Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Nekdo mi rikal ,ze je to peknej filmecek ,tak nevim :-))

Čistě jako film se mi to celkem líbilo i když o něco méně akčnosti by také neuškodilo. Jen člověk nesmí očekávat, že příběh i pojetí budou nějak zapadat mezi klasická díla holmesovské řady, ať už tištěná, nebo filmová. Podobné je to například s The sum of all fears, což není špatný film, ale knihy se opravdu drží jen velmi volně (jak dějem, tak charaktery postav).

Odesláno
...ale Sherlock mne zajímá.

Ten film bohužel už nemá s Conanem Doylem a kouzlem jeho knih nic společného...

Je to opravdu superakční Bond v devatenáctém století :(

Odesláno

JJ, obávám se, že postupně takhle "z-Bourne-ovatí" všechny klasický detektivy a agenty, už mají za sebou Bonda a Sherlocka, teď čekám, kdy Hercule Poirot začně dělat kung-fu a slečna Marplová někoho propíchne jehlicí na 100 metrů daleko.

Odesláno

Tak jsem vcera shlednul ten Avatar a musim rict,ze se mi to libilo ,sice jsem na to cumel z nadhledem ,ale uz jsem videl spousty horsich filmu :-)

Odesláno

Mně se to docela líbilo.. sice mně tam několikrát překvapily bojové techniky z filipín, ale což...

Odesláno
Mně se to docela líbilo.. sice mně tam několikrát překvapily bojové techniky z filipín, ale což...

jj...hejbal se(a kryl) jako escrimador :) Byla to příjemná oddechovka.

Odesláno

Opravdu to není oslava seriozního detektiva,ale za shlédnutí ten film podle mě stojí.

Odesláno

Baader-Meinhof Komplexje vyborny film, ac jsou moje politicke nazory a postoje diametralne odlisne, tak jsem se pristihnul, ze jim valnou vetsinu filmu fandim. :) Stejne jako kdyz jsem koukal na Che, ktereho exkluzivne zahral Benicio del Toro.

Odesláno
Baader-Meinhof Komplexje vyborny film, ac jsou moje politicke nazory a postoje diametralne odlisne, tak jsem se pristihnul, ze jim valnou vetsinu filmu fandim. :) Stejne jako kdyz jsem koukal na Che, ktereho exkluzivne zahral Benicio del Toro.

Uz ho stahuju ,tak uvidime :-)

Odesláno
auto bys neukradl, televizi bys neukradl, penezenku bys neukradl... kopirovani zabiji filmy! :D

Člověče, ty protipirátský reklamy jsou čím dál drsnější.

(Moss and the German)

Odesláno
UŽ jste někdo viděl nového Sherlocka Holmese?? Chystám se v sobotu.......

Tak ja vedel ze jsi to Ty (stal jsem metr od Tebe), Ja sel na Avatar a muzu zodpovedne rici ze zazitek to byl opravdu dobry a pujdu na to znovu v 2D a koupim si origo DVD a mozna BR pokud jiz budu mit potrebnou techniku, bylo to neco jineho nez na co jsme zvykli a navic to byl prvni 3D co jsem videl (nepocitam modrocervene bryle a Spy kids 3D).

Odesláno
sakryš...proč jsi se nepřihlásil????? Já si Tě nevšiml..... :(

No ja by jsem se prihlasil ale byl jsem zady a v okamziku kdy jsem se otocil jsi prave vchazel do salu cislo 4, byl jsem opren zady o ten pult co ty vchody pro vyvolene oddeluje od bezne luzy co nema vsup jeste povolen a to mi ten film mel zacinat 15 minut pred tim Tvym

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...