Přejít na obsah

Prischerné fotky


prischera

Doporučené příspěvky

  • po 2 týdnech...

Ruplo mi v kouli, definitivně. Prodal jsem, co sem ještě včera myslel že neprodám, a koupil co mě ani nenapadlo, že bych mohl mít. Asi před týdnem mě popadla ukrutná touha po ladičkách. Jenže navyšovat množství peněz v hodinkách se mi už nechtělo a tak jsem se smutně kouknul do hodinkovnice, s kým se rozloučím. Volba padla na vintážní Certinky, věděl jsem, že budou v dobrých rukou a prodej pokryl většinu plánovaného nákupu. Jenže člověk míní a hodinář mění. Vzhledem ke značnému množství špatných zkušeností se servisem vintážek, už radši nákupy předem konzultuju. A verdikt byl jasný, ladičky jsou potenciální průšvih. Co teď, Certiny prodané, přece ty prachy neprochlastám. Začal jsem hledat a když jsem byl zoufalý, přišel spásný nápad od Jagmana. Oris Divers Sixty-Five. Už dřív jsem na ně koukal, moc se mi líbily, ale jsou docela drahé a mám Igeny, ty jsou podobné. No a dopadlo to tak, jak muselo. Igeny šly z domu a já tu teď trochu nechápavě sedím a ještě kroutím hlavou nad tím kolotočem. Víc fotek a povídání k samotným hodinkám později, nějak se z toho musím sebrat :).

 

post-18334-0-08739200-1487008393_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

gratuluju ke krásným hodinkám. Hele já Ti rozumím, chtěl jsem koupit Sinn 857, už jsem měl v hlavě jasno, ale pak jsem se zahleděl právě do těchto Orisek a mám je na ruce také  :clap: a už několik týdnů se na ně stále nemohu vynadívat. Ale ty Sinny stejně nutně potřebuju  :lol2: .

Tak ať Ti slouží a přeji stálou radost z těchto krásek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si myslím, že špatně jsi rozhodně neudělal, tyto Orisy vypadají totiž skvěle. Myslím, že už jsem to někde psal, dokud jsem je viděl jen na fotkách, tak mi přišly takové nemastné, neslané, ale v reálu je to fakt pecka a rapidně jsem na ně změnil názor, jsou fakt skvělé a řekl bych, že zrovna tobě do sbírky krásně zapadnou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro tyhle šedesátpětky mám slabost a doufám, že jednoho dne mě moje chronocesta k nim taky zavede :) Jsem rád že skončily zrovna u tebe, protože to je záruka spousty perfektních fotek, který zejména u tohohle kousku, kterej je můj vysněnej, ocením ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci díky, jsou to vlastně moje druhý nejdražší hodinky a šlo to tak rychle, že sem pořád vykulenej. Igenů mi bylo líto, ale v poslední době jsem je vůbec nenosil. Navíc budou v dobrých rukou, to mě trochu trošku uklidňuje :). Zatím bojuju s řemenama. Origo tropical je bohužel nepoužitelnej. Je tak dlouhej, že kdybych si je chtěl dát na krk, eště kus zbyde. Navíc má dírky tak blbě, že mám buď na ruce kolotoč, nebo si amputuju dlaň. Zatím jsem provizorně nasadil Rios, docela to jde, ale není to úplně ono. Dobře vypadá NDC strap a perlon, ale já chci kůži. Takže mě čeká cesta za Otou, ale to jsou hezký starosti. Fotky budou, ale bude to asi trochu peklo. Sem si na sebe upletl bič. Výrazně klenutej safír bez AR se fotí fakt blbě. No nějak se s tím popasuju :). Jo a Martine, to byla podpásovka! :lol2: já ti tvoje nákupy taky nepřipomínám :lol2: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele, já Tropic kupoval tady http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p2270h304s313-Watch-band-20mm-blac.html  a není špatnej. Je kratší než originál (ten já nemám, kupoval jsem je na tom origo olivovo-hnědým hadru), a šířka je u spony 18mm a cena je také super. Za poštu + 2,95?, ve středu 1.2. objednáno, v ponděli 6.2. doma ve schránce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...