vanderB. Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2007 ja snad taky dorazim...je to tak 50 na 50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2007 To zas bude v álejích nablito... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2007 Chlapci, posun na 18:00 velice oceňuji, už se těším a za dvě hodiny nashle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2007 pánové omlouvám se ale z práce sem přijel až ted tak snad někdy jindy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monsieur Odesláno 12. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2007 Díky všem za fajn setkání a slibuju, že příště už budu mít hodinky Výčet účastníků nepochybně spadá do pravomoci Miloše, já bych skončil na Honza naproti, Petr naproti, Dan vedle ... A propos, kdy a kde příště? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 13. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2007 Díky všem za fajn setkání a slibuju, že příště už budu mít hodinky Výčet účastníků nepochybně spadá do pravomoci Miloše, já bych skončil na Honza naproti, Petr naproti, Dan vedle ... A propos, kdy a kde příště? Klidně za měsíc.....Padl návrh Dětenice, ale já bych příště zkusil navštívit Pardubice..... Co vy na to? Jinak díky všem zúčastněným, bylo to moc fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 13. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2007 (upraveno) Já bych byl taky pro Pardubice, ať si můžu dát taky jednou pivo. Jinak díky všem za setkání, ale nevím jestli s váma ještě někdy někam půjdu, poněvadž to dost leze do peněz. Díky Millisovi a Milosovi jsem vcera dve hodiny serfoval po Ebay a vybíral si Hamiltony Upraveno 13. září 2007 uživatelem Godin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 13. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2007 Ahoj,chtěl bych poděkovat všem za supr večer.A příště to snad bude tak dobrý a ještě lépe když to bude v Pardubicích :-) H. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 13. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2007 Pěknej večer chlapci, díky! Příště v Pardubicích? Klidně . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 13. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2007 Já bych byl taky pro Pardubice, ať si můžu dát taky jednou pivo. Jinak díky všem za setkání, ale nevím jestli s váma ještě někdy někam půjdu, poněvadž to dost leze do peněz. Díky Millisovi a Milosovi jsem vcera dve hodiny serfoval po Ebay a vybíral si Hamiltony No vidíš, ještě si k nim vybrat správné místo na bydlení..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 13. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2007 Přeji hezký den,moc se mi to setkání líbilo.Také hlasuji pro další "schůzku" v Pardubicích,jen se bojím,že budeme těžko hledat stejně reprezentativní prostory jako byly ty v HK. Petr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2007 Musím taky pochválit setkání v Hradci a Pardubice bych tolik nepodceňoval, určitě se něco najde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 15. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2007 to Milis : Tak už jsem to přivezl, někdy si vyjedem..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 15. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2007 to Milis : Tak už jsem to přivezl, někdy si vyjedem..... Tyjo, pěkná. Congratulations! To je škoda, dneska jsem se okolo Jičína motal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 7. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2007 Ahoj spolubojovníci, trochu nám to tu uslo za chvíli to bude měsíc od našeho vypečeného setkání Tak má někdo nějaké návrhy na další setkání v Pardubicích,datum,místo H. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 8. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2007 Ahoj spolubojovníci, trochu nám to tu uslo za chvíli to bude měsíc od našeho vypečeného setkání Tak má někdo nějaké návrhy na další setkání v Pardubicích,datum,místo H. No v Plzeňce se celkem polepšili, takže můžem třeba tam, ale hoďte někdo do placu i jiné návrhy. Plzeňka je v centru a tam je to pro potencionální automobilisty k ničemu s parkováním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 8. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2007 No v Plzeňce se celkem polepšili, takže můžem třeba tam, ale hoďte někdo do placu i jiné návrhy. Plzeňka je v centru a tam je to pro potencionální automobilisty k ničemu s parkováním. S tím parkováním máš pravdu, ale když říkáš , že se polepšili, tak bych byl pro, dát jim šanci pátek je hodně blbej ...?? jinak další termín, příští úterý, příští čtvrtek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 8. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2007 tak pátek nee, manželka už mi vymyslela program Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ballover Odesláno 8. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2007 Hele někdo z HK a okolí, nechtěl by někdo z vás Sachs Madass 50 ccm (k vyhledání na google). Taky jsem ji dotáhl, ale nějak na ní nemám čas. Tak kdyby náhodou, mohu předvést. Je skoro nejetá a designově se docela hodí k masivním sportovním hodinkám. Jo a jede cca 70 km/h. Asi to sem nepatří, ale kdyby náhodou byl záujem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 8. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2007 Jasný pánové, rád urazím štrách cesty až do Pardubek, ovšem přístí týden mám týden dovolenou.. nešlo by to trošku posunout - nerad bych chyběl..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se