Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Initial D

Dostal jsem se k tomuto filmu jen náhodou na dvd se hrou od nějkého kamarádova známého. Musím říct že mi to přišlo třeba oproti Rychle a zběsile - s čím to je srovnávané mnohem lepší! Uhranulo mi driftování, které je zde jinak mnohem propracovanější, akční kamera je super a hlavně mi přišlo ještě nikde neviděné toto- jedou za sebou tři auta v závodě a kamera jimi jakokdyby projede přes čelní a zadní sklo do dalšího auta... Jinak posuďte sami.

Já doporučuji.

Initial D CSFD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

TRON! Zrovna jsem na tom byl a je to jízda, jsem nadšen jako z máločeho, jděte na 3D :)

Je to super, taky jsem na něm byl!

Ale pozor, aby si to někdo nezamněnil s filmem Tron z 1982. Tohle má být něco jako pokračování, proto upřesním TRON: Legacy 3D

Odkaz ke komentáři

Právě jsem koukal na 12 rozhněvaných mužů. A potěšilo mě to v několika aspektech. Zaprvé, je vidět, že dobré drama se dá natočit v jedné místnosti a s pár herci. Zadruhé, ten film je stále poměrně aktuální, i když je z roku 1957. A zatřetí v něm hrál Jiří Voskovec. Je super, že 2 z deseti nejlepších filmů všech dob (dle csfd.cz i imdb.com) mají něco společného s čechy. V tomto filmu hrál čech, a Přelet nad kukaččím hnízdem dokonce natočil čech - Forman. Jsem na nás hrdý!

Odkaz ke komentáři

ruska adaptacia je tiez velmi vydarena vola sa 12

(uz sme ju tu spominali davnejsie)

Právě jsem koukal na 12 rozhněvaných mužů. A potěšilo mě to v několika aspektech. Zaprvé, je vidět, že dobré drama se dá natočit v jedné místnosti a s pár herci. Zadruhé, ten film je stále poměrně aktuální, i když je z roku 1957. A zatřetí v něm hrál Jiří Voskovec. Je super, že 2 z deseti nejlepších filmů všech dob (dle csfd.cz i imdb.com) mají něco společného s čechy. V tomto filmu hrál čech, a Přelet nad kukaččím hnízdem dokonce natočil čech - Forman. Jsem na nás hrdý!

Odkaz ke komentáři

Doporučuji i remake od Michalkova - 12 Posted Image, me se libil. Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Tři dny ke svobodě

Myslím, že skvělý remake.

Russell Crowe opět dokazuje ,že je skvělý herec. Věřil jsem mu vše co předváděl!! Doporučuji!!

Kdo by chtěl srovnat zpracování příběhu, at se podívá i na ten dřívější francouzský film - Nevinná .

Odkaz ke komentáři

KIN DZA DZA

som vcera sjel vybornu rusku Sci-Fi (komedio-dramu)

a nestacim sa divit kolko muziky moze byt za malo penazi.

konecne kvalitny nie cierno-biely film (dobri proti zlym a podobne)

kde ku humoru stihli aj trochu moralnych otazok ale nevtieravo.

vela nepredpokladatelneho deja atd atd..hodnotim vysoko.

Posted Image

Odkaz ke komentáři

Urcite to uz tu bolo chlapci,ale Black Swan - Aronofsky ( Wrestler, Fontana, Pi, Requiem for a dream ) opat raz nesklamal. Silny pribeh a naozaj sa Vas to dotkne, ci uz prostrednictvom Natalie Portman , krasnej hudby, alebo vybornej kamery.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...