Jump to content

Recommended Posts

Posted

Protože mám telefon Marshall London, tak jsem si říkal, že si k tomu koupím repro a tohle mi přišlo pěkné, tak jsem to dnes koupil, hraje to pěkně přes Bluetooth, ale má to i AUX, takže to je trochu více univerzální, některé jejich Bluetooth produkty AUX nemají. Je k tomu aplikace pro řízeni zařízení včetně předvoleb pro ekvalizér. Dají se propojit i dvě bedny do sebe na slušné stereo. 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
před 19 hodinami, Duke650 napsal:

Se picnu asi... další hračka na cestě z eshopu k Dukovi

Jen se mi to zdá, nebo tomu opravdu nic podstatnýho nechybí? Podle recenze by to mohl být super parťák k hybridu s áčkem ... nesmím :) 

Posted

To železo od FiiO má všechny předpoklady, aby bylo totálně transparentní. Jak převodník tak zesilovač jsou "bezbarvé". Teď mám JDS Labs Atom a k němu samostatný USB DAC, oba mají špicové parametry, nic mi vlastně nechybí, ale dostal jsem chuť na novou hračku a záminka zní "budu mít na stole méně krabiček a kabelů"

https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/review-and-measurements-of-new-jds-labs-atom-headphone-amp.5262/

https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/review-and-measurements-of-wesiontek-khadas-tone-board-dac.4823/

Posted

To máš pravdu, dnes se dá za pár tašek hrušek koupit železo, o jakém se nám před 20 lety ani nezdálo... nebo stálo tolik co jeté auto.
Akorát dostupnost K9 Pro je mizerná. Původní verze byla s jedním čipem AK4499, jenže v říjnu 2020 ve fabrice AKM hořelo, takže udělali jen limitovanou sérii a pak to celé předělali na 2x ESS (ES9038PRO). Ten můj jsem našel v Německu, prý poslední kus. Vím o jednom kousku v Rakousku s čipem AK4499...

V užším finále FiiO all-in-one vyhrálo nad kombem Topping D30 Pro + A30 Pro

https://www.audiophonics.fr/en/sedentary-headphone-amplifier/pack-topping-d30-pro-dac-cs43198-topping-a30-pro-headphone-amplifier-nfca-topping-tcx1-xlr-cable-p-15174.html

Mimo jiné i proto, že jsem spokojený uživatel DAPu FiiO M11 Pro, v něm taky implementovali THX AAA, ale jinou verzi (78 je pro mobilní zařízení, 788 pro desktopy).

Posted

Před 20 lety to pro mě byl nóbl walkman (dálkové ovládání!!! - měl jsem si to nechat, by to dneska někdo za desítku koupil) se stock sluchátkama - nebo jsem už možná měl porty pro? Už nevim :) 

All-in-one je all-in-one a po všech stránkách to působí domyšleně, dokonce i ten stojánek je zdá se v základu :) Jediný, co mi na tom chybí, je variabilní výstupní impedance - ale to bych chtěl moc, zejména s ohledem na cenovku a obecně se to stejně moc nedělá. 

Na dojmy jsem opravdu zvědavej. 

Posted

Gratulki k AK

U IEM to bývá tak, že první, co koupíš, ti nesednou - buď ergonomicky nebo zvukově. Až tak druhé nebo třetí bývají OK...  🙂

momentálně mám doma troje IEM (Astell Kern by Jerry Harvey Audio Angie 1st gen, Tansio Mirai TSMR-3 Pro, Moondrop x Crinacle Blessing2:Dusk)

a předtím jsem měl řadu dalších (nepamatuju si všechny, akorát Yuin PK2, Yuin PK1, Sennheiser CX300, Phonak Audeo PFE, Hifiman RE-400, Brainwavz S1, Brainwavz R2, Westone 4R, Ultimate Ears UE900S...)

Posted (edited)

@McStinger @Duke650

V praxi to udělá překvapivě velkej rozdíl. Vyšší impedance zvuk krapet zhutní a zklidní (což jako audiotechnikář často trochu potřebuju), je to i nahrávka od nahrávky. AT na to má pro tu moji krávu (čtyři volby napevno) diagram:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Nejčastějš střídám 33 a 82 a mnohdy je mi na první dobrou jasný, co bude pro aktuální kombinaci deska/sluchátka lepší. Autosugesci mám zjevně dokonale zvládnutou :) 

Edited by dr.sphinx
Posted

Hlasitost samosebou příslušným směrem poskočí, ale na přepnutí odporu to musím stejně přepojit a na rychlou úpravu volume už mám grif.

Neni to past hlasitejsi = lepší, fakt to funguje - teda já to určitě slyším :) Afri se na mě už těší v klubu.

Posted
V 4. 4. 2022 v 16:20, dr.sphinx napsal:

Hlasitost samosebou příslušným směrem poskočí, ale na přepnutí odporu to musím stejně přepojit a na rychlou úpravu volume už mám grif.

Neni to past hlasitejsi = lepší, fakt to funguje - teda já to určitě slyším

Afri se na mě už těší v klubu.

Počuť to asi na slušných sluchátkach môže byť, keďže sa to dá technicky zdôvodniť.