PNS Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 Jsi holt gentleman Longu, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 (upraveno) ... Dnes jsem si řekl, že na chlast nesahnu, dokud si nekoupím nové hodinky :-) ..."Jak to dopadlo Vlasto? Nerejpu, naopak držím palce. Sám nemám problém s chlastem, ale s kouřením. Už jsem dvakrát úplně přestal na delší dobu (jednou 3 a podruhý 5 let) a stejně se vždycky vrátil zpátky:-(. Za sebe můžu říct, že závislost přetrvává i v dobách dlouhodobý abstinence..a vyrazí z úkrytu do útoku když to nejmíň čekáš, je potřeba bejt ve střehu a mít po ruce neustále silnou vůli. A myslím, že je docela fuk, v čem člověk jede, princip je pořád stejnej, prostě chceme opakovat příjemný chvilkový zážitky bez ohledu na důsledky. Upraveno 11. února 2014 uživatelem xjr1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 Long je velký gentleman, chtěl mi totiž podat ubrousek abych se otřel, ale trochu si neuvědomil, že na jeho ubrousku stojí jeho mlíčko Bylo to fajn, příjemný pokec u kafíčka, jo a kluci, na ruce nové mašiny a já jsem stále střízlivý Ani kapička, to tu při koupi nových hodinek ještě nebylo" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 To je tvoje nová akvizice? Tak to teda velká poklona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 Tak mám pro Vás nový reportdnes jsme se s Afrikou viděli a šli jsme do kavárny na kávičku povídat si o hodinkách.Sedli jsme si a objednali si přesně tedy velké esperesso s mlékem pro každého.Afrika je hodnej kluk to je jasné a je to vidět i z toho co ja jak píše.No ale :Během 20 vteřin co nám to kafe přinesli si AFRIKA celou tu smetanu vylil na stůl kousek od SVOJICH NOVÝCH HODINEK.A já si na to říkám :To on má z toho chlastu a třesou se mu špejle, ale jsem slušňák a mlčel jsem.Přesně za deset vteřin jsem si na celou moji polovinu stolu vylil to mléko já. Závěr: Afrika je opravdu fajn a s chlastem se srovnal !!!vy ste dvojka, to tam z vás asi měli radost co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 Long je velký gentleman, chtěl mi totiž podat ubrousek abych se otřel, ale trochu si neuvědomil, že na jeho ubrousku stojí jeho mlíčko Bylo to fajn, příjemný pokec u kafíčka, jo a kluci, na ruce nové mašiny a já jsem stále střízlivý Ani kapička, to tu při koupi nových hodinek ještě nebylo"Paráda, jen tak dál, s hodinkama i s chlastem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 (upraveno) Chyba v matrixu. Upraveno 11. února 2014 uživatelem Filip.J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 vy ste dvojka, to tam z vás asi měli radost co? Jo a to jsme na začátku zasedli na to kafe obědovou rezervaci u okna abychom viděli na hodinky. No radost, možná si nás tam i vyfotili na nástěnku ????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Long je velký gentleman, chtěl mi totiž podat ubrousek abych se otřel, ale trochu si neuvědomil, že na jeho ubrousku stojí jeho mlíčko Bylo to fajn, příjemný pokec u kafíčka, jo a kluci, na ruce nové mašiny a já jsem stále střízlivý Ani kapička, to tu při koupi nových hodinek ještě nebylo" dobre si si vybral!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Euforii dokáže navodit i kapsaicin v chilli. Je to taky návykový, ale asi ne tak nebezpečný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Euforii dokáže navodit i kapsaicin v chilli. Je to taky návykový, ale asi ne tak nebezpečný.Včera jsem si do jídla nadrobil Zimbabwe Bird, neuvědomil si to a klukovi umyl zadeček. Chudinka se netvářil, že by to bylo bezpečné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Včera jsem si do jídla nadrobil Zimbabwe Bird, neuvědomil si to a klukovi umyl zadeček. Chudinka se netvářil, že by to bylo bezpečné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Hele, kolik by ste řekli že už je hodně na večerní pití doma? Na ženskou...mám trochu strach o jednu osobu z mého okolí...Dík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Nejhorsi je nutnost a pravidelnost. Pokud je oboji, je to tam, nehlede na mnozstvi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Hele, kolik by ste řekli že už je hodně na večerní pití doma? Na ženskou...mám trochu strach o jednu osobu z mého okolí...Dík... Podle mě na ženskou ani na večerní pití není nikdy příliš pozdě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Jde o to čeho, nedávno jsem někde četl, že dvě dvojky bílého jsou pro ženskou každý večer ok, pokuď pije podobné množství nějákého tvrdého, bude to asi už na pováženou" Hele, kolik by ste řekli že už je hodně na večerní pití doma? Na ženskou...mám trochu strach o jednu osobu z mého okolí...Dík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Ach jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 (upraveno) <br />...dvě dvojky bílého jsou pro ženskou každý večer ok,..<br />Nejsou, IMHO. Stezejni je tam to slovo kazdy.<br /> Upraveno 12. února 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Nejhorsi je nutnost a pravidelnost. Pokud je oboji, je to tam, nehlede na mnozstvi.Asi tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se