 Obávám se, že máš pravdu i se zálohou jsme byli až na konci. Ještě, že nejsem poslední 32/33 Mě paní Krsková volala taky cca kolem 10 a to jsem číslo 16, takže je to na dobré cestě. Zítra budou na ruce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 To Sedlin: díky za foto i to srovnání lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 Taky dik za lumi foto, jsem cekal o cus vic, ale i tak je to posun. asi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 Me se to libi. Posila se to postupne, neco jde dnes, zbytek zitra. Na prodejne budou hodinky ve stredu.Ja je taky jeste nemam. A to mam jednicku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 Já mám 29 a ráno jsem měl telefon, že je mám zítra očekávat v poště, jinak říkala, že na prodejně v Praze jsou již dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se