Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Včera obrovský zážitek Waters v Sennheiserech, každý nástroj krásně čistě slyšet, i mluvené slovo reálné jak kdyby Roger stál s vámi v místnosti :-) Už se těším až děti odpadnou a jde se na další koncert, filmy počkají :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, prosím o radu. Chtěl bych si koupit nová sluchátka. Budu je používat doma na poslech CD, přehrávač Sony (cca 15 let starý, typ nevím) + AV receiver Yamaha RX-V 630. Případně mikrosystém Yamaha MCR-040. Momentálně používám už prastaré Sennheiser PX 100 I a chtěl bych se posunout někam dál...

Cena kolem 3 tis.

Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Jak jsem psal již dříve, udělal jsem si radost a objednal jsem si Onkyo DP-X1. Mám ho druhý týden a zatím naprostá spokojenost. Zvukově perfektní, ovládání oproti iBassu mnohem přívětivější a intuitivnější.

Velkou výhodou je přímá podpora Tidalu (lossless streamovací služba). Nekompromisně řešené provedení. Hardwarová tlačítka jsou přesně ty, co člověk potřebuje. Prostě mi dělá Onkyo velkou radost.

 

post-15604-0-90543500-1455398176_thumb.jpg

 

Jo a aby té radosti nebylo málo, pořídil jsem i chord MoJo. :D  :D  :D

 

post-15604-0-60411200-1455398167_thumb.jpg

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pekny, gratuluju. Jake jsou Tve dojmy s Moja? Pouzivas jako transport to Onkyo nebo i telefon? Budu ho mit pristi tyden, jsem na nej hodne zvedavej. A kdyz porovnas Mojo a Onkyo? Ja ho porizuju k telefonu a chtel bych uplne nahradit DAP.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mobil + Mojo znamena, ze kdyz ti zavolam, tak ti prerusim poslech hudby, ne?

No když mi někdo zavolá, tak bych asi stejně měl přestat poslouchat, ne?

Spíš jde o to, že Mojo nemá úplně šikovně vyřešený odpojení při hovoru.

Nicméně já to mám tak, že mám dva telefony. Služební a privátní. Na ten soukromý mi v zásadě nkdo nevolá, takže k tomu bych si to Mojo připíchnul.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže pár prvních zkušeností s Onkyem. Zvukově výborné. Ke srovnání s iBassem bych zatím řekl, že oba přehrávače hrají malinko jinak, nedá se říct co je správnější. Mám pocit, že u Onkya je trochu více detailů. Každopádně obsluha a ovládání je u Onkya díky android prostředí daleko komfortnější a intuitivnější. Důležité je, že fungují streamovací služby jako Tidal či Spotify. Ještě si musím najít čas a pořádně vše otestovat, každopádně rozdíly v poslechu jsou opravdu minimální, jsme v kategorii přístrojů, kde se to i tak nějak očekává.

 

Co se týče Moja, tak to bylo pro mne velké překvapení. Zvukově perfektní, obrovská výkonová rezerva. Provedení je špičkové. Při poslechu je poznat s jakou rezervou Mojo hraje, vše přednáší tak nějak samozřejmě a sebevědomě. Spousta detailů, pevné basy. Špatně se to popisuje, je to třeba slyšet.

Nyní Mojo provozuji s mobilem a iBassem. S Onkyem jsem zatím nesrovnával, jelikož je Mojo na službě u kamaráda. Až se vrátí, ještě vše vyzkouším a porovnám.

Zatím to vypadá, že si nechám jak Mojo, tak Onkyo. Každý stroj je trochu jiný a jinak využitelný. Každopádně už teď vím, že má Mojo mnohem větší výkon a měl by snáze utáhnout pořádné sluchátka. Takže mne ještě čeká upgrade sluchátek.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...