Moty Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 taky tak, teď jsem měnil peněženku po cca 15 letech nošení(chtěl jsem, nemusel), drobný dycky v pravý kapse u kalhot a peněženka v 99% času v náprsní kapse kabátu/bundy, na prd*eli opravdu jen výjimečně, takže slimfold, která mi přišla snad do 10 dnů se těší na ozkoušení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Pánové, už delší dobu uvažuji o Zippo Stainless Steel Wallet.Myslíte si, že to je k něčemu? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Když už tady byla peněženka z papíru, tak tady je ze dřeva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Pánové, už delší dobu uvažuji o Zippo Stainless Steel Wallet.Myslíte si, že to je k něčemu? Díkypodle me tam nedas cesky bankovky. nechce se mi chodit do sejfu pro dolary, ale dolary jsou vo dost nizsi, nez petilir a tak.. a prijde mi to maly, ale to uz je druha vec. ja mam furt tu debilni velkou vobcanku a hlavne nosim techicak u sebe, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 (upraveno) Ja technicak nechavam v aute v kastliku a obcanku mam malou.Petilitr teda moc casto nenosim, ale dvoulitry a litry uz treba ano.Asi mas pravdu, je to male, ale libi se mi to moc. Co jsem cetl reviews na amazonu, tak to ve vetsine pripadech nedoporucujou, ze to je uplne na h...o. Vcera vecer jsem projel stranku Slimfold wallets (fedex wallet) a shledl vsechny jejich videa a rozhodl jsem se, ze ji objednam. Sibirnaya: Kdyz tu fedexku slozis na jeden dilek, jak je potom tlusta? Nechce se nekdo, nejspis z prazskych, pridat na jednu postu? Upraveno 6. února 2014 uživatelem Qwuiddo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Zippo ma 3'' na vejsku, tzn 7,5cm ca, dvoulitr ma 7,4cm na vejsku, dolary sou proste uzsi, jak koruny.. sem ti to nafotil.. dolar - 67mm koruna - 75mm s eurem ses uplne v pr... 83mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 slozena fedexka s vosmi jednolitrama, velka obcanka + technicak a sest karet ma ani ne 9mm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Znáte někdo Bellroy?www.bellroy.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Dobra prace.Vypada to, ze FedEx nema konkurenci.Kde a za kolik penez ji prodavaji? . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Dobra prace.Vypada to, ze FedEx nema konkurenci.Kde a za kolik penez ji prodavaji? . http://www.slimfoldwallet.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Diky.Kdyby nekdo objednaval nebo by nas bylo vic, tak se pridavam at se zbytecne neobjednava jen 1ks. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Taky bych se přidal k nákupu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 taky bych se přidal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 a kdyz vas bude vic, tak se usetri na postovnym, ale mozna se bude platit DPH.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 S tim DPH to je good point. Posta do CR stoji necelych 7 dolaru, jestli si to dobre pamatuju ze vcerejska. Samotna penezenka je za dvacku, at uz original nebo Micro model.Klidne ten nakup zorganizuju, ale predem rikam, ze predani mozne pouze osobne v Praze nebo o nekterych vikendech v Koline. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 (upraveno) DPH se platit nebude, anžto je šrajtofle z papíru a chodí to v obálce, a vypadá to jako dopis. Jde jen o sešitej papír, že... Samozřejmě pokud jich objednáte 50, bude to tlustší obálka, ale já objednával 4 a trvalo to celý lehce přes 2 týdny (před Vánoci). Upraveno 6. února 2014 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Znáte někdo Bellroy?www.bellroy.com Tak ty Bellroy se mi líbí...to by bylo akorát pro mě (Note Sleeve) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 do micro slimwalletu se vejde i litr, někdo psal, že ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 do micro slimwalletu se vejde i litr, někdo psal, že neAle dvoulitr a pětilitr už nejspíš ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Ja objednam ten Original model asi ve hnedy nebo v modry barve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se