maama Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2011 tak to koukám. dnes na Prima Cool dávají ve 23.00 jeden z nejlepších filmů režiséra, který patří do ligy mistrů - Kuchař, zloděj, jeho žena a její milenec - Peter Greenaway. jen doufám, že to neořežou a nenadabovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 Dneska jsem z archívu vytáhnul vynikající italský film Le Conseguenze dell'amore. Opravdová lahůdka. Stejně tak s hodnocením OST naprosto souhlasím. http://www.youtube.com/watch?v=q8iZtKBoh1c Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Dneska jsem z archívu vytáhnul vynikající italský film Le Conseguenze dell'amore. Opravdová lahůdka. Stejně tak s hodnocením OST naprosto souhlasím. A já souhlasím s tebou. Je to vážně lahůdka. Také doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Zrovna jsem asi po padesátý dokoukal na Baby of Macon od Petera Greenawaye. Tohohle chlápka musíte buď milovat nebo nenávidět - já ho mám rád, protože inklinuje k výtvarnému umění a téměř každý obraz v jeho filmech funguje jako samostatný plátno. Dítě z Maconu je můj nejoblíbenější kousek od tohoto režiséra, který prošpikovává své filmy podobenstvím a výtvarná složka jeho děl je fascinující. Jako první film jsem od něj viděl Umělcovu smlouvu a dlouho jsem se nemohl rozhodnout, jestli je to vynikající nebo spíš děsná kravina. Ale záhy viděný "The Cook, the Thief, His Wife & Her Lover", mě přesvědčil, že to bude můj oblíbenec. http://www.youtube.com/watch?v=bS1fO3oYuis Později ho na postu mého oblíbeného vizuálního šílence zastínil Alejando Jodorowsky, ale to už je zase jinej kalibr: http://www.youtube.com/watch?v=HHiA3w6Y3KA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Film Stvanec v hlavnych ulohach Benicio del Toro a Tommy Lee Jones A trosku nasnivany zivotopisny snimok o americkej fotografke Diane Arbus v hlavnej ulohe Nicol Kidman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 Dost dobrý.The Way Back Dalo se to, ale nějak mě to neohromilo, ani nevím proč. Colin byl ale úsměvný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 Thor, hezká pohádka to byla. Bavil jsem se, ty 2 hodinky utekly docela rychle. Akorát nechápu, proč tam z Heimdala udělali černocha. Heimdal (Heimdallr), kterému se říká Bílý Ás, byl světlý zářící bůh. No a udělat z Lokiho bratra Thora, to může jen naprostej idiot, to radši ani nekomentuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enrik Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 Thora mozem odporucit aj ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 Flashback of a Fool 2008 s danielom Craigom. Film ma zaujimavu atmosferu, fakt. Ma tam aj nejake hodky vyzera to na Omegy ale nie som si isty. Film vsak odporucam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 Není to film..... Midway nedávno vypustil do světa nový díl herní serie Mortal Kombat,konkrétně díl 9. Story mode ze hry je jako animovaný film,je to převyprávěný díl 1 až 3. Pro fanoušky povinnost,pro ostatní....mno...jukněte na to (má to,tuším,24 částí(na youtube))...je to prima . KLIK Jo a chystá se "anime" film podle další bojovky, . Na ten se moc těším !!!!(a nebude to srágora,režíruje to borec,který dělal úvodní filmečky ke dílům Tekkena a scénář psal chlapík,který napsal třeba Cowboy Bebopa). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psuťák Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2011 právě jsem se dodíval na film Evropa a musím naprosto smeknout PS: ať je režisér jakej chce vůl, tak točit umí jako málokdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2011 Odporucam film Bokovka (2004) . Reziser ani herci mi nic nehovorili, pravdupovediac pozrel som si ho kvoli 7 nominaciam na Zlaty Glob a naozaj nelutujem. Prijemna snura deja, nenasilny humor, dobry jazzik. Oddychol som si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2011 (upraveno) Eso es24.5.2011, 20:05 - ČT 2Film, Fr./N (1982), 99 min. Celkem to chválí, snad to bude dobré. Komedie Fr./N (1982). Bývalého pilota a boxera nevyvede z míry ani Hitler. (99 min)Jo Cavalier je trenérem francouzského boxerského týmu, který cestuje na olympiádu do Berlína v době, kdy se nad Evropou stahují křídla fašistické orlice, v roce 1936. Za první světové války byl Jo jedním z nejúspěšnějších válečných pilotů a nyní se nehodlá bát ani nacistů ani samotného Hitlera. Hned první den v Berlíně se dostane do smrtelného konfliktu se strážci nového režimu. Komedie Eso es patří k nejvtipnějším Belmondovým komediím. Režisér Gérard Oury (Velký flám) opět ukázal, jak vtipná může být válečná komedie. Scény ze zabaveného židovského knihkupectví, či zbloudilá skupinka židovských uprchlíků, která se omylem dostane do Hitlerova Orlího hnízda, patří k tomu nejlepšímu, co může komedie tohoto druhu divákovi předvést. Upraveno 24. května 2011 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusmir Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2011 127 hodin nic moc. Nevím co jsem očekával, ale občas celkem nuda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajt Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2011 Once - hudebně zaměřený, trošku romantický drama. pro příznivce hudby nutnost! http://www.csfd.cz/film/223198-once/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2011 Dokument, smutný, poučný: Uloupené Kosovo. http://video.google....948078128880143# Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2011 "Můžeš s ní píchat, ale nemůžeš ji zabít? Co to s tebou kurva je?!" ... Four Lions, dobře jsme se pobavil, pro mě první příklad v dnešní době, aspoň, kromě karikatur Mohameda o jiném nevím, kdy naše civilizace zapoměla na korektnost vůči islámu a připosraně mu nepoklonkuje a ono to jde, a ještě k tomu skvělý anglický černý humor, palce hore:thumbsup_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2011 Tucker & Dale vs Evil celkem zdařilá "hororová" komedie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2011 "Můžeš s ní píchat, ale nemůžeš ji zabít? Co to s tebou kurva je?!" ... Four Lions, dobře jsme se pobavil, pro mě první příklad v dnešní době, aspoň, kromě karikatur Mohameda o jiném nevím, kdy naše civilizace zapoměla na korektnost vůči islámu a připosraně mu nepoklonkuje a ono to jde, a ještě k tomu skvělý anglický černý humor, palce hore:thumbsup_anim: jo jo, když jsem to loni viděl ve varech, málem jsem se zlomil v pase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2011 "Můžeš s ní píchat, ale nemůžeš ji zabít? Co to s tebou kurva je?!" ... Four Lions, dobře jsme se pobavil, pro mě první příklad v dnešní době, aspoň, kromě karikatur Mohameda o jiném nevím, kdy naše civilizace zapoměla na korektnost vůči islámu a připosraně mu nepoklonkuje a ono to jde, a ještě k tomu skvělý anglický černý humor, palce hore:thumbsup_anim: Jo, pro mne taky báječný film, i když jsem dopředu netušil, že ta černá bude až tak black... Spousta skvělých scén (třeba "Dancing in the Moonlight" nebo odstřelovači s Wookie), takhle by asi dnes točili Monty Pythons. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se