Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 17. 9. 2025 v 12:21, Klotzman napsal:

Z nudy a zvrácené zvědavosti jsem přece jen zkoukl ještě 5. a 6. díl Alien:Earth a ejhle - pátý díl je vcelku koukatelný. Je to vlastně prequel k prvnímu dílu, kde se vysvětlí proč ta rachejtle spadla tomu blbečkovi na ostrov a je to taková malá Alien jednička ve čtyřiceti minutách. Dali si práci a USCSS Maginot vypadá uvnitř prakticky identicky jako Nostromo, včetně Matky a způsobu vstupu k ní, kryokomor nebo jídelny/zasedačky. Jedny vrata v nákladovně vypadají tak divně v přímém nasvícení, že bych skoro tipl, že jsou to původní z Nostroma, vytažený někde z fundusu. Děj je nelogický, ale za zkouknutí ten díl stojí. V šestém dílu je vše zpátky ve sračkách, hovadina až na půdu. Konec reportu.

Dokoukal jsem celou sérii a tak hloupý scénář by pohledal. Lidé se chovají jako paka, multimiliardové firmy nemají žádné zabezpečení nebo pravidla, zvířátka jsou neprůstřelná, co platí v jednom díle už v dalším neplatí, finální díl nemá nic, co by vygradovalo konec série. Tvl musím se štípnout, jestli se mi to jen nezdá.

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odesláno
V 26. 9. 2025 v 7:12, tmx napsal:

Dokoukal jsem celou sérii a tak hloupý scénář by pohledal. Lidé se chovají jako paka, multimiliardové firmy nemají žádné zabezpečení nebo pravidla, zvířátka jsou neprůstřelná, co platí v jednom díle už v dalším neplatí, finální díl nemá nic, co by vygradovalo konec série. Tvl musím se štípnout, jestli se mi to jen nezdá.

nezdá, byla to sračka, scénář asi psali ty děti co tam hrají. toto bylo opravdu zklamání a ultimátní pojeb vetřelce.

• Díky 1
Odesláno

Tohle by mohlo byt fajn. Knizku jsem precetl 15x, takze srdcovka. Doufam ze to nepokazi jak disney aliena.

MV5BZWE0ZWM1MjUtNmYzYS00NzU3LTkxYmQtNmI3NTc0ZTY1NmVlXkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

Odesláno

Jojo. Tam se s tim neserou. A doklada to i nezapomenutelna scena, kdy zraní jednoho z nich a pak az zjistí, že je z BOBE a nastane panika, aby nahodou neumřel 🙂 

• Dát hlas 1
Odesláno
před 11 minutami, Frantik napsal:

Jojo. Tam se s tim neserou. A doklada to i nezapomenutelna scena, kdy zraní jednoho z nich a pak az zjistí, že je z BOBE a nastane panika, aby nahodou neumřel 🙂 

To jo,člověk tomu fakt úplně věří že toto je tvrdá realita ve favelách a BOPE je opravdu tak nekompromisní👍

I ta korupce a vše kolem v té době

• Dát hlas 1
Odesláno

Dnes v kině, hudba neskutečná až se divím, že to Disney pustil🙂 předcházejícími filmy nepolíben, takže bez srovnání.

Vizuál i děj v pohodě, herecké výkony taky. Doporučuju při přehrání časem doma pořádnou aparaturu😄

Odesláno

Víkendová oddechovka....chvilka brouzdání...Miles Teller...jdeme na to...příjemný mix několika žánrů...a bonus opět hudba NIN🙃 Pokud se v tom člověk nevrtá tak příjemný film co pěkně odsýpá ....určitě v budoucnu znovu pustím

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 5 hodinami, nickolas napsal:

Netflix, nová řada The Diplomat. 
To je boží čurina 😃

Dal jsem to celé na jeden zátah. Ráno chcípnu, ale stálo to za to 👍

Odesláno

Na ČT 1 běží 3 řada Faudy

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...