Přejít na obsah

Na čem sedíte?


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 109
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ja mam teda HM Mirra2, a je to to najlepsie co som kedy mal (kedze som tucny jak Michelin tak som toho mal fakt hodne).

Ked som ju pred 5 rokmi vyberal, dost dobre bolo v hodnoteniach umiestnene sedenie od Ikei - Markus. Mame tri v office a vsetci spoko. Pomer cena/vykon/kvalita gut. 
Odporucam textilne prevedenie, nechapem jak niekto moze pouzivat kozu/kozenku/umelu kozu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
V 22. 10. 2020 v 11:45, eskimak napsal:

Co IKEA? Za danu cenu by to mohlo byt minimalne funkcne a oskusane.

Souhlas, u nás se pro všechny THP pracovníky i pro ředitele po ruzných experimentech nakoupily židle Ikea Markus https://www.ikea.com/cz/cs/p/markus-kancelarska-zidle-vissle-tmave-seda-70261150/ + jsem do kaclu nechal koupit https://www.ikea.com/cz/cs/p/renberget-otocna-zidle-bomstad-cerna-20339420/ původně když přijde dealer nebo tam mám studenta na praxi, no a kolegyně si ji zkusila a nedá na ni dopustit, praktikantům a návštěvám zůstala kancelářská židle z původní dodávky (asi ne přesně tohle ale něco na ten způsob https://www.b2bpartner.cz/kancelarska-zidle-almere-cerna/?gclid=Cj0KCQiAwMP9BRCzARIsAPWTJ_GsJlsWQ5ncCURPytr7y5LQbKpHQfVc7yxOerHrmzxqp95fXUvMZ0kaAkPsEALw_wcB) zbylo poslední, jinak se všechny do roku a půl rozpadly, IKEA slouží už třetím rokem bez problému. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tento tyzden som obmenil sedenie. Tiez ikea https://www.ikea.com/sk/sk/p/jaervfjaellet-kancelarska-stolicka-s-opierkami-gunnared-modra-cierna-s99275627/ a zatial oka. Len mi vadi blokovanie koliesok ked nie je zatazena. Mozno by uz mohla mat aj nastavitelelne podrucky.

Zaroven som vyreklamoval daky zazrak z jysku. Po roku rozhegana, piest padal, bedrova opierka vysunuta az na ramenach. Bol som ale prekvapeny ze mi na mieste vratili peniaze.

Sent via IPoAC

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Nemáte, prosím, někdo zkušenost s kancelářskou židlí Peška Vitalis? Hledám něco na doma, opěrák potřebuji tvarově vodorovně rovný či přímo vyboulený (konvexní) - typicky židle Therapia Body apod., ideálně bez podhlavníku. Budu rád i za případné postřehy. Díky.

P. S. Židle Therapia mám odzkoušené, vybral bych si, ale většina z těch zajímavých se vyrábí s podhlavníkem. I ten nejmenší mně ovšem hlavu tlačí příliš vpřed (vlastně trpím takřka v jakémkoliv autobuse či vlaku, pokud je podhlavník součástí sedadla; i když já mám problém už s tím, že samotné opěradlo mně většinou neumožňuje sedět dostatečně vzpřímeně). 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po 3 týdnech...

Já mám marcuse a upřímně to byla fakt chyba... i když za ty peníze jsem asi nemohl nic moc čekat. Hlavní problém je nenastavitelna bederní operka která je někde vy výšce vrchu pánve, i když ma člověk jenom 180 cm. zároveň když si dokoupis bederní polštář tak to nefunguje, protože tě to tlačí pryč že židle a ten píšeš nakonec nejde vyladit. Podrucky mi nevadi, pri mem nastaveni se akorát vedjou pod stul. Takže poučení z téhle koupě pro mě je, že to musí být buď maximálně nastavitelné a nebo úplně bez jakýchkoliv ergonomií, abys to pak doladil ex post. A taky mi nepřijde, že by byla nějak pevná, pořád mi to preskakuje a nemůžu to nikde dotáhnout. Takže já využiju variantu vrátit do 365 dni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...