Godin Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 Cau, je to v haji, ja ve ctvrtek 27 nemuzu, takze si to hezky uzijte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 Cau, je to v haji, ja ve ctvrtek 27 nemuzu, takze si to hezky uzijte. Tak poď jen na pár kousků dopoledne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 Tak poď jen na pár kousků dopoledne... neposuneme to, když dva skalní odpadli? Co další čtvrtek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 To bych mohl a dokonce by se mi to i víc hodilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 3. taky mizerný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 (upraveno) 3. taky mizerný Tobě se to řízení TGV nějak zalíbilo... Upraveno 19. října 2011 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastimil.talanda Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Já můžu i ten další, jen upozorňuju, že už asi na světě budu mít kluka, takže se to bez panáků neobejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Soňáku nes.er, seberu ti trafo a mašinku a jseš nahranej. Kdy teda můžeš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Soňáku nes.er, seberu ti trafo a mašinku a jseš nahranej. Kdy teda můžeš? Já jezdím na naftu.... 24,26,31,2,4,8 nebo můžem udělat víkendovku na chatě 28-30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Sorry Soňáku, to jsou všechno debilní dny. ˇuterý, pátek, pondělí. navrhuju čtvrtek 3.11. na Huberta Roman I.Vlasta Zombie Talanda + novorozený synMilošek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 (upraveno) Sorry Soňáku, to jsou všechno debilní dny. ˇuterý, pátek, pondělí. navrhuju čtvrtek 3.11. na Huberta Roman I. Vlasta Zombie Talanda + novorozený syn Milošek neříkej mi milošek já už mám trafo i vláčky ve sklepě Upraveno 20. října 2011 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 to bylo jako ze sme tady jako kamaradi, tak se hned nevztekej. clovek chce bejt ke staru vlidnej a hned dostane pojeb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 (upraveno) to bylo jako ze sme tady jako kamaradi, tak se hned nevztekej. clovek chce bejt ke staru vlidnej a hned dostane pojeb vlídnej to je něco jako infantilní...? Upraveno 20. října 2011 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 vlídnej to je něco jako infantilní...? hmmm.... i tak se to da rict Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 3. u mě dobrý. A nechci se vtírat, ale kdyby jste 2.11. nevěděli co s načatým večerem, tak přijďte potrénovat pití piva do Doli Klubu kde budu hrát.http://www.doli.wz.cz/index2.php?cid=673 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 3. u mě dobrý. A nechci se vtírat, ale kdyby jste 2.11. nevěděli co s načatým večerem, tak přijďte potrénovat pití piva do Doli Klubu kde budu hrát. http://www.doli.wz.cz/index2.php?cid=673 Nojo, jenže když budeš hrát, nebudeš chlastat a povídat si, nebo jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 Nojo, jenže když budeš hrát, nebudeš chlastat a povídat si, nebo jo? No odehraju a jdu pít a povídat ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 No odehraju a jdu pít a povídat ne Ale než odehraješ, tak už si nebudem schopný zase povídat my... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 hele, a nechtělo by se vám zas do Rybárny, jak to tam včéra Pohlreich vylepšil?je mi to samozřejmě jedno. a nepojede na sraz někdo z Prahy? cliolet už není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 hele, a nechtělo by se vám zas do Rybárny, jak to tam včéra Pohlreich vylepšil?Ale sundal tam sítě,Milisák si nebude mít kam odkládat vypité panáky a hodinky. 2. bych se do Doli stavil to mám volno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se