Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Zrovna jsem asi po padesátý dokoukal na Baby of Macon od Petera Greenawaye. Tohohle chlápka musíte buď milovat nebo nenávidět - já ho mám rád, protože inklinuje k výtvarnému umění a téměř každý obraz v jeho filmech funguje jako samostatný plátno. Dítě z Maconu je můj nejoblíbenější kousek od tohoto režiséra, který prošpikovává své filmy podobenstvím a výtvarná složka jeho děl je fascinující. Jako první film jsem od něj viděl Umělcovu smlouvu a dlouho jsem se nemohl rozhodnout, jestli je to vynikající nebo spíš děsná kravina. Ale záhy viděný "The Cook, the Thief, His Wife & Her Lover", mě přesvědčil, že to bude můj oblíbenec. :)

http://www.youtube.com/watch?v=bS1fO3oYuis

Později ho na postu mého oblíbeného vizuálního šílence zastínil Alejando Jodorowsky, ale to už je zase jinej kalibr:

http://www.youtube.com/watch?v=HHiA3w6Y3KA

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Thor, hezká pohádka to byla. Bavil jsem se, ty 2 hodinky utekly docela rychle.

Akorát nechápu, proč tam z Heimdala udělali černocha. Heimdal (Heimdallr), kterému se říká Bílý Ás, byl světlý zářící bůh.

No a udělat z Lokiho bratra Thora, to může jen naprostej idiot, to radši ani nekomentuju.

Odkaz ke komentáři

Není to film.....

Midway nedávno vypustil do světa nový díl herní serie Mortal Kombat,konkrétně díl 9. Story mode ze hry je jako animovaný film,je to převyprávěný díl 1 až 3. Pro fanoušky povinnost,pro ostatní....mno...jukněte na to (má to,tuším,24 částí(na youtube))...je to prima .

KLIK

Jo a chystá se "anime" film podle další bojovky,

. Na ten se moc těším !!!!(a nebude to srágora,režíruje to borec,který dělal úvodní filmečky ke dílům Tekkena a scénář psal chlapík,který napsal třeba Cowboy Bebopa).
Odkaz ke komentáři

Eso es

24.5.2011, 20:05 - ČT 2

Film, Fr./N (1982), 99 min.

Celkem to chválí, snad to bude dobré.

Komedie Fr./N (1982). Bývalého pilota a boxera nevyvede z míry ani Hitler. (99 min)

Jo Cavalier je trenérem francouzského boxerského týmu, který cestuje na olympiádu do Berlína v době, kdy se nad Evropou stahují křídla fašistické orlice, v roce 1936. Za první světové války byl Jo jedním z nejúspěšnějších válečných pilotů a nyní se nehodlá bát ani nacistů ani samotného Hitlera. Hned první den v Berlíně se dostane do smrtelného konfliktu se strážci nového režimu. Komedie Eso es patří k nejvtipnějším Belmondovým komediím. Režisér Gérard Oury (Velký flám) opět ukázal, jak vtipná může být válečná komedie. Scény ze zabaveného židovského knihkupectví, či zbloudilá skupinka židovských uprchlíků, která se omylem dostane do Hitlerova Orlího hnízda, patří k tomu nejlepšímu, co může komedie tohoto druhu divákovi předvést.

Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři

"Můžeš s ní píchat, ale nemůžeš ji zabít? Co to s tebou kurva je?!" ... Four Lions, dobře jsme se pobavil, pro mě první příklad v dnešní době, aspoň, kromě karikatur Mohameda o jiném nevím, kdy naše civilizace zapoměla na korektnost vůči islámu a připosraně mu nepoklonkuje a ono to jde, a ještě k tomu skvělý anglický černý humor, palce hore:thumbsup_anim: :smile_anim:
Odkaz ke komentáři

"Můžeš s ní píchat, ale nemůžeš ji zabít? Co to s tebou kurva je?!" ... Four Lions, dobře jsme se pobavil, pro mě první příklad v dnešní době, aspoň, kromě karikatur Mohameda o jiném nevím, kdy naše civilizace zapoměla na korektnost vůči islámu a připosraně mu nepoklonkuje a ono to jde, a ještě k tomu skvělý anglický černý humor, palce hore:thumbsup_anim: :smile_anim:

jo jo, když jsem to loni viděl ve varech, málem jsem se zlomil v pase.
Odkaz ke komentáři

Jo, pro mne taky báječný film, i když jsem dopředu netušil, že ta černá bude až tak black... Spousta skvělých scén (třeba "Dancing in the Moonlight" nebo odstřelovači s Wookie), takhle by asi dnes točili Monty Pythons.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...