Návštěvník Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 já jsem do konce ledna v offsidu. Kapitalismus mě doběh a musím se smekat v práci .... zaplaťpánbůh za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Zdar pánové, co byste řekli na tento pátek? Že bychom spláchli to týdenní honění se za mamonem. Hlavně teda Roman. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Rád bych Vás poznal,jsem z Hradce Králové a do Pardubic se stěhuju pracovně tento týden(bohužel) Tak kdyby to vyšlo tak budu moc rád.Roman. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Zdar pánové, co byste řekli na tento pátek? Že bychom spláchli to týdenní honění se za mamonem. Hlavně teda Roman. asi budu umrzat na horách, pokud nebudu muset umrzat na horách, tak by to šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 (upraveno) Ty vole soňáku, seš v cajku....?http://www.novinky.cz/krimi/257757-dva-vlaky-s-lidmi-proti-sobe-vyjely-na-stejne-koleji-na-pardubicku.html Upraveno 31. ledna 2012 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Tak co ten pátek? RomanI nikam na hory nepojede, bo je tam zima jak sviňa Milisák říkal že nejni problém a co ostatní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Rád bych Vás poznal,jsem z Hradce Králové a do Pardubic se stěhuju pracovně tento týden(bohužel) Tak kdyby to vyšlo tak budu moc rád.Roman. Fuj já z toho mám trochu strach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Ty vole soňáku, seš v cajku....? http://www.novinky.cz/krimi/257757-dva-vlaky-s-lidmi-proti-sobe-vyjely-na-stejne-koleji-na-pardubicku.html Sonnyho jsem potkal vcera potme na ulici. mlcky jsem ho chytil za rukav. byl jsem obleceny do khaki parky alpha industries, Sonny me hned nepoznal malem se leknurim pos.ral. naramne jsem se bavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Princ: jsi teplý nebo proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Princ: jsi teplý nebo proč? tim jsi hochu asi skoncil. mam pocit, ze nase spolecnost nedosahuje urovne tveho genia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Sonny me hned nepoznal malem se leknurim pos.ral. a měl pod paždím krabici vod bot...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Tak víš jak...na hrubý pytel hrubá záplata...vžij si do mé role...hochu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Tak víš jak...na hrubý pytel hrubá záplata...vžij si do mé role...hochu... ok stalo se. vzil jsem se. preji prijemne pusobeni na foru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 kacířská myšlenka - a už to jednou na srazu padlo - co takhle přesunout východočeský sraz v prostoru a čase?http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/9874-sraz-chronomagu-ostrava/page__view__findpost__p__705492 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Princ: jsi teplý nebo proč? Hele, asi nejsem. Omlouvám se za ten hrubej pytel, nicméně chodit do hospody s tebou nehodlám. Neměls sem dávat tu svoji fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 kacířská myšlenka - a už to jednou na srazu padlo - co takhle přesunout východočeský sraz v prostoru a čase? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/9874-sraz-chronomagu-ostrava/page__view__findpost__p__705492 ja bych je rad videl, ale mam doma zostreny rezim. muzu ven jen na chvili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Je to tam samej skinhyd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Princ: beru na vědomi.Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Je to tam samej skinhyd. no takže bysme zapadli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Tak já v pátek přindu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se