farářskej Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Hele, já vím, že Louis Bolle je blbá značka odněkud ze Šanghaje, ale mně se ty hodinky prostě líbí, nemůžu si pomoct. Akorát bych z nich vytáhl ty pseudoUlysseNardinovský ručičky, dal tam něco normálního a byly by ještě hezčí. A klidně i bez budíčku. Akorát by mě zajímalo, co je tam za strojek. Nějakej manuál...
dubraro Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Poslední dobou se Číňané již úspěšněji trefují do evropského vkusu. Ty ručky tam ani nevypadají zle, jen by mohly být štíhlejší a delší.
Mike. Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Poslední dobou se Číňané již úspěšněji trefují do evropského vkusu. Ty ručky tam ani nevypadají zle, jen by mohly být štíhlejší a delší. Presne tak!
tm.watch Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 Fakt nevypadaji spatne. Mas nejaky odkaz na ucelenou produkci LB?
cali Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 tie tisicove cisla snad nie su cena, ci ano? (MSRP: $ 2295 ) inak celkom pekne hodinky ale mat 2K USD na hodinky tak mi nejaky Luis Nieco ani na um nezide
farářskej Posted May 12, 2007 Author Report Posted May 12, 2007 Ta webovka je klasická Potěmkinova vesnice, každej Číňan ji má... prodávají se na eBayi. Spíš by mě zajímalo, co říkáte tomu strojku. Jaký mají manuální stroječky čínský hodinky, už jste na to někdo narazil? (Ještě jsem zapomněl dodat - pro ty, kteří se nedívali na web LB - že průměr je krásnejch 42 mm)
tm.watch Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 Třeba model Citadel vypadá zajímavě - čínskej troubilón Na ebay za 1500 USD, což je na zkoušku co číňané dokáží hodně.
Recommended Posts