pete Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 Co chlapec z Hradce a Holická mlátička?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 Co chlapec z Hradce a Holická mlátička?? Chlapec z HK se tou dobou chystá na regreaci, ještě uvidíme, co ta sopka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 Chlapec z HK se tou dobou chystá na regreaci, ještě uvidíme, co ta sopka. Takže s Isladskou společností letecky lastminute do Řecka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 ... ještě uvidíme, co ta sopka. Rytířka má novou přezdívku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 Chlapec z HK se tou dobou chystá na regreaci, ještě uvidíme, co ta sopka. Vy Židi jste furt samá rekreace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 (upraveno) Vy Židi jste furt samá rekreace. Ještěrkáři si žijí Edit: poprosím účastníky posledního srazu, ať se kouknou na detail nového člena, snad všem dle fotky dojde, kdo to je, ať předejdeme nějakým nedorozuměním Upraveno 11. května 2010 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 Ještěrkáři si žijí Edit: poprosím účastníky posledního srazu, ať se kouknou na detail nového člena, snad všem dle fotky dojde, kdo to je, ať předejdeme nějakým nedorozuměním já už na to přišel. Ale tohleto kolo prohrávám na body Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 (upraveno) Ještěrkáři si žijí Edit: poprosím účastníky posledního srazu, ať se kouknou na detail nového člena, snad všem dle fotky dojde, kdo to je, ať předejdeme nějakým nedorozuměním Já to pochopil hned odpoledne z nicku. Cat=kočka=Macek. To je snad jasný ne? Akorát si nepamatuju, že je zrzavá Upraveno 11. května 2010 uživatelem Godin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 Já taky netušil, že se přihlásí, ale nick mě trošku zmátl, ale jen na chvilku. Ale prozradila ta fotka... ta mne ujistila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 ...tak jest...vínko bude lepší... i když s Vámi je to asi vždycky jízda, že! ahoj Macku, škoda, že mi to teď nevyjde, ale zase přijedu, tentokrát i s přespáním, prej ve vedlejším bytě , a konečně popijem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 Já to pochopil hned odpoledne z nicku. Cat=kočka=Macek. To je snad jasný ne? Akorát si nepamatuju, že je zrzavá nevytahuj se ty šerloku. Tys asi vyhrál středoškolskou olympiádu v logice, ne?. Já na to nepřišel, mně musel napovědět pete a to je co říc páč von to taky není žáná myslivna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 nevytahuj se ty šerloku. Tys asi vyhrál středoškolskou olympiádu v logice, ne?. Já na to nepřišel, mně musel napovědět pete a to je co říc páč von to taky není žáná myslivna kucí já to taky nepochopil, ačkoli jsem byl střízliv a hárleje měl v ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 (upraveno) nevytahuj se ty šerloku. Tys asi vyhrál středoškolskou olympiádu v logice, ne?. Já na to nepřišel, mně musel napovědět pete a to je co říc páč von to taky není žáná myslivna voe... Upraveno 11. května 2010 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 Měl bylo nápovědou, že jsem nepředpokládal, že by se někdo cizí hned tak drze přihlásil do našeho spolku. A navíc když má i ty jiné zbraně, tak to bylo hned jasný, akorát ta koverzace mě nenapadla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 voe... voe... a ještě zadrhává, to je konec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 ahoj Macku, škoda, že mi to teď nevyjde, ale zase přijedu, tentokrát i s přespáním, prej ve vedlejším bytě , a konečně popijem Dřív jsi se sem tak nehnal... to je divný??? a ještě zadrhává, to je konec Aby ses nepo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 Dřív jsi se sem tak nehnal... to je divný??? sem vás jako tak detailně neznal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 sem vás jako tak detailně neznal Aha...tak to mne nepadlo V každým případě tě rád uvidím... příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catzrz Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 nazdar kocouři, utajení je zjevně prozrazeno...omlouvám se za svou drzost, leč neodolala jsem pokušení si trochu zastřílet ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 nazdar kocouři, utajení je zjevně prozrazeno...omlouvám se za svou drzost, leč neodolala jsem pokušení si trochu zastřílet ... Tak takovou tě znám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se