Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Mate nekdo zkusenosti s bezdratovymi sluchatky - Kitsound Metro? Je celkem zajimavej vyprodej a chci zkusit nejaka bezdratova k novymu founu...

 

https://www.ipouzdro.cz/sluchatka-pro-iphone-7/bezdratova-sluchatka-pro-iphone-a-ipad-kitsound--metro-black/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Kamos natocil takovej seros, v kterym na behani doporucuje Aukey EP-B4 (22? na DE Amazonu) a na denni poslech (mozno s nima i behat) potom Plantronics BackBeat G2 (1700 Kc). Tak jsem je dneska oboje objednal, pac moje Bose pecky s 3.5mm jackem s IP8 zvukove nekamaradej, a to ani pres redukci.

 

Serial tu -

 

Dodam, ze kamos je skladatel, hifista a zvukar, coz nemusi nic znamenat, ale jeho usudku celkem verim. Kdyz me nebudou ani jedny bavit, pujdu ho zbit :D.

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před pár dny došly KZ ZS5 po cca 7 týdnech od objednání (GB). První špunty co mi docela drží, hrajou na můj standard hodně dobře (no-audiofil warning). Vzal jsem i BT modul, což z nich dělá ideální sluchadla na sport. Jen výdrž je mizerná, cca 3h. Vzal jsem je spíš jen pro prd*l, ale po pár dnech musim uznat, že za těch cca pětadvacet doláčů super kup.

 

ff1b3d70e17123d64a8094dd1a556943.jpg

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můžete mi poradit špunty? Prozatím jsem používal xiaomi piston 2. O ty jsem zřejmě přišel, takže potřebuju náhradu. Zdrojem je iPhone SE a spotify. Nemám ambice na lepší zdroj. Co se týče zvuku, rád bych asi o něco hutnější zvuk než pistony. Rozpočet řekněme do 3000 tisíc, ale to neznamená, že musí být za 3500. Klidně za 1500 pokud budou slušné :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za tipy. Kouknu na to.

 

RHA 750 jsem chvilku měl, ale nějak se mi zdály těžké a nedobře se nosily. Problém je, že kromě toho, že mají hrát, tak se mi musí i líbit :-D Tedy Fio škrtám.

 

Rád bych koupil v českém eshopu, takže i ty Oriveti mi úplně nevyhovují. Westone podle popisu mají méně basů, což bych asi zase nechtěl. Jinak vypadají moc dobře.

 

Co říkáte na Vsonic GR07 bass? Jednu dobu se tady dost vychvalovaly, ale nevím jestli už nejsou přežité. A zase cena je o něco vyšší... Nebo Sure SE215? Nebo Sennheiser Momentum In-ear? Zas ať nekupuju na iphone + spotify zbytečnost...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ad. RHA 750, nevim jak hrajou, ale mam RHA T20 a oboje maji stejny tlusty silikonovy kabel, ktery je neskutecne otravny, neforemny, tezky, taha za obleceni + ocelove prvky dokonale poskrabou vetsinu prehravacu :(

Upraveno uživatelem OndraPod
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Předsudky k nákupu venku nejsou na místě. Rozhodně ne u Oriveti. Pokud bys chtěl, uměl bych s tím i pomoci.

VSonic GR07 bass, určitě nepatří mezi špunty z hutným projevem a pokud jsi citlivější na výšky, tak bys z jejich sykavek zešílel. Ty Westony bych taky vyloučil. Pohodlný, ale ne vyloženě hutný, spíš se zvukem do V ( tedy bas jim nechybí ) jsou třeba Whizzer A15 a jdou koupit na headpones.cz

Senny jsem neslyšel, ale obecně nepatří mezi nej šputové značky, stějně jako Shure.

Skutečně hutný, ale přesto akceptovatelně detailní zvuk mají xDuoo EP01 a stojí 30USD

 

https://penonaudio.com/xduoo-ep1.html?search=xduoo

 

Zase, Penon je prověřenej shop a není důvodu se čehokoliv obávat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poraďte nějaké špunty 10-15 USD, klidně aliexpress.. U mě je to spotřební zboží, co vydrží tak 14 dní, tak je mi líto do toho investovat více peněz.. Naposledy jsem si koupil Piston 3 za asi 10 USD, a nehrálo to vůbec špatně..

Ale třeba zákoutí internetu nabízejí jiné a zajímavé "za málo peněz, hodně muziky".. Díky :))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...