Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Já mám z důvodu vyššího tlumení shure se215. Jsou velké, nevejdou se do každého boltce, ale když se vlezou, pak zejména v kombinaci s pěnovým špuntem je to super, ani nepotřebuji nic poslouchat, občas přeslechnu kolegy i tak, tlumí slušně a jako bonus nehrají špatně :)

Jj izolace in-ear sluchátek je balzám pro někoho, kdo má v kanceláři 8 podřízených a nechce je furt poslouchat :-) naučil jsem je posunkovou řeč :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tos mi měl kamaráde napsat a já bych Ti půjčil Mojo. Až budeš mít Q zpět musíme podniknout nějaké to sražení. Před časem jsme se takto srazili s několika ,, magory " z AVmanie v Ostravě a bylo to docela prima.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jeje ;-) za ty prachy vyborny

Na verdikty je brzo, nema za sebou ani 8 hodin prace

surovy nerozehrany rovnou z krabice ma DX80 s Angie mene rozlisene detaily, neslysim ten vzduch kolem nastroju, vrstvy nahravky a dalsi dulezite "malickosti"

Pres lineout do zesilovace a beden jsou rozdily temer nepatrne

PM3 jsem jeste nezkousel

Ovladani super, da se naslepo v kapse, to Questyle neumi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, před nějakým časem jsem kupoval bezdrátové sluchátka k TV nevím přesně co je za model, ale myslím, že to jsou Sennheiser RS 160. Když je připojím k telefonu tak hrajou tak nějak normálně, ale když je připojím k TV tak je tam divný šum a někdy dokonce jakoby vypadává zvuk. Netušíte čím to je? Napadl mne samozřejmě výstup z TV, ale s klasickýma sluchátkama na drát to hraje normálně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uz jen dvoje ;-) ale naprosto rozdilne

Swiss Fortis B-42 bily cifr na ocelovem tahu

Japan Seiko SNKF cerny cifr na kuzi

 

Sluchatka mam taky uz jen dvoje - velke na doma a iem na ven

Dotaz byl mineny bez rejpani, ty modely Noble jsou si hodne podobne, mas treba jedny na doma a druhe na ven nebo je stridas podle momentalni nalady...?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to jako rýpání určitě nebral. Prostě Savanty jsou pro mne srdcovka. A ty Wizárdí obrázky miluju. Speciálně tuten Picasso vzor se mi vždycky moc líbil.

 

Budu je nosit a poslouchat podle nálady. Savanty jsou víc neutrální, mají detailnější zvuk, Kaisery jsou hutnější s opravdu pořádným basem a toho zvuku je celkově víc. Já mám doma velký sluchátka jen na filmy a muziku jedu výhradně ze špuntů.

Noble budou na normální poslech v práci, doma, na cestách. Na kolobrndu mám Atlasy. Takže 3 x IEM.

 

Jinak hodinky mám momentálně čtvery :-) Jedny mechanický a troje elektrický.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo kluci. Mrazíku, Duku, až budete páchat nějakou spářku, dejte vědět. Rád se připojím. Dokonce jsem byl v týdnu v Plzni (Mrazík je někde odtamtud), ale bylo to na minuty, nebyl by čas na kafe.

Takže až něco bude, tak to sem napište. Jsem zvědav na přímé srovnání (stále mám Onkyo i Mojo a zatím jsem neměl čas dát do prodeje ani tu DX90). A přiberu ještě kolegu tady z oblasti, co je taky postižen ....

A prosím beskydskokarvinské soudruhy o zdržení se komentářů, děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...