tictackate Odesláno 13. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2007 vysoky pouze 33 mm............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 13. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2007 Jsi majitel? Hraje to nějakou známou melodii? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tictackate Odesláno 13. května 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2007 melodie mi je neznama ale mam hudebni hluch...posli email dam ti cislo a pustim ti to d sluchatka...hraje to asi 25 vterin...majitelem bohuzel nejsem mam to v komisi na prodej.....cenu radeji neuvadim na chronomag je ale hodne vysoka.......dal jsem to sem jen jako zajimavost....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 13. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2007 Uchvátil mě ten miniaturní "orchestrionek". Čekal bych nějakou mezinárodně oblíbenou melodii, něco jako Preußens Gloria Vysoké ceně se nedivím, vypadá to opravdu hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 13. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2007 Krása. Jen se neboj a cenu klidně uveď. Třeba se někdo chytne Možná by je mohl koupit Grga. Slíbil, že už si žádné hodinky nekoupí, ale tohle budík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 14. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2007 Nehrajici, za to budici Sovetska odpoved. Neni tak hezky a maly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se