organic Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2014 Náš pravdu, že dost záleží na tom, proč chceš přestávat/omezovat. Já jsem například úplně vypustil tvrdý ne proto, že bych ho pil moc, ale proto, že když už jsem ho pil, tak jsem pak byl nekontrolovatelný Mám to podobně, tvrdé mi chuťově vůbec nechutná. Většinou ho začínám pít tak po osmém pivu, a pak mi vypíná HDD a nevím co se děje. Většinou se však dějí strašné věci. Naštěstí se to stává jen tak jednou do roka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2014 Tvrdej je strasna svi.ne v kombinaci s pivem,uz jsem ho tez uplne vypustil,protoze sem pak jak magor.Ale parkrat do roka je to potreba:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2014 Tak 14 dní dopadlo a dnes už si v tom zase podupávám Jinej už asi nebudu" Co mě moc těší, že vydržím nepít každý den, když zatnu zuby, ale bohužel každý měsíc příjdou tak jedna, dvě krásné věci, které prostě oslavit musím Vlákno můžeme zanechat pro ostatní dobrovolníky detoxu, kterým přeju jen ty nejlepší výsledky, ale u mě už to bude prostě tak, jak to je, můj osobní risk a boj" Jinak děkuji za podporu kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2014 Tak 14 dní dopadlo a dnes už si v tom zase podupávám Jinej už asi nebudu" Co mě moc těší, že vydržím nepít každý den, když zatnu zuby, ale bohužel každý měsíc příjdou tak jedna, dvě krásné věci, které prostě oslavit musím Vlákno můžeme zanechat pro ostatní dobrovolníky detoxu, kterým přeju jen ty nejlepší výsledky, ale u mě už to bude prostě tak, jak to je, můj osobní risk a boj" Jinak děkuji za podporu kluci Hele, nekde v jinem vlakne padlo, ze jsi hovado (mozna to bylo jine slovo, ale vyznam to nemeni), ale ze te tva temer manzelka i pres to vsechno (nebo prave proto?) miluje. Tak zustan sam sebou a bud stastny takovy, jaky jsi. At je stastna i ona a vase dite. V tom pripade bude vsechno v poradku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 V dva tu dneska perlite. Ta poznamka o Bravicku nebyla uplne mimo misu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 V dva tu dneska perlite. Ta poznamka o Bravicku nebyla uplne mimo misu.Tvl, ja uz musim prestat pit. Clovek si da par sklenicek vina a pise jak pubertalni patnactka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 To teda ty, a já pak ožralej tady za to napadám lidi Tvl, ja uz musim prestat pit. Clovek si da par sklenicek vina a pise jak pubertalni patnactka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 To teda ty, a já pak ožralej tady za to napadám lidi Příště si musíme dát do nosu spolu a mobily budou v jiné místnosti a tím eliminujeme jakékoliv riziko vzniku kontroverzní diskuze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 African,JaRooN- díky že ste mi po ránu zvedli náladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 Takže akt. stav:(jen proč to píšu - docela mi to pomáhá se v slabých chvilkách držet) středa 19.2.2014: 0,5l piva, 0,25l vínaČt: 0,5l piva (+ 0,5l Sládkovy limonády - jako náhražka to nejde, chutná to blbě)Pá: nicSo: 0,3l + 0,5l piva + poslední panák whisky a následně jsem vše tvrdý vylil - cca 1,5 litru všeho možnýho (+ 0,5l nealko piva - taky teda nic moc jako náhražka)Ne: 0,5l pivaPo: 0,33l piva (k obědu), večer 0,25l piva + 0,25 nealko piva (Bernard a docela ujde na to bídu)Út: 0,25l piva + 0,25 nealko piva (tím pivo došlo, už je tam jen jedno nealko)St: 0,5l neakoČt: nicPá: nicSo: 2dcl svařáku (jo, jo byla zima a po dvou hodinách nordic walkingu člověk holt neodolá)Ne: nic Musím říct, že se fakt cítím líp, jsem míň unavenej a váha jde taky dolů. Zajímavý je, že chuť na tvrdej je skoro pryč (leda bych si teď v zimě docela dal grog či čaj s rumem) i víno je obdobné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jožan Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 Čéče,ty jsi od úterý do neděle vypil jen 0,45l?To nesmíš tak blbnout,napij se aspoň vody,to je zralý na smrt žízní!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 African,JaRooN- díky že ste mi po ránu zvedli náladu No neudelas radost bliznimu svemu, kdyz muzes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 Tak koukám Vlasto, že jsi to posral zrovna tak, jako já s kouřením. No nic, jede se dál, snad se neuchlastáš. Alespoň si kup Lecitin a jez alespoň čtyři tablety denně. Já to takhle dělám kvůli játrům už mnoho let. Každý den polykám přes 20 prášků. Jednou jsem to počítal a za ta léta, co to do sebe cpu, jich už bylo přes 170000. Přesto mám jaterní testy, na které musím chodit pravidelně každého čtvrt roku, v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 To fajcenie je svina... Ja som sa po roku nefajcenia opat dostal na 5 kusov denne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 to jankoxxx - pět denně je idyla. Dnes jsem zase celou noc nespal a vyhulil jsem celou krabičku Kentek. A to je průser . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 Každý den polykám přes 20 prášků. Přesto mám jaterní testy, na které musím chodit pravidelně každého čtvrt roku, v pohodě.Tak to čumím jak puk. Jako člověk "z branže" se držím hesla, že kovářova kobyla chodí bosa, tedy tablety nepolykám, dokud nemusím. Ale při takové chemické náloži bych čekal, že játra dostanou na frak. To fajcenie je svina... Ja som sa po roku nefajcenia opat dostal na 5 kusov denne Kouřil jsem 15 let, z toho posledních 5 let 20-30 denně, pak jsem přestal na 6 let (regulerní absťáky a fyzická reakce organismu asi týden, pak ještě měsíc bažení). Ze stresu jsem po 6 letech znova začal. Jenom balený tabák, že to zvládnu jen sem tam u piva, jednou za dva týdny si zapálit. No a pak jsem si dával svou jednu ranní cigaretku, pak jsem přidal poobědní, a pak jich bylo taky pět denně. Kouřil jsem jen v práci a mimo domov. O víkendech doma jsem začínal mít lehké absťáky, tak jsem si před rokem a půl jsem koupil první čínský e-cigáro. Ze dne na den jsem přestal kouřit tabák na několik měsíců. Pak přišlo první cigáro. Někdy je prostě lepší smotnout než tasit hardware. Aktuálně vykouřím tak 3 balený cigára měsíčně, ale vytvořil jsem si znovu nikotinovou závislost díky e-cigárům, protože v odparku z e-cigára dostávám do těla víc nikotinu, než z tý krabky Marlborek. Benefitem je to, že nedýchám tolik karcinogenů, jako z tabáku a nesmrdím jak popelník. Abych byl objektivní, tak e-cígo určitě taky obsahuje nějaké ty sračky a je cítit, ale těch sraček je řádově míň než z hoření tabáku a ty smrady jsou jiného typu, třeba vanilka, karamel, lékořice atp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 Já nekouřil deset let a teď po hospodách už zas pukám jak blázen. Ještě se mi teda nestalo, že bych si zapálil střízlivej mimo hospodu ale lehký neklid se nade mnou vznáší. Je pravda, že do hospody jdu tak 3 - 4 do měsíce, max. 6 - 7x. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 Já ani nemám sílu zkusit přestat,mě prostě ty retka chutnaj,ale se.re mě to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 Mě taky hrozně chutnaly. A pak se mi v zimě jednou nechtélo do zimy kouřit, tak jsem nešel a víkend vydržel. Když už to byl víkend tak jsem si řekl že proč to neomezit a kouřit jen při silném absťáku. No a krabka najednou ze 2 dnů vydržela 10. Tak jsem si řekl, že to nemá cenu a další krabku už nekoupil. Dneska rto bude 4. Rok. Je pravda, že krize byly, ale nebylo to tak strašný. Spíš jde o to, že to cígo je tak dobře dostupný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se