Jump to content

Prischerné fotky

prischera

Recommended Posts

Ty Uniony jsou nádherné (a fotky samo taky)👍👌... když vidím cokoliv z produkce Union a dám to vedle produkce Elton za stejné peníze, tak prostě nechápu že ještě někdo na příběhy o manuf., ihouse strojku slyší. 

Jsem ted trochu ve schize, co driv na ruku. S objektivnim hodnocenim hodinek budu muset pockat az trosku opadne nadseni 😎 U Sinnu si kratim cekani na naramek hanim s remeny. Vytahl jsem ze sbirky dalsi cernocerveny Hirsch, tenrokrat je to Speed Calf.

IMG_2958.jpg.c27997cdfd4fec702dcf38f1c8199c60.jpg

IMG_2964.jpg.a22892913121bc8d39a735a51ab3726f.jpg

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
před 25 minutami, prischera napsal:

Tomuhle kousku jsem nedokázal odolat a objednal je hned, jak jsem viděl první fotky. Včera přišly a za mě absolutní pecka. Mimochodem, ten NATO je úplně fenomenální.

Moc hezké, co to je za model?

• 1 month later...

Docela dlouho, i kdyz pravda nijak intenzivne, jsem hledal ten spravny chronograf. Moony u me nejak nefunguji (pametnici si mozna vzpomenou na trable s reduced Speedmastery) a i u jinych vyznamnych modelu to nejak neklapalo. O Sinn 140/42 s Lemanii v chronoshopovem bazaru jsem vedel, ale teprv vcerejsi pivo s @dr.sphinx me utvrdilo, ze je musim videt nazivo. No a dnesni navsteva Na delostrilnach dopadla skvele, takze kolonku chronografu, povazuji za vyresenou :). 

IMG_3298.jpg.efcbc70702b095881ec9d68731bdcebd.jpg