Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Návštěvník milosklikar
Díky všem za fajn setkání a slibuju, že příště už budu mít hodinky :clap:

Výčet účastníků nepochybně spadá do pravomoci Miloše, já bych skončil na Honza naproti, Petr naproti, Dan vedle ...

A propos, kdy a kde příště?

Klidně za měsíc.....Padl návrh Dětenice, ale já bych příště zkusil navštívit Pardubice..... Co vy na to?

Jinak díky všem zúčastněným, bylo to moc fajn. :clap:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych byl taky pro Pardubice, ať si můžu dát taky jednou pivo. Jinak díky všem za setkání, ale nevím jestli s váma ještě někdy někam půjdu, poněvadž to dost leze do peněz. Díky Millisovi a Milosovi jsem vcera dve hodiny serfoval po Ebay a vybíral si Hamiltony :D

Upraveno uživatelem Godin
Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar
Já bych byl taky pro Pardubice, ať si můžu dát taky jednou pivo. Jinak díky všem za setkání, ale nevím jestli s váma ještě někdy někam půjdu, poněvadž to dost leze do peněz. Díky Millisovi a Milosovi jsem vcera dve hodiny serfoval po Ebay a vybíral si Hamiltony :D

No vidíš, ještě si k nim vybrat správné místo na bydlení.....

post-786-1189696127.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
Ahoj spolubojovníci,

trochu nám to tu uslo za chvíli to bude měsíc od našeho vypečeného setkání :smile_anim:

Tak má někdo nějaké návrhy na další setkání v Pardubicích,datum,místo

H.

No v Plzeňce se celkem polepšili, takže můžem třeba tam, ale hoďte někdo do placu i jiné návrhy. Plzeňka je v centru a tam je to pro potencionální automobilisty k ničemu s parkováním. :(

Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar
No v Plzeňce se celkem polepšili, takže můžem třeba tam, ale hoďte někdo do placu i jiné návrhy. Plzeňka je v centru a tam je to pro potencionální automobilisty k ničemu s parkováním. :(

S tím parkováním máš pravdu, ale když říkáš , že se polepšili, tak bych byl pro, dát jim šanci

:smile_anim:

pátek je hodně blbej ...?? jinak další termín, příští úterý, příští čtvrtek.

Odkaz ke komentáři

Hele někdo z HK a okolí, nechtěl by někdo z vás Sachs Madass 50 ccm (k vyhledání na google). Taky jsem ji dotáhl, ale nějak na ní nemám čas. Tak kdyby náhodou, mohu předvést. Je skoro nejetá a designově se docela hodí k masivním sportovním hodinkám. Jo a jede cca 70 km/h. Asi to sem nepatří, ale kdyby náhodou byl záujem...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...