Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Právě jsem dokoukal film Mysterious Skin, na který jsem narazil v podstatě náhodou, když jsem pátral po hercích z filmu Počátek. A musím říct, že mě fakt dostal... Není to žádná selanka, ale spíš výpověď o tom, jak umí bejt tenhle náš svět pěkně z......j. Opět doporučuju nečíst komentáře na CSFD (speciálně Faye spoileruje jako divá), ale prostě si tenhle film pustit. Nemůžu říct, že to bude vyloženě pohodová podívaná, ale i tak je tenhle film svým způsobem neuvěřitelně lidskej. Jako bod navíc je skvělej hudební doprovod.

Joseph Gordon-Levitt je moj oblubeny herec. Velmi sa mi pacili Lookout a Brick.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já včera dal Pohřben zaživa. Hodně depresivní představa, kterou ve filmu kazí občasná nelogičnost, ale celkově působí dost silně. Určitě vám tenhle film jen tak nezapadne mezi průměrné, alespoň námětem. Pro místní osazenstvo - hlavní (a jediný) hrdina má na ruce Hamiltony, poznáte je i v traileru.

Tohle bych moc nedoporučil, ale z podobného soudku a o hodně kvalitnější doporučuji 127 hodin

Upraveno uživatelem azeppelin
Odkaz ke komentáři

Momentálně doslova ulítávám na skvělým seriálu Mad Men. Šedesátky, velká reklamní agentura v New Yorku, reklamy na cigarety, nekorektní chování, šovinismus :), reklamy na Lucky Strike (s časovou nepřesností v podstatě popsán vznik sloganu It's Toasted)... Skvělý. Akorát si to musíte asi koupit venku nebo někde stáhnout...

Odkaz ke komentáři

Momentálně doslova ulítávám na skvělým seriálu Mad Men. Šedesátky, velká reklamní agentura v New Yorku, reklamy na cigarety, nekorektní chování, šovinismus :), reklamy na Lucky Strike (s časovou nepřesností v podstatě popsán vznik sloganu It's Toasted)... Skvělý. Akorát si to musíte asi koupit venku nebo někde stáhnout...

joo, tak tenhle serial sem sjel pred pul rokem, hned po sopranech, a ted cekam netrpelive na dalsi serii. stejne jako u dextera, big bang theory a californication..

Odkaz ke komentáři

Právě jsem se vrátil ze Sucker Punch a naprosto mě to dostalo.

Ať se jde celý slavný CSFD bodnout, prej že to nemá děj. Má to, ku.va, DĚJ!

Původně jsem na to šel akorát kvůli vizuální stránce a čekal jsem (podle recenzí) slátaninu, ale bylo to naprosto dokonalý.

Chápu, že asi dost lidí nebude moje nadšení sdílet, ale pro mě to byl silnější zážitek, než Černá labuť.

Díky moc za tip :smile_anim: dlouho už jsem film nezhltnul takřka bez dechu. :eek:

Odkaz ke komentáři

Díky moc za tip :smile_anim: dlouho už jsem film nezhltnul takřka bez dechu. :eek:

Tak se mi ulevilo, už jsem si myslel že jsem nějakej divnej, když se to z lidí v mém okolí líbilo jen mě. Teď už teda vím že divný jsou oni Posted Image zatím nejlpší film jaro/léto

Odkaz ke komentáři

Tak se mi ulevilo, už jsem si myslel že jsem nějakej divnej, když se to z lidí v mém okolí líbilo jen mě. Teď už teda vím že divný jsou oni Posted Image zatím nejlpší film jaro/léto

Já musím v tomhle případě souhlasit s tím CSFD. :) Tyhle moderní, vizuálně velmi propracovaný filmy se totiž nebezpečně často blíží "okýnkovýmu dramatu", což z nich, alespoň v mých očích, dělá celuloidovej komiks. Pěknej, ale nic víc. Obrazovejch zpomalovaček, podbarvenejch našlapaným OST už mám, po pravdě řečeno, plný zuby.

Neříkám, že se na to dobře nekouká. Za vizuální stránku dám klidně 5 hvězdiček. Ale za obsah jako takový?... Max jednu. Po tomhle filmu jsem odcházel z kina s pocitem, kterej se dá přirovnat třeba ke kouření děravýho cigára. Všechno děláte jak máte, taháte jako vzteklej, nějakej ten kouř i cítíte, ale výsledek je takovej...planej :)

Odkaz ke komentáři

Já musím v tomhle případě souhlasit s tím CSFD. :) Tyhle moderní, vizuálně velmi propracovaný filmy se totiž nebezpečně často blíží "okýnkovýmu dramatu", což z nich, alespoň v mých očích, dělá celuloidovej komiks. Pěknej, ale nic víc. Obrazovejch zpomalovaček, podbarvenejch našlapaným OST už mám, po pravdě řečeno, plný zuby.

Neříkám, že se na to dobře nekouká. Za vizuální stránku dám klidně 5 hvězdiček. Ale za obsah jako takový?... Max jednu. Po tomhle filmu jsem odcházel z kina s pocitem, kterej se dá přirovnat třeba ke kouření děravýho cigára. Všechno děláte jak máte, taháte jako vzteklej, nějakej ten kouř i cítíte, ale výsledek je takovej...planej :)

Jasný sto lidí sto názorů Posted Image já na to šel hlavně kvůli té vizuální stránce a byl jsem velmi mile překvapen co se týče děje. Pro mě pocit jako Camelka s pressem na zahrádce na Velkém náměstí v HK Posted Image

Odkaz ke komentáři

Jasný sto lidí sto názorů Posted Image já na to šel hlavně kvůli té vizuální stránce a byl jsem velmi mile překvapen co se týče děje. Pro mě pocit jako Camelka s pressem na zahrádce na Velkém náměstí v HK Posted Image

Kde to bylo? V Hradci jsem za poslednich styrycet let dobry preso nemel.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...