jackall Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Zdravim vsechny, planuji nakup novych hodinek. Vybiram si mezi Zeno a Fortis. Ty Zena jsou na ebay za 899 euro. Nevi nekdo, kde by se popripade daly sehnat levneji? Ted mam Zeno Pilot Dome Oversized, ale chtel bych zmenu. Nemel by nekdo zajem o me ZENA? Diky za radu pri vyberu.
Jerrys Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Fortisky jsem zvolil poté, co jsem je měl v krámě poprvně na ruce. Jakmile pocítíš pořádný kus kvalitně zpracovanýho železa, tak neodoláš.
jackall Posted May 11, 2007 Author Report Posted May 11, 2007 Vzhledem k tomu, ze uz jedny Zena mam, tak se taky priklanim k tem FORTIS. Ale lakaji me ty chrono. Vypada to hodne dobre. Jinak Swatch mam taky, ale zatim jsem byl lenivy si vymenit baterku, tak lezi na policce...neni nad mechanicke . Asi bude nejlepsi, se na ne zajit podivat. Fortis jsem jeste na ruce nemel.
Cyber Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Proč jsou Zena jinde?Taky jsem je zvažoval. Prostě jsou jinde, už pro to, že ačkoli mají pomalovaný ciferník letadýlkem, tak ve větší výšce byly jen Fortisky.
Recommended Posts