Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Každý večer věnuji Audio-Technicám několik příjemných hodin u sklenky dobrého vína a nemohu se nabažit, hudba získala s novou hračkou opět nový rozměr 😋 Zvuk parádní, poradí si luxusně s veškerou muzikou od pana Bocceliho, Rammsteiny až po Jean Michel Jarreho, i to nové A-ha se mi v tom líbí, wow, celý den se na ně moc těším. Na hlavě nevadí ani po delším poslouchání, uši se mi nepotí, manželka vedle mě nenadává protože mě nesliší a jsou vizuálně krásná, to dřevo jim sekne a stejně tak nápis Made in Japan. Jediná vítka, malý nápis R a L , přitom tak důležitá informace, proč? V přítmí to bez brýlí nedám, ale to ani Chronomag, takže o nic nejde 😆 Takže doporučuji stejně tak jak bylo doporučeno mě 👍

DSC_4044.JPG

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji za tip, vypadají zajímavě... teda až podezřele levně. Ikdyž, mám i tip na 1MORE Piston Classic, které jsou taky za směšnou cenu. Někdo je dokonce srovnával s Etymoticama ER4SR. Možná bych zkusil TRN V90, Dunu Titan S, TINHiFi T3 Plus, AUDIOSENSE DT100 apod.

Myslíš, že lze orientačně věřit In-earGems ratingu?

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1poxJG_jaFkvXxf2RRnZ424F3F9Wcjm15HvNXxmJGGP8/edit#gid=517076775

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten list se dá brát jako něco, od čeho se odpíchnout, co dnešní trh nabízí, nicméně určitě bych to nebral jako dogma. Je to subjektivní list a určitá kontroverze tu je. S KZ byl problém, že prodával x měničová sluchátka a nakonec se rozborkou ukázalo, že klamali počtem. Slušný poměr cena výkon za mě pořád drží Fiio, model FD3 je příklad. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jo. Postupně projdu toho Crinacleho. Zajímavé je, že tam model za 200 přeskočí takový výčet sluchátek i za 2000. To je už sakra rozdíl a cena by se snad měla víc prokreslovat do výsledného produktu.

KZ, jsem měl nejradši původní řadu ZS5, která mi s comply pěnou hrála velice dobře. Bez mučení uznávám... možná jsou pro moje uši lepší sluchátka házením perel sviním a domnělý lepší zvuk je placebo řídící se cenovkou, fakt nedokážu asi objektivně posoudit. FD3 si dohledám.

 

 

Upraveno uživatelem azeppelin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Keď už sme pri tých štuploch do uší... Niečo slušné bez mikrofónu, s ľahkým káblom, jednoducho objednateľné ideálne cez EU shop? Nič drahého. Občas niečo potrebujem vypočuť pred spaním z mobilu v rozumnej kvalite a nechce sa mi za pár minút počúvania mesačne vyplaziť viac, než 30 Eur.

Upraveno uživatelem McStinger
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevim kam jinam to dat a ani nevim, esi to je k necemu, ale prislo mi od Innogy tohle:

OS: innogy Vam prinasi prijemnou slevu z e-shopu Borgy.cz - 40 % na veskera sluchatka PHILIPS. Na https://eshop.borgy.cz/philips-sluchatka_c1117.html po vyberu uplatnete kod INN0223 v nakupnim kosiku. Akce plati do 28.2.2023. 

Omlouvam se, pokud je to offtopic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 6. 2. 2023 v 12:18, Duke650 napsal:

V audiu bohužel dávno neplatí přímá úměra mezi cenovkou a výslednou hodnotou 😞

Tak ještě jednou díky za nasměrování. Hlavně s Moondrop obecně. 

Vybral jsem několik favoritů:

Moondrop Aria 2

Etymotic ER2SE/ER2XR

TinHiFi T3 Plus

První dva exempláře jsou nejspíš kvalitou srovnatelné, Aria působí dle recenzí a technických dat jako vítěz - pár názorů že jsou úplně na nic a je to jen hype - uvidíme. T3 jsou papírově horší, ale možná budou "zábavnější" na rock/metal. Za 80-120 peněz všechny modely vypadají jako super poměr cena výkon a hodnocením přesahují daleko dražší modely.

7Hz Timeless

Tyto jsou cenově trochu výš, hodnocení je rozporuplné. Důvěryhodní recenzenti tomu dávají naprostý top. Naopak jsem viděl video recenzi, která je zcela strhala. Když se na ně dívám, tak taky může být pro kém s ergonimií. Nevím no.

Pod čarou skončily modely:

Unique melody Terminátor

ThieAudio Legacy4

Moondrop Kato

See Audio Yume

Audiosense DT200

Ikko OH1

Dunu titan S

Toť moje rešerše. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja trochu podlehl hypu a koupil Letshuoer S12 Pro a popravde nemuzu rict ze bych byl nejak uneseny jejich zvukem.

Rozhodne nehrajou spatne, nizsi frekvence nemaji chybu, srovnavam s KZ ZS6 respektive ZS5 ktere jsem pouzival poslednich 5 let, ale je tam neco ve vysich stredech co mi uplne nesedi.

Bez EQ a jakychkoliv efektu samozrejme S12 vitezi na cele care, predevsim v cistote basu, ale s EQ a Jeteffectem Plenue D3 se rozdil temer smaze, skoro bych rekl ze ZS5 jsou univerzalnejsi.

Taky je mozny ze je to o zvyku, prece jen kdyz clovek neco posloucha 5 let, tak se to trochu podepise, ale cekal jsem mnohem vetsi rozdil ve prospech S12 Pro.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cca 7 let zpet jsem koupil tenkrat celkem doporucovate RHA T20 za vic jak 6,5k a teda moc nadseny jsem nebyl, to same nejak Senheisery tusim IE60 kterych jsem se obratem zbavil, to ty laciny ZS5 hrajou mnohem lip, akorat uz se kapku rozpadaji mechanicky.

Libily by s mi Moondrop Variations, ale skoro $500, nevim no 🤫

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co je na Plenue D3 spatnyho(zvukove)? Oproti D1 je to zvukove velky skok dopredu v kvalite, nulovy sum, slusny vykon a vybava, nema to vymozenosti modernich android DAPu, ktery stejne nepotrebuju.

Jediny co tomu lidi vycitaji je "chladnejsi" zvuk, ale od toho to ma Jeteffect a EQ, ale to jsme zase u vecny debaty neutralni sluchatka ke kterym je potreba DAP s "warm" zvukem 🤪

Upraveno uživatelem OndraPod
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...