Ohryzek Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 z filmu 13 Assassins, Sucker Punch, Unknown, Adjustment Bureau, Hannaze serialu jsem znovuobjevil Mad Men Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 Právě jsem dokoukal film Mysterious Skin, na který jsem narazil v podstatě náhodou, když jsem pátral po hercích z filmu Počátek. A musím říct, že mě fakt dostal... Není to žádná selanka, ale spíš výpověď o tom, jak umí bejt tenhle náš svět pěkně z......j. Opět doporučuju nečíst komentáře na CSFD (speciálně Faye spoileruje jako divá), ale prostě si tenhle film pustit. Nemůžu říct, že to bude vyloženě pohodová podívaná, ale i tak je tenhle film svým způsobem neuvěřitelně lidskej. Jako bod navíc je skvělej hudební doprovod. Joseph Gordon-Levitt je moj oblubeny herec. Velmi sa mi pacili Lookout a Brick. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 na dnešní večer mám další wuxia - 14 ostří Gilius, jestli jsi již neviděl, tak by tě mohl zaujmout Felon Film o tom jak funguje "spravedlnost" a o tom že není NS jako NS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 (upraveno) Já včera dal Pohřben zaživa. Hodně depresivní představa, kterou ve filmu kazí občasná nelogičnost, ale celkově působí dost silně. Určitě vám tenhle film jen tak nezapadne mezi průměrné, alespoň námětem. Pro místní osazenstvo - hlavní (a jediný) hrdina má na ruce Hamiltony, poznáte je i v traileru. Tohle bych moc nedoporučil, ale z podobného soudku a o hodně kvalitnější doporučuji 127 hodin Upraveno 22. června 2011 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 Gilius, jestli jsi již neviděl, tak by tě mohl zaujmout Felon viděl jsem to,nebylo to špatný . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 Momentálně doslova ulítávám na skvělým seriálu Mad Men. Šedesátky, velká reklamní agentura v New Yorku, reklamy na cigarety, nekorektní chování, šovinismus , reklamy na Lucky Strike (s časovou nepřesností v podstatě popsán vznik sloganu It's Toasted)... Skvělý. Akorát si to musíte asi koupit venku nebo někde stáhnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 Odpočívejte v pokoji poručíku Columbo, jako vzpomínku si dnes pustím tento film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2011 Momentálně doslova ulítávám na skvělým seriálu Mad Men. Šedesátky, velká reklamní agentura v New Yorku, reklamy na cigarety, nekorektní chování, šovinismus , reklamy na Lucky Strike (s časovou nepřesností v podstatě popsán vznik sloganu It's Toasted)... Skvělý. Akorát si to musíte asi koupit venku nebo někde stáhnout... joo, tak tenhle serial sem sjel pred pul rokem, hned po sopranech, a ted cekam netrpelive na dalsi serii. stejne jako u dextera, big bang theory a californication.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2011 Já jsem si včera pustil film NEXT k uctění Petera Falka. Byl to jeho předposlední film, ve kterém hrál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2011 Já jsem si včera pustil film NEXT k uctění Petera Falka. Byl to jeho předposlední film, ve kterém hrál. já zas svoji nej Columbovkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Právě jsem se vrátil ze Sucker Punch a naprosto mě to dostalo. Ať se jde celý slavný CSFD bodnout, prej že to nemá děj. Má to, ku.va, DĚJ! Původně jsem na to šel akorát kvůli vizuální stránce a čekal jsem (podle recenzí) slátaninu, ale bylo to naprosto dokonalý. Chápu, že asi dost lidí nebude moje nadšení sdílet, ale pro mě to byl silnější zážitek, než Černá labuť. Díky moc za tip dlouho už jsem film nezhltnul takřka bez dechu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2011 (upraveno) Film so Samuel L. Jacksonom V RETAZIACH , zaujimavy pribeh a blues v putavej kombinacii. To som si posmakol ... Upraveno 28. června 2011 uživatelem gerhard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kanyon1003 Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2011 Díky moc za tip dlouho už jsem film nezhltnul takřka bez dechu. Tak se mi ulevilo, už jsem si myslel že jsem nějakej divnej, když se to z lidí v mém okolí líbilo jen mě. Teď už teda vím že divný jsou oni zatím nejlpší film jaro/léto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2011 tohle byl skvělý horor, počet scén s mrazením v zádech sem ani nepočítal, opravdu povedené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2011 Hangover 2 prijemne komedia 'bez mozgu', ale bavil som sa.. Odporucam kombinovat v tesnom slede po 1. casti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2011 Díky moc za tip dlouho už jsem film nezhltnul takřka bez dechu. Tak se mi ulevilo, už jsem si myslel že jsem nějakej divnej, když se to z lidí v mém okolí líbilo jen mě. Teď už teda vím že divný jsou oni zatím nejlpší film jaro/léto Já musím v tomhle případě souhlasit s tím CSFD. Tyhle moderní, vizuálně velmi propracovaný filmy se totiž nebezpečně často blíží "okýnkovýmu dramatu", což z nich, alespoň v mých očích, dělá celuloidovej komiks. Pěknej, ale nic víc. Obrazovejch zpomalovaček, podbarvenejch našlapaným OST už mám, po pravdě řečeno, plný zuby. Neříkám, že se na to dobře nekouká. Za vizuální stránku dám klidně 5 hvězdiček. Ale za obsah jako takový?... Max jednu. Po tomhle filmu jsem odcházel z kina s pocitem, kterej se dá přirovnat třeba ke kouření děravýho cigára. Všechno děláte jak máte, taháte jako vzteklej, nějakej ten kouř i cítíte, ale výsledek je takovej...planej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kanyon1003 Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2011 Já musím v tomhle případě souhlasit s tím CSFD. Tyhle moderní, vizuálně velmi propracovaný filmy se totiž nebezpečně často blíží "okýnkovýmu dramatu", což z nich, alespoň v mých očích, dělá celuloidovej komiks. Pěknej, ale nic víc. Obrazovejch zpomalovaček, podbarvenejch našlapaným OST už mám, po pravdě řečeno, plný zuby. Neříkám, že se na to dobře nekouká. Za vizuální stránku dám klidně 5 hvězdiček. Ale za obsah jako takový?... Max jednu. Po tomhle filmu jsem odcházel z kina s pocitem, kterej se dá přirovnat třeba ke kouření děravýho cigára. Všechno děláte jak máte, taháte jako vzteklej, nějakej ten kouř i cítíte, ale výsledek je takovej...planej Jasný sto lidí sto názorů já na to šel hlavně kvůli té vizuální stránce a byl jsem velmi mile překvapen co se týče děje. Pro mě pocit jako Camelka s pressem na zahrádce na Velkém náměstí v HK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2011 Jasný sto lidí sto názorů já na to šel hlavně kvůli té vizuální stránce a byl jsem velmi mile překvapen co se týče děje. Pro mě pocit jako Camelka s pressem na zahrádce na Velkém náměstí v HK Kde to bylo? V Hradci jsem za poslednich styrycet let dobry preso nemel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2011 Princ Milis-zkus Šatlavu na Starým náměstí,dobrý kafe,mimořádně dobrý jídlo,podle mnohých nejlepší v Hradcihttp://www.restauracesatlava.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2011 Princ Milis-zkus Šatlavu na Starým náměstí,dobrý kafe,mimořádně dobrý jídlo,podle mnohých nejlepší v Hradci http://www.restauracesatlava.cz/ Jojo, ja tam obcas strcim rypak, ale na jidlo mam nejradsi stanky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se