Paleolit Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2011 Initial D Dostal jsem se k tomuto filmu jen náhodou na dvd se hrou od nějkého kamarádova známého. Musím říct že mi to přišlo třeba oproti Rychle a zběsile - s čím to je srovnávané mnohem lepší! Uhranulo mi driftování, které je zde jinak mnohem propracovanější, akční kamera je super a hlavně mi přišlo ještě nikde neviděné toto- jedou za sebou tři auta v závodě a kamera jimi jakokdyby projede přes čelní a zadní sklo do dalšího auta... Jinak posuďte sami. Já doporučuji. Initial D CSFD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 TRON! Zrovna jsem na tom byl a je to jízda, jsem nadšen jako z máločeho, jděte na 3D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paleolit Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 TRON! Zrovna jsem na tom byl a je to jízda, jsem nadšen jako z máločeho, jděte na 3D Je to super, taky jsem na něm byl! Ale pozor, aby si to někdo nezamněnil s filmem Tron z 1982. Tohle má být něco jako pokračování, proto upřesním TRON: Legacy 3D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Aaa dnes si mrknem The American, ktory tu bol ospevovany kvoli speedom tak sa docela tesim, budem cucat na zapastie Cloonymu ako rusky hypnotizer;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveRSV Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Já mohu doporučit celou trilogii Millenium ( Muži co nenávidí ženy, Děvče co si hrálo s ohněm, Děvče co koplo do vosího hnízda). Paráda. Dále jsem se teď znova díval na District 9 - taky super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plukovnik Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Habermannuv mlýn - suprovka:notworthy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Zelený Sršeň (Green Hornet). Dobrá oddechovka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 Právě jsem koukal na 12 rozhněvaných mužů. A potěšilo mě to v několika aspektech. Zaprvé, je vidět, že dobré drama se dá natočit v jedné místnosti a s pár herci. Zadruhé, ten film je stále poměrně aktuální, i když je z roku 1957. A zatřetí v něm hrál Jiří Voskovec. Je super, že 2 z deseti nejlepších filmů všech dob (dle csfd.cz i imdb.com) mají něco společného s čechy. V tomto filmu hrál čech, a Přelet nad kukaččím hnízdem dokonce natočil čech - Forman. Jsem na nás hrdý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 ruska adaptacia je tiez velmi vydarena vola sa 12 (uz sme ju tu spominali davnejsie) Právě jsem koukal na 12 rozhněvaných mužů. A potěšilo mě to v několika aspektech. Zaprvé, je vidět, že dobré drama se dá natočit v jedné místnosti a s pár herci. Zadruhé, ten film je stále poměrně aktuální, i když je z roku 1957. A zatřetí v něm hrál Jiří Voskovec. Je super, že 2 z deseti nejlepších filmů všech dob (dle csfd.cz i imdb.com) mají něco společného s čechy. V tomto filmu hrál čech, a Přelet nad kukaččím hnízdem dokonce natočil čech - Forman. Jsem na nás hrdý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 Netuším jestli to tady bylo Hlas moře kdysi jsem na tom byl v kině a i dnes je to pro mě jeden z nej filmů. Velmi silný příběh, který vás donutí přemýšlet ještě dlouho po zhlédnutí. A Javier Bardem hraje opravdu skvěle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 tak, toto bola sila riadna Dnes naposled filmik je na uloz.to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 ruska adaptacia je tiez velmi vydarena vola sa 12 (uz sme ju tu spominali davnejsie) těch 12 mě docela zklamalo,nějak mě to nebralo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 (upraveno) Právě jsem koukal na 12 rozhněvaných mužů. A potěšilo mě to v několika aspektech. Zaprvé, je vidět, že dobré drama se dá natočit v jedné místnosti a s pár herci. Zadruhé, ten film je stále poměrně aktuální, i když je z roku 1957. A zatřetí v něm hrál Jiří Voskovec. Je super, že 2 z deseti nejlepších filmů všech dob (dle csfd.cz i imdb.com) mají něco společného s čechy. V tomto filmu hrál čech, a Přelet nad kukaččím hnízdem dokonce natočil čech - Forman. Jsem na nás hrdý! Doporučuji i remake od Michalkova - 12 , me se libil. Upraveno 20. ledna 2011 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 není to sice nejnovější film,ale kdo neviděl určo stojí za shlídnutí,já si jej včera po delší době dal a je to parádní a strhující http://www.csfd.cz/film/231978-96-hodin/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 Tři dny ke svobodě Myslím, že skvělý remake. Russell Crowe opět dokazuje ,že je skvělý herec. Věřil jsem mu vše co předváděl!! Doporučuji!! Kdo by chtěl srovnat zpracování příběhu, at se podívá i na ten dřívější francouzský film - Nevinná . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 k tomuto filmu se chystám vrátit dnes večer,kdo jej neviděl rozhodně by neměl uniknout vaší pozornosti,film kterej na mě při podívání udělal obrovskej dojem http://www.csfd.cz/film/168893-oldboy/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 KIN DZA DZA som vcera sjel vybornu rusku Sci-Fi (komedio-dramu) a nestacim sa divit kolko muziky moze byt za malo penazi. konecne kvalitny nie cierno-biely film (dobri proti zlym a podobne) kde ku humoru stihli aj trochu moralnych otazok ale nevtieravo. vela nepredpokladatelneho deja atd atd..hodnotim vysoko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 127 hours . Prave som to zhliadol a este teraz mam z toho sucho v krku. Never give up. Odporucam fakt sila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2011 Urcite to uz tu bolo chlapci,ale Black Swan - Aronofsky ( Wrestler, Fontana, Pi, Requiem for a dream ) opat raz nesklamal. Silny pribeh a naozaj sa Vas to dotkne, ci uz prostrednictvom Natalie Portman , krasnej hudby, alebo vybornej kamery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 Dneska na ČT2 ve 20:20 - Hrdý Budžes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se