Návštěvník Kamil Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2010 těším se ... V kolik je odjezd z Prahy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2010 V kolik je odjezd z Prahy? á žije , viděl bych to mezi 17-18h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2010 A sakra...přespolních bude víc!!! To tombed : já hokeji nerozumím, hodinkám a nožům už vůbec ne. No a ženský? To si raději vypiju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2010 já určitě nedorazím... něco mi do toho vlezlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2010 já určitě nedorazím... něco mi do toho vlezlo Takže kolik nás bude? Soňák, Godin, Pete, já,Tombed, Kamil... dal někdo vědět Láďovi? Co juniorka? Vlastík, Arnold, ...Ty na to pečou? Profesor žije? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2010 (upraveno) Já rozhodně potvrzuji účast. Milošu, nedělej Zagorku a koukej dorazit. Sakra Soňáku, kolik jsi objednal míst, abychom měli delegaci kam usadit. Na Láďu nemám číslo, kdo ho má, ať mu zavolá. Upraveno 19. dubna 2010 uživatelem Godin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2010 Já rozhodně potvrzuji účast. Milošu, nedělej Zagorku a koukej dorazit. Sakra Soňáku, kolik jsi objednal míst, abychom měli delegaci kam usadit. napíšu Laďovi esemes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2010 Láďovi jsem dnes dopoledne volal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2010 zamluvil jsem stůl pro 7 kusů,ale je to s lavicí by snad neměl bejt problém +2 nebo jse tam mám ještě stavit přeobjednat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2010 (upraveno) Chlapi, ve čtvrtek se hraje hokej, v Plzeňce se bude určitě promítat, nezměníme lokál? Jinak budou všichni vejrat na Haška a hodinková kultůra fuč. Chtělo by to něco bez televize. Jak naše oblíbená Rybárna? Soňáku ty to máš vedle baráku, maj tam telku? Jestli ne, tak já bych byl pro přemístění rezervace. CO ostatní, napdá vás nějaká putyka bez telky a s Plzničkou nebo něčím pitným? Tak jsem pro jistotu zamluvil 8 míst v Rybárně na 18:30, bohužel pro kuřáky, místo bylo jen v nekuřáckém salónku, ale zase je to bez televize. Pokud tam nakonec nepůjdeme, nevadí, je to na M. Kabelku Tak se vyjádřete. Upraveno 20. dubna 2010 uživatelem Godin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2010 Klidně Rybárna. Tam jsme dlouho nebyli, tak na nás třeba zapoměli Takže v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2010 Klidně Rybárna. Tam jsme dlouho nebyli, tak na nás třeba zapoměli Takže v pohodě. až se domluvíte napište mi prosím adresu, aby jsme trefili... a děkuji, že hokej bude tabu... v rámci zachování duševního zdraví je to tak lepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2010 až se domluvíte napište mi prosím adresu, aby jsme trefili... a děkuji, že hokej bude tabu... v rámci zachování duševního zdraví je to tak lepší... Rybárna má tu výhodu, že se tam můžete poprat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2010 Rybárna má tu výhodu, že se tam můžete poprat. No, to taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2010 myslím že na rybárně maj i plátno,no tak nevím..... aby Tombed moc netrpěl když budou dostávat na p...l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2010 myslím že na rybárně maj i plátno,no tak nevím..... aby Tombed moc netrpěl když budou dostávat na p...l To už maj snad všude, proto jsem zamluvil ten salonek. Ale nechci vás manipulovat do Rybárny, jestli to někomu nesedí můžeme zůstat u té Plzeňky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2010 sem si nevybral nejvhodnější dobu pro návštěvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2010 Já myslím že v pohodě, rád tě zase uvidím a alespoň pokecne. A když nepřijedeš v kroji, tak se ti nic nestane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2010 Rybárna protože 1) tam Milis házel po hospodě skleničkama, po stole hodinkama a po parku mobilem 2) tam se prý údajně podle zlých jazyků snad chtěl Roman prát nebo co nebo snad jen nadával pinglovi 3) tam se vyresetoval Soňák 4) tam jsme žrali klobásy z batohu 5) tam dělají rybí polífku halaszle 6) tam točí pardubický kvasnicový Pernštejn, po němž máme ráno hedvábnou stolici Na mou duši, na psí uši na kočičí svědomí slibuju, že se nebudu Tombedovi tlemit, až Vítkovice projedou hokej. Teda aspoň do 4 kořalky za sebe ručím. Cimrmanova konstanta: Dejte někdo vědět Láďovi.... Pro Tombeda a Kamila http://www.restaurace-rybarna.cz/restaurace/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2010 Na mou duši, na psí uši na kočičí svědomí slibuju, že se nebudu Tombedovi tlemit, až Vítkovice projedou hokej. Teda aspoň do 4 kořalky za sebe ručím. Cimrmanova konstanta: Dejte někdo vědět Láďovi.... Pro Tombeda a Kamila http://www.restaurace-rybarna.cz/restaurace/ vypadá to dobře vzhledem tomu, že budu koňmo mě serou dvě věci... 1) nebudu mít hedvábnou stolici 2) nebudu ti po 4 kořalkách seriózním oponentem ve věcech hokejových... to se dá ale vyřešit, že se půjdeš schladit na houpačky do děckého koutku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se