Přejít na obsah

Bundy Barbour


Doporučené příspěvky

Díval jsem se na tohle, podle čísla na O&C je to slimfit .https://www.countryattire.com/barbour-international-men-s-duke-wax-jacket-black-mwx0337bk91.html

Myslel jsem, že slimfit by to řešil, vzít XXL a nemuselo by to vlát přes pupek. Druhej anglán co mám je McOrvis XL, ramena hrudník OK, rukávům cca 8 čísel chybí, přes pupek dost volná. Ale to tak má být.

S jejich střihy si fakt nedokážu vybrat správnou velikost a na zkoušení to mám všude daleko.

Upraveno uživatelem Jero
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze bedale pre vychrlych (SL) verzia cast II. Velkost L mi pri cca 190/80 bola tesna. V ramenach, pod pazuchami, cez hrudnik, vsade. Tak isla naspat a zobral som XL. No....je to o hodne lepsie. Ale ukazuje sa ze zimny sveter ani sako pod to nosit nebudem. Pod pazuchami je to fakt slim. Tshirt, kosela alebo tensi pulover je idealny, vtedy pasuje ako uliata. Aj ked ten strih dava pocitovo menej miesta v ramenach a viac okolo pasa a je asi hlavne urceny slim hruskam.

 

Rukavy su ukoncene vnutornym upletom. Zatial som sa nerozhodol ci to je dobre. Alebo zle. Toto som neni ja ale vypadam v tom asi takto

 

barbour-black-sl-bedale-jacket-product-2

 

 

Barbour ma tie slim strihy fakt sllm. Na ten Skyfall comander jacket som si musel tiez chvilu zvyknut, ramena a pazuchy su tak tesnejsie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nezaznamenal som pocitovo ziadny rozdiel v dlzke rukavov. Mozno o nejaky cm max je xl dlhsia. Ale moze to byt aj tym ze je sirsia v ramenach.

 

Edit: chcem tym povedat ze rukavy mi boli dost dlhe aj pri L aj pri XL

Upraveno uživatelem ivan_989
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...