Přejít na obsah

Slim peněženka

Doporučené příspěvky

taky tak, teď jsem měnil peněženku po cca 15 letech nošení(chtěl jsem, nemusel), drobný dycky v pravý kapse u kalhot a peněženka v 99% času v náprsní kapse kabátu/bundy, na prd*eli opravdu jen výjimečně, takže slimfold, která mi přišla snad do 10 dnů se těší na ozkoušení

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, už delší dobu uvažuji o Zippo Stainless Steel Wallet.

Myslíte si, že to je k něčemu?

Díky

podle me tam nedas cesky bankovky. nechce se mi chodit do sejfu pro dolary, ale dolary jsou vo dost nizsi, nez petilir a tak.. a prijde mi to maly, ale to uz je druha vec. ja mam furt tu debilni velkou vobcanku a hlavne nosim techicak u sebe, no  :(

Odkaz ke komentáři

Ja technicak nechavam v aute v kastliku a obcanku mam malou.

Petilitr teda moc casto nenosim, ale dvoulitry a litry uz treba ano.

Asi mas pravdu, je to male, ale libi se mi to moc. Co jsem cetl reviews na amazonu, tak to ve vetsine pripadech nedoporucujou, ze to je uplne na h...o.

Vcera vecer jsem projel stranku Slimfold wallets (fedex wallet) a shledl vsechny jejich videa a rozhodl jsem se, ze ji objednam.

Sibirnaya: Kdyz tu fedexku slozis na jeden dilek, jak je potom tlusta?

Nechce se nekdo, nejspis z prazskych, pridat na jednu postu?

Upraveno uživatelem Qwuiddo
Odkaz ke komentáři

S tim DPH to je good point.

Posta do CR stoji necelych 7 dolaru, jestli si to dobre pamatuju ze vcerejska. Samotna penezenka je za dvacku, at uz original nebo Micro model.

Klidne ten nakup zorganizuju, ale predem rikam, ze predani mozne pouze osobne v Praze nebo o nekterych vikendech v Koline.

Odkaz ke komentáři

DPH se platit nebude, anžto je šrajtofle z papíru a chodí to v obálce, a vypadá to jako dopis. Jde jen o sešitej papír, že...

Samozřejmě pokud jich objednáte 50, bude to tlustší obálka, ale já objednával 4 a trvalo to celý lehce přes 2 týdny (před Vánoci).

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...