Red Dwarf Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Dnes večer ČT2 - Adamova jablka. Geniální dánskej kousek co určitě stojí za shlédnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 (upraveno) vcera sem zkouknul Zdrojovy kod. Docela vydarena podivana...Navic tam svoji roli hrajou i hodinky Viktorinox swiss army :-D Upraveno 19. října 2011 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 riadna davka Britskeho humoru pre fandov. Ricky Gervais Stephen Merchant http://www.imdb.com/title/tt1702042/ Copak je to za narážku ??? Nemohl sis vybrat lepší titul ? Co třeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 vzhledem k tomu že nemůžu usnout jsem si vzpomněl na dobrý film Insomnia nebo původní norská verze filmu Divil bych se kdyby už to tu nebylo.. Osobně se mi líbí více US verze, ale nejspíš jen díky skvělému Robinu Williamsovi. Nicméně obě stojí za shlédnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Na klidný večer, kdy má člověk chuť na film k zamyšlení, doporučuji film Doktor smrt (You don't know Jack). V hlavní roli exceluje Al Pacino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 V noci som dal film Drive, kt. sa tu uz omielal. http://www.csfd.cz/film/240522-drive/ A hoci som mal zmiesane pocity do coho idem, predsa len trailer nic moc, vsetok ten 'crowd hype' okolo toho, nakoniec ma ta atmosfera uplne zhtla.. Po dlhej dobe konecne nieco 'fakt dobre'. Ani nie tak dej, lebo dej je 'easy' ale atmosfera, to ako film 'plynie pomaly' + skvela hudba do toho, niektore momenty az take 'mrazive'.. Odporucam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Včera som zhliadol toto a celkom môže byť Tunnel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 Na vedlejší skále taky něco natočili, něco trochu černějšího... Pro mě jeden z nej filmů roku. The Guard Díky za tip na The Guard, opravdu povedený film, dobře pobavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 Tady je odkaz na možné skouknutí cca 180 filmů, tak příjemnou zábavu v nevlídných podzimních dnech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 V noci som dal film Drive, kt. sa tu uz omielal. http://www.csfd.cz/film/240522-drive/ A hoci som mal zmiesane pocity do coho idem, predsa len trailer nic moc, vsetok ten 'crowd hype' okolo toho, nakoniec ma ta atmosfera uplne zhtla.. Po dlhej dobe konecne nieco 'fakt dobre'. Ani nie tak dej, lebo dej je 'easy' ale atmosfera, to ako film 'plynie pomaly' + skvela hudba do toho, niektore momenty az take 'mrazive'.. Odporucam upřímně, teda pánové nechápu, co na DRIVE všichni mají, mě to přišlo jako totální nuda. Pravda je, že se to chválí i v jiných kruzích (na jiných mnou navštěvovaných forech), mě to zkrátka nesedlo. Včera jsem si v podvečer, jen tak jako kulisu pustil klamače srdcí, je to příjemný odpočinkový film k lahvince červeného.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 (upraveno) Ted koukam na Filmboxu na The ghost writer od Polanskeho a zatim dobry. Je tam bozi barak, Evan McGregor, krasna X5 v sede metle, Eli Wallach, a Paneraie. Co vic si prat. Upraveno 22. října 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2011 Dnes v osm na HBO zakladatel facebooku" Prej super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2011 Dneska v kině film Nákaza.Dobrý to bylo.Až jsem se cestou domů bál čehokoliv dotknout a toho chlapa, co v kině kýchal, jsem chtěl zabít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2011 konečně jsem viděl Trierovo dílo Melancholia, musím říct, že mě to dostalo...Nic pro ty, co chtěj v tomhle pošmourným podzimu něco na zvednutí nalady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2011 objevil jsem starý film, který jsem viděl kdysi jako kluk a už tehdy byl starý:-) něco jako praotec všech filmů o tom "jak zdrhnout z vězení", j eto black and white a malinko bez spádu , ale pro milovníky žánru stojí za vidění K smrti odsouzený uprchl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2011 (upraveno) Tak nevím, je to docela risk dát to sem. Nicméně - chystá se prequel mého nejoblíbenějšího hororu a sci-fi zároveň. Prequel v tomto případě znamená, že budeme sledovat osudy norských polárníků, kteří našli Věc pohřbenou v ledu a od nichž utíkal legendární Věcopes do tábora amerických polárníků. Trailer vypadá slušně, ale to bohužel nemusí znamenat vůbec nic. Takže, může to být super nebo děsnej průser, ale každopádně se na to někdy po 8. prosinci chystám do kina. Berte to tedy spíš jako upozornění pro ty, kteří mají původní film stejně rádi jako já..: http://www.youtube.com/watch?v=UKjErC2JLQc&feature=related Upraveno 26. října 2011 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 (upraveno) Noc ozivlych mrtvol ted na filmbox Kalifx: sleduji, jen me mrzi, ze to nedela carpenter ... Upraveno 30. října 2011 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 Kalifx: už podle obsazení a trajleru to bude pořádný průser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2011 (upraveno) Tak nevím, je to docela risk dát to sem. Nicméně - chystá se prequel mého nejoblíbenějšího hororu a sci-fi zároveň. Prequel v tomto případě znamená, že budeme sledovat osudy norských polárníků, kteří našli Věc pohřbenou v ledu a od nichž utíkal legendární Věcopes do tábora amerických polárníků. Trailer vypadá slušně, ale to bohužel nemusí znamenat vůbec nic. Takže, může to být super nebo děsnej průser, ale každopádně se na to někdy po 8. prosinci chystám do kina. Berte to tedy spíš jako upozornění pro ty, kteří mají původní film stejně rádi jako já..: Už jsem taky zaregistroval a jsem zvědavej, ale mnohem víc se těším na film Prometheus. Doufám, že Ridley Scott nezklame. Upraveno 31. října 2011 uživatelem Pavel K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se