Jump to content

Recommended Posts

Posted

Omlouvám se ale nedá mě to abych svoje rozhořčení svým příspěvkem trochu nezmírnil. Uzavřel jsem s kolegou z fora malý obchůdek a nechal si hodinky poslat poštou, není na tom nic zvláštního kdyby neputovali neuvěřitelných 11.dnů. Ze Soběslavi do Brna kde si pošta nechala postavit třídičku za miliardu, došel bych to pěšky a ani bych se neunavil. V takových případech by snad měli vracet to nehorázné poštovné za služby které před dvaceti lety byly mnohem spolehlivější. Počítejte s tím, že pokud budete posílat něco na moravu doručení bude trvat velmi, velmi dlouho. Děkuji za pochopení ale musel jsem se někde svěřit.

Posted

... došel bych to pěšky a ani bych se neunavil. ...

A teď si představ, kdyby jste se potkali na půl cesty! To by byl fofr!!! smile.gif

Posted

Myslel jsem že mě na té poště klepne. Jinak kolem toho paláce kde třídí poštu každý den jezdím, netušil jsem jaký to bude mít dopad na doručování. Jak je možné že pošta někde od honkongu je tu dřív? Asi mají loďku a koupili si i pádla.

Posted

Českou Poštou mi dojdou v pohodě tak dvě věci z deseti (netýká se hodinek). Jsem doma a večer koukám - nezastižen.

Člověk vlastně nedostane co si zaplatil, ale moloch se nezmění. Kdo by se vláčel s krabičkou, když stačí papírek a starej se!

Jindy zas chlapík nemá pro moji mámu, která balík přebírá, pade nazpět, tak si to odveze s tím že ho uloží za půl hodiny na poště.

Jedu tam asi za dvě hodiny a on s ním někde jezdí. Vracím se domů a plýtvám časem druhý den dopoledne.

Posted

jojo, ČP: dnes podáte, měsíc hledáme smile.gif

a stejně nenajdem smile.gif

Hodinky poslané doporučeně 1. 5. došly 9. 5., obyčejná zásilka nedošla vůbec. Asi ji někdo na poště potřeboval. Do místa bydliště už si ani nenechávám nic posílat, je to zbytečné. Nejen, že nedoručí, ale ani lístek nedají do schránky a pošlou zpět odesílateli. Kdo si pamatuje loňskou akci Nikonu s výměnou baterek, odeslaná baterka byla v Irsku za dva dny, obratem napsali, že posílají novou a putovala měsíc. Obálka roztržená s otiskem zabahněné boty, krabička s baterkou rozšlápnutá.

Guest tolja
Posted

S molochem zvaným Čp máme negativní zkušenosti asi všichni, co tady, nebo jinde, čas od času nějaké hodinky prodáme- koupíme. Abych byl objektivní, tak musím říct, že nedávno jsem byl zaměstnancem pošty tak mile překvapen, až mi poklesla čelist. Po telefonu milý, ochotný, rychlý, fundovaný- opravdu jsem to nečekal. =)

Posted

Jestli vás to potěší ... německá pošta je ještě horší. Naproti tomu třeba polská je úžasná, rychlá, spolehlivá, vždy slušné jednání.

Posted

Jestli vás to potěší ... německá pošta je ještě horší. Naproti tomu třeba polská je úžasná, rychlá, spolehlivá, vždy slušné jednání.

Ani bych nerekl... Juri odeslal ve stredu rano pres DeutschPost hodinky (ferove Poljoty - fotky hodim na forum zitra) a dneska v 18:30 jsem si je vyzvedl na Olsanske:-)

Posted

Já s německou poštou nemám žádnou negativní zkušenost, a to docela často nakupuji na německém ebay...

Posted

nikdy jsem si na postu nestezoval, nastesti vse doslo a to na aukru mam uz nejakych 40 obchodu plus dalsich asi 30 soukromych nakupu ...byl jsem nemile prekvapeny, na ebay taky sem tam neco nakupuji a treba pri koupi kotoucaku Revox A77 ktery neni zrovna levny nemci krabici rozdelali, dovnitr strcili celni prohlaseni ...asi ze to neni bomba a dosel s nastipnutym drevem ...sice to mohli udelat nasi mistri ale tu krabici lepili znova nemci a vubec bych se nedivil, dkyby to nastipli oni

Posted

Doporučuji využít "cenné psaní" nebo "cenný balík". Osobní zkušennost, doručení v 99 % případů do 2. dne (mezi velkými městy).

Cenný balík do 2 kg a pojištěný na 30.000 Kč stojí 50 Kč, takže není co řešit. Není třeba ani speciální balení (i když někdy lidi na poště "brblají" pokud je jen přelepen "hnědou páskou", ale stačí párkrát stížnost na info@cpost.cz a dají pokoj. Už jsem si takto "vycvičil" pár poboček :-) )

Cenné psaní je ještě o něco levnější, ale zase musí být speciální obálka za cca 10 Kč.

Navíc Česká pošta (na rozdíl třeba od PPL) nedělá problémy při ztrátě, prostě nahradí částku na kterou byl balík pojištěn, nemusí se dokládat doklady o nákupu zboží, atd.

Posted

Naproti tomu třeba polská je úžasná, rychlá, spolehlivá, vždy slušné jednání.

to je zvlastni, ja jsem od polaku slysel neco jineho wink.gif

Posted

Doporučuji využít \"cenné psaní\" nebo \"cenný balík\". Osobní zkušennost, doručení v 99 % případů do 2. dne (mezi velkými městy).

Cenný balík do 2 kg a pojištěný na 30.000 Kč stojí 50 Kč, takže není co řešit. Není třeba ani speciální balení (i když někdy lidi na poště \"brblají\" pokud je jen přelepen \"hnědou páskou\", ale stačí párkrát stížnost na info@cpost.cz a dají pokoj. Už jsem si takto \"vycvičil\" pár poboček :-) )

Cenné psaní je ještě o něco levnější, ale zase musí být speciální obálka za cca 10 Kč.

Navíc Česká pošta (na rozdíl třeba od PPL) nedělá problémy při ztrátě, prostě nahradí částku na kterou byl balík pojištěn, nemusí se dokládat doklady o nákupu zboží, atd.

hmmm ... ja posilal jedny Eposy do Turnova obchodnim balikem a uz putujou tyden sad.gif sad.gif

- ma to byt darek k narozeninam, ktere ma zminena osoba v pondeli ...

- velice nemila zalezitost sad.gif

Posted

Doporučuji využít \"cenné psaní\" nebo \"cenný balík\". Osobní zkušennost, doručení v 99 % případů do 2. dne (mezi velkými městy).

Cenný balík do 2 kg a pojištěný na 30.000 Kč stojí 50 Kč, takže není co řešit. Není třeba ani speciální balení (i když někdy lidi na poště \"brblají\" pokud je jen přelepen \"hnědou páskou\", ale stačí párkrát stížnost na info@cpost.cz a dají pokoj. Už jsem si takto \"vycvičil\" pár poboček :-) )

hmmm ... ja posilal jedny Eposy do Turnova obchodnim balikem a uz putujou tyden sad.gif sad.gif

To není snad možné obchodním balík jsem měl vždy další den po odeslání doma. At' se příjemce poptá na poště. Co na to sledování zásilek na www.cpost po zadání čísla balíku?

Posted

To není snad možné obchodním balík jsem měl vždy další den po odeslání doma. At' se příjemce poptá na poště. Co na to sledování zásilek na www.cpost po zadání čísla balíku?

uz jsme zkouseli snad vsechno sad.gif

balik vyrazil z Pardubic do mista urceni a to bylo posledni info ...

• 1 year later...
Posted

Nechci zakládat zbytečně nové vlákno, a mám jen pár malých otázek. Dnes si jdu na poštu vyzvednout konečně mé Tissotky T-touch expert, tak chci zjistit postup. Asi určitě jäsné rozbalit hned balíček na přepážce" Pokud bude, nedej bože, v balíčku jiný obsah, např. hovínko za dvacet táců, jak postupovat. Měl již někdo podobnou zkušenost, zda, to řešit s poštou, nebo volat policii? Je to trochu banální otázečka, ale chci být na 100% připraven na každou situaci. Dík za každou zkušenost""