Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Protože mám telefon Marshall London, tak jsem si říkal, že si k tomu koupím repro a tohle mi přišlo pěkné, tak jsem to dnes koupil, hraje to pěkně přes Bluetooth, ale má to i AUX, takže to je trochu více univerzální, některé jejich Bluetooth produkty AUX nemají. Je k tomu aplikace pro řízeni zařízení včetně předvoleb pro ekvalizér. Dají se propojit i dvě bedny do sebe na slušné stereo. 

20220403_140327.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To železo od FiiO má všechny předpoklady, aby bylo totálně transparentní. Jak převodník tak zesilovač jsou "bezbarvé". Teď mám JDS Labs Atom a k němu samostatný USB DAC, oba mají špicové parametry, nic mi vlastně nechybí, ale dostal jsem chuť na novou hračku a záminka zní "budu mít na stole méně krabiček a kabelů"

https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/review-and-measurements-of-new-jds-labs-atom-headphone-amp.5262/

https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/review-and-measurements-of-wesiontek-khadas-tone-board-dac.4823/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To máš pravdu, dnes se dá za pár tašek hrušek koupit železo, o jakém se nám před 20 lety ani nezdálo... nebo stálo tolik co jeté auto.
Akorát dostupnost K9 Pro je mizerná. Původní verze byla s jedním čipem AK4499, jenže v říjnu 2020 ve fabrice AKM hořelo, takže udělali jen limitovanou sérii a pak to celé předělali na 2x ESS (ES9038PRO). Ten můj jsem našel v Německu, prý poslední kus. Vím o jednom kousku v Rakousku s čipem AK4499...

V užším finále FiiO all-in-one vyhrálo nad kombem Topping D30 Pro + A30 Pro

https://www.audiophonics.fr/en/sedentary-headphone-amplifier/pack-topping-d30-pro-dac-cs43198-topping-a30-pro-headphone-amplifier-nfca-topping-tcx1-xlr-cable-p-15174.html

Mimo jiné i proto, že jsem spokojený uživatel DAPu FiiO M11 Pro, v něm taky implementovali THX AAA, ale jinou verzi (78 je pro mobilní zařízení, 788 pro desktopy).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před 20 lety to pro mě byl nóbl walkman (dálkové ovládání!!! - měl jsem si to nechat, by to dneska někdo za desítku koupil) se stock sluchátkama - nebo jsem už možná měl porty pro? Už nevim :) 

All-in-one je all-in-one a po všech stránkách to působí domyšleně, dokonce i ten stojánek je zdá se v základu :) Jediný, co mi na tom chybí, je variabilní výstupní impedance - ale to bych chtěl moc, zejména s ohledem na cenovku a obecně se to stejně moc nedělá. 

Na dojmy jsem opravdu zvědavej. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Domnívám se, že jde o impedance matching. Nikdy jsem to specificky neřešil, furt mi vycházelo, že zesilovač s dostatečně nízkou impedancí si poradil s libovolným modelem sluchátek, který jsem k němu připojil

https://www.headphonesty.com/2019/04/headphone-impedance-demystified/

http://nwavguy.blogspot.com/2011/02/headphone-amp-impedance.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gratulki k AK

U IEM to bývá tak, že první, co koupíš, ti nesednou - buď ergonomicky nebo zvukově. Až tak druhé nebo třetí bývají OK...  🙂

momentálně mám doma troje IEM (Astell Kern by Jerry Harvey Audio Angie 1st gen, Tansio Mirai TSMR-3 Pro, Moondrop x Crinacle Blessing2:Dusk)

a předtím jsem měl řadu dalších (nepamatuju si všechny, akorát Yuin PK2, Yuin PK1, Sennheiser CX300, Phonak Audeo PFE, Hifiman RE-400, Brainwavz S1, Brainwavz R2, Westone 4R, Ultimate Ears UE900S...)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@McStinger @Duke650

V praxi to udělá překvapivě velkej rozdíl. Vyšší impedance zvuk krapet zhutní a zklidní (což jako audiotechnikář často trochu potřebuju), je to i nahrávka od nahrávky. AT na to má pro tu moji krávu (čtyři volby napevno) diagram:

109777178_ScreenShot2022-04-04at11_47_46.png.41d90a4372b1415e067ccfc47d2fdbe1.png

Nejčastějš střídám 33 a 82 a mnohdy je mi na první dobrou jasný, co bude pro aktuální kombinaci deska/sluchátka lepší. Autosugesci mám zjevně dokonale zvládnutou :) 

 

Upraveno uživatelem dr.sphinx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 4. 4. 2022 v 16:20, dr.sphinx napsal:

Hlasitost samosebou příslušným směrem poskočí, ale na přepnutí odporu to musím stejně přepojit a na rychlou úpravu volume už mám grif.

Neni to past hlasitejsi = lepší, fakt to funguje - teda já to určitě slyším :) Afri se na mě už těší v klubu.

Počuť to asi na slušných sluchátkach môže byť, keďže sa to dá technicky zdôvodniť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...