Přejít na obsah

Slim peněženka


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 591
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ja netvrdil slimfold prece.

Psal jsem, ze jsem si nechal usit od Mr. zrno dle originalu tuto viz. https://www.kickstarter.com/projects/innodave/wrap-wallet-small-and-thin-yet-still-completely-fu a absolutni spokojenost ve vsech smerech.
Jinak verim, ze by zrno dokozal vyrobit skoro vse. ;).

 

To ale neni slimfold ani omylem..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

obávám se, že jakmile půjdem do jiného materiálu než je tyvak tak už to nebude slim, sice bude tenka oproti klasické šrajtofli, ale bude to furt xkrát tlusčí

 

nosím slim 2x ohnutou a maximálně mi to vyhovuje, s 8 kreditkama a penězma má cca 11mm, což s kůží, přestože bych jí taky chtěl, Zrno nedocílí:-)

 

Edit: koukám že po 4,5 měs. nošení je už díra v jednom rohu od kreditky:-(

post-20025-0-58716500-1403072259_thumb.jpg

post-20025-0-62709600-1403072264_thumb.jpg

post-20025-0-21896300-1403072270_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Moty123
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem se slim velice spokojený. Stav na foto po cca 1/4 roce, asi záleží jak a kde to kdo nosí. Dovedl bych si to představit ze supertenké kůže, ale tlustá penežka je v porovnání s tímto docela otrava. Hlavně saku to nikde nedělá boule. Jedinou nevýhodu vidím v přehazování do jiného oblečené, že vzhledem k neznatelnosti tloušťky to v předchozím oblečení zapomínám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta moje má pouze lehce ošoupané rohy, ty předchozí mi přijdou, že musely strávit celou dobu na montáži vrtných věží na Urale, takže zatím se nestydím ji vytahovat. Pokud bude horší estetika, dá se koupit nová, dá se sehnat za míň než 20USD. Nevím co je méně estetické, jestli tato peněženka, nebo tlusté ošoupané kožené cosi, s kupou ústřižků, papírků a účtů za poslední pětiletku, co často vidím. Většinou je to tak tlusté, že to dotyční musí nechat ležet na stole (např v restauraci), zatímco já mám peněženku venku jen pár minut. Nosí to tak i mí kamarádi a když jsem vytáhl slim nechápali, jak je možné mít peníze na tloušťce několika mm, když oni jsou skoro na 4cm.

 

Takže kdyby něco podobného někdo např. Zrno, chtěl spíchnout z tenké kůže, tak bych se taky přidal.

 

Jinak přijde mi nerozum nosit karty v penežence. Já je nosím odděleně.

Upraveno uživatelem Wanderer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To nebyla ani tak výtka vůči slimkám. Sám jsem měl mightywallet, na kterou jsem odkazoval, ale v takovém stavu nebyla po letech nošení. Nemyslím konkrétně tvoji. Ad karty. Já mám v peněžence prakticky jen karty a základní doklady. Platím všude kartou. O větších platbách vím předem a pár stovek až litr mi stačí kdykoli na drobné výdaje. V podstatě nechápu co lidé potřebují v peněžence všechno tahat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ona peněžka je dost často takové skladiště. Osobně karty a doklady nosím zvlášť v dokladovce, protože i těch základních dokladů je poměrně dost.

Upraveno uživatelem Wanderer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...