Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

V noci som dal film Drive, kt. sa tu uz omielal. http://www.csfd.cz/film/240522-drive/

A hoci som mal zmiesane pocity do coho idem, predsa len trailer nic moc, vsetok ten 'crowd hype' okolo toho, nakoniec ma ta atmosfera uplne zhtla..

Po dlhej dobe konecne nieco 'fakt dobre'. Ani nie tak dej, lebo dej je 'easy' ale atmosfera, to ako film 'plynie pomaly' + skvela hudba do toho, niektore momenty az take 'mrazive'.. Odporucam :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V noci som dal film Drive, kt. sa tu uz omielal. http://www.csfd.cz/film/240522-drive/

A hoci som mal zmiesane pocity do coho idem, predsa len trailer nic moc, vsetok ten 'crowd hype' okolo toho, nakoniec ma ta atmosfera uplne zhtla..

Po dlhej dobe konecne nieco 'fakt dobre'. Ani nie tak dej, lebo dej je 'easy' ale atmosfera, to ako film 'plynie pomaly' + skvela hudba do toho, niektore momenty az take 'mrazive'.. Odporucam :)

upřímně, teda pánové nechápu, co na DRIVE všichni mají, mě to přišlo jako totální nuda. Pravda je, že se to chválí i v jiných kruzích (na jiných mnou navštěvovaných forech), mě to zkrátka nesedlo.

Včera jsem si v podvečer, jen tak jako kulisu pustil klamače srdcí, je to příjemný odpočinkový film k lahvince červeného..

Odkaz ke komentáři

objevil jsem starý film, který jsem viděl kdysi jako kluk a už tehdy byl starý:-)

něco jako praotec všech filmů o tom "jak zdrhnout z vězení", j eto black and white a malinko bez spádu , ale pro milovníky žánru stojí za vidění

K smrti odsouzený uprchl

Odkaz ke komentáři

Tak nevím, je to docela risk dát to sem. Nicméně - chystá se prequel mého nejoblíbenějšího hororu a sci-fi zároveň. Prequel v tomto případě znamená, že budeme sledovat osudy norských polárníků, kteří našli Věc pohřbenou v ledu a od nichž utíkal legendární Věcopes do tábora amerických polárníků. :) Trailer vypadá slušně, ale to bohužel nemusí znamenat vůbec nic.

Takže, může to být super nebo děsnej průser, ale každopádně se na to někdy po 8. prosinci chystám do kina. Berte to tedy spíš jako upozornění pro ty, kteří mají původní film stejně rádi jako já..:

http://www.youtube.com/watch?v=UKjErC2JLQc&feature=related

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

Tak nevím, je to docela risk dát to sem. Nicméně - chystá se prequel mého nejoblíbenějšího hororu a sci-fi zároveň. Prequel v tomto případě znamená, že budeme sledovat osudy norských polárníků, kteří našli Věc pohřbenou v ledu a od nichž utíkal legendární Věcopes do tábora amerických polárníků. :) Trailer vypadá slušně, ale to bohužel nemusí znamenat vůbec nic.

Takže, může to být super nebo děsnej průser, ale každopádně se na to někdy po 8. prosinci chystám do kina. Berte to tedy spíš jako upozornění pro ty, kteří mají původní film stejně rádi jako já..:

Už jsem taky zaregistroval a jsem zvědavej, ale mnohem víc se těším na film Prometheus. Doufám, že Ridley Scott nezklame. Upraveno uživatelem Pavel K.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...