Moty Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 drobný nosím k pravý kapse, vod vždycky, a doma to sypu do slona (prasátka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 tak tam pak uz jen jedna nedrzi..Taky mi z toho začala vypadávat karta. Už mě to štve. Já asi mrknu po něčem koženém, nakonec možná ta Bellroy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 ja vobjednal tu softshellku, uvidime, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 A přišel Ti mail, že to poslali? Měli na začátku posílat oranžový a furt nic, sakra:-((Však ona nám donde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Taky mi z toho začala vypadávat karta. Už mě to štve. Já asi mrknu po něčem koženém, nakonec možná ta Bellroy.Podívej se na Tomáše Lingera, myslim ze kvalitnější nez Bellroy, ale dodací lhůta ted dlouha Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MDMA Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 poridil jsem si nejmensi model od Bellroy. Pres pomerne vysoke porizovaci naklady (1799) se velmi osvedcila mohu vsem doporucit. Pouzivam ji kazdy den, jako primarni a jedinou penezenku ve Svedsku a nedam na ni dopustit. Vsude se vejde a nikde nezavazi, takze pro nerozhodne, kteri nad touto moznosti vahaji vzkazuji jen bezte do ni, rozhodne nebudete litovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Tuhle myslis?http://www.woodies.cz/eshop/bellroy/bellroy-slim-sleeve-blackNebo tato i na mince tez nevypada spatne:http://www.woodies.cz/eshop/bellroy/bellroy-note-sleeve-cognacVypadaji moc dobre. .poridil jsem si nejmensi model od Bellroy. Pres pomerne vysoke porizovaci naklady (1799) se velmi osvedcila mohu vsem doporucit. Pouzivam ji kazdy den, jako primarni a jedinou penezenku ve Svedsku a nedam na ni dopustit. Vsude se vejde a nikde nezavazi, takze pro nerozhodne, kteri nad touto moznosti vahaji vzkazuji jen bezte do ni, rozhodne nebudete litovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Podívej se na Tomáše Lingera, myslim ze kvalitnější nez Bellroy, ale dodací lhůta ted dlouha Bite my shiny metal *** with Tapa Lhůta by mi nevadila, záleží jaká bude tloušťka, chci co nejtenčí. Zkusím si nějakou svoji vymyslet a domluvit se s ním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 ...Nebo tato i na mince tez nevypada spatne:http://www.woodies.cz/eshop/bellroy/bellroy-note-sleeve-cognacVypadaji moc dobre. .tato je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Bellroy Wallet - Note Sleeve Cognachttp://www.pravygentleman.cz/recenze-penezenky-bellroy-po-4-mesicich-pouzivani/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Ja vcera dostal Bellroy Take out wallet a je perfekni. Kuze krasne voni, vejdou se mi tam vsechny karty, vedle bankovek i mince, a na party mozno vzit opravdu minimalistickou vyjimatelnou penezencicku. Je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 tak neska dosla slim foldka soft shellka a musim rict, ze je perfektni. pro srovnani ma obyc kozena penezenka nadita prkenice: preskladano do slim foldky: srovnani plna slim vs prazdna boss: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Pekna.Ta jiste vydrzi vice jak papir. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Sakra, mě furt nepřišla:-( Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 rovnani plna slim vs prazdna boss:koukám, že čerstvá naplněná taky trochu "odstává", což mi udělala i moje z rifloviny... takže kluci u slimfoldu to též neřešili... ale ono je to v kapse jedno a za pár dnů to slehne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 neslehne, odstava furt, bo v ni je malej technicak a velka vobcanka, ale jinak funguje dobre. vcerejsi nakupni silenstvi ustala v pohode, kreditka nevypadla, takze dobry.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Kua kde se toulají ty naše? Se asiještě opalují v Emerice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Mne prisla notifikace o odeslani 21/12, takze druhou varku cekam do 10 dnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Mne prisla notifikace o odeslani 21/12, takze druhou varku cekam do 10 dnu Super,dík za info, to bude vědět Moty123, objednával to pro nás on, kvůlivá oranžové niti tolika zdržení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 psali 24.12., že odešla, ale doručení do Evropy 2-3 weeks:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se