Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přiznání policejního komisaře prokurátorovi republiky: moc se mi to libilo.

Odesláno

Nemáte někdo tip, kde by se daly cucnout ty Billions od 1. série v původním znění? Jsem tehdá zkoukl první dva díly a řekl si, že počkám až bude celá řada a pak jsem na to zapoměl. A teď nikde neroste, jen dabovaný.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Nemáte někdo tip, kde by se daly cucnout ty Billions od 1. série v původním znění? Jsem tehdá zkoukl první dva díly a řekl si, že počkám až bude celá řada a pak jsem na to zapoměl. A teď nikde neroste, jen dabovaný.

Na hellspy.

Odesláno

Přiznání policejního komisaře prokurátorovi republiky: moc se mi to libilo.

Jo, náhodou jsem na to přepnul a dobrý. Příběh dneška, 50 let starý :-))

Odesláno

To je po několikáté ten stejný dotaz, kterému vůbec nerozumím v dnešní době :-)

Jinak stáhneš absolutně cokoliv na thepiratebay atd.., cztracker je fajn, když se teda dá zrovna registrovat. Já ho používám dost a funguje skoro pořád.

Odesláno

Právě jsem dokoukal poslední díl německého seriálu Osm dní. Nečekejte žádný apokalyptický blockbuster nebo béčkovou katastrofu - jedná se o psychologické drama "co by, kdyby"...

Odesláno

Tak jsem dneska zkouknul skoro celej díl Černech vdov.... jsem z toho seriálu furt nějak rozpačitej... nicméně mne dnes rozsekala poslední scéna... "Nehejbej nebo střílet" + intonace....

Dám si panáka, vezmu si kus vajíčkový pomazánky s hermelínem, která se stala spíš hermelínovým salátem a půjdu vyrabovat další skladiště (Far Cry: New Dawn)... :-D

Odesláno

Netlix and chill..uděljete si účet, ten poplatek je fakt symbolický a půlka těch seriálu a filmů co se zde řeší tam je. A spousta  dalších navíc. Navíc se to dá skrz chromcast jednoduše hodit do telky a nemusíte na to koukat na tabletu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...