Přejít na obsah

Steinhart ocean 1 vs. Tissot PRS 516


Doporučené příspěvky

Za mňa osobne jednoznačne Tissot. Štajny sú okej, ale určite iné modely (aspoň pre mňa). Ešte jedna vec, ktorá tu nebola spomenutá. Mne na hodinkách imponuje aj história značky. Štajny sú hodinky jedného človeka vzniknuté v 21. storočí, pre mňa sú stále len módnym výkrikom  a história Tissotiek ide do roku 1853. Jasné, že sa to dá spochybniť a povedať, že je to Swatch group a že s pôvodnými Tissot to  nemá veľa spoločného, ale to sa dnes dá podľa mňa povedať o takmer každej značke, ktorá prežila pár storočí a musela sa prispôsobiť. Inak ten spomínaný model PR 516 je určite ešte krajší ako tebou navrhnutý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ešte k replikám automatov Tissot. Áno, sú. A to dokonca aj tie s priehľadom na strojček. Dá sa to rozoznať, ale pri pozornejšom pozretí. Videl som myslím na wus detailne na fotkách rozobatý fake Tissot Visodate. Ak chceš z Poľska, zvoľ jednoznačne autorizovaného predajcu, ktorého si môžeš ovveriť na stránke Tissot. Nechcem robiť reklamu, s Poliakmi nič nemám, ale mám overené, že z autorizovaných dobre funguje napr. www.zegarownia.pl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky moc za info. Zajedu se podívat do Prahy, jestli někde budou mít pr i prs 516. Více se mi ale zamlouvá černý ciferník. Naživo tomu třeba bude jinak.

 

moco: mohu se zeptat na kolik tě vyšly? Jsou ze zagerownia.pl?

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nie zagerownia, ale zegarownia. :)) A otázka zrejme smerovaná na moca. Môžem Ti však povedať, že hodky, ktoré na Slovensku kúpiš u autorizovaného predajcu za cca 600 eur tu stoja okolo 370 a keď k tomu prirátaš dopravu a ich prevod kurzu, tak ich máš za 400. A hodinky, ktoré u nás toja 430 tam dostaneš za nejakých 300, čo je teda podstatný rozdiel. So všetkými kartičkami, pečiatkou atď. Ak sú to tvoje prvé Tissoty, pozorne si pozri krabičku, máš tam kopec šuflíkov, dôležité kartičky sú po bokoch z vnútornej strany, čo by si si ani možno nevšimol.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky moc za info. Zajedu se podívat do Prahy, jestli někde budou mít pr i prs 516. Více se mi ale zamlouvá černý ciferník. Naživo tomu třeba bude jinak. moco: mohu se zeptat na kolik tě vyšly? Jsou ze zagerownia.pl?Sent from my iPhone using Tapatalk

Usmlouval jsem ho na necelych dvanact,coz pred rokem u AD byla snova cena kdyz je u nas prodavali AD kolem 20ky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...