Návštěvník Zmizík Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 (upraveno) od tvůrců Mostu, znáte Midnattssol/Půlnoční slunce?Ta arabska vysetrovatelka a svedskej teplosexual... Aby nas tvurci nechteli nejak obohatit... Upraveno 9. dubna 2017 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Zmizík: mam za sebou 5. dilu z 8 a musim rict, pecka serial.Ten teplosexual ma v kedlubne vic, nez zbytek mistnich heteropoldu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Tak včera jsem načnul první dva díly seriálu Taboo a zatím dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Tak včera jsem načnul první dva díly seriálu Taboo a zatím dobrý.Já Hardyho nijak neprožívám, ale tady hraje skvěle. Hlavně to jeho chrčivý "hmmm..." kterým odpovídá na dotazy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Zmizík: mam za sebou 5. dilu z 8 a musim rict, pecka serial.Ten teplosexual ma v kedlubne vic, nez zbytek mistnich heteropoldu.Jsem měl o víkendu rýmičku, tak jsem to v posteli kousnul celý. konec mě teda moc neuspokojil, ale na marodění to bylo OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 organic: jojo, jsem zvedavy. Tim koncem jsi me nenadchnul uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Na můj vkus to moc negradovalo, ale uvidíš sám. Jinak super, hlavně ta severošvédská příroda. Jsem si musel vygooglit Kiruna city a zaserfovat v mapách po okolí...A kdo mě tam bavil nejvíc, zemřel v prvním díle, - prokurátor Rutger Burlin - herec Peter Stormrare. Obličej známý z filmu Fargo od Coenů nebo třeba Nihilist Uli Kunkel z Big Lebowski Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 (upraveno) organic: taky mi to nastvalo, ze ho hned odstavili. Takovej normalni chlap TAM.Krajina nema chybu, urcite neco nactu i o laponcich. Co me prekvapilo v tom serialu ta nevrazivost laponci x svedove. Nevim, jestli je to jen pouzito umele, nebo je to realita. Upraveno 10. dubna 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 BOYKA ! BOYKA ! BOYKA ! http://www.csfd.cz/film/53614-boyka-undisputed-iv/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 BOYKA ! BOYKA ! BOYKA ! http://www.csfd.cz/film/53614-boyka-undisputed-iv/prehled/Dobrý, hned to jdu stáhnout. Boyka je takový Conor na amfetaminu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Dnes jako každý rok se podívám na Kouli s Dustinem, to je povinnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 tak na to sem zvedavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 http://www.csfd.cz/film/402109-perfektni-den/prehled/PERFEKTNÍ DEN...nečekal sem vůbec nic, dostal sem 100minut historek humanitrních pracovníku co čistí vodu v 90.letech ve válečné zoně na Balkáně. Akce je tam málo, černého humoru dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 @M.J To vypada moc dobre, tenhle typ filmu mam rad.@efreeti Presne tak, muzu potvrdit. Videl jsem to cca pred rokem a moc se mi to libilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 http://www.csfd.cz/film/273926-srbsky-film/prehled/ SRPSKI FILM Tak nevim jestli jsem to tady mel davat?!Doporucil mi to kolega z prace. A asi se mi chtel za neco pomstit. :-)Celkem humac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Cece, nevim, jestli to splnuje zadani tematu "Tip na dobry film". Taky jsem o tom slysel, ale nastesti ne od nikoho skodolibeho, takze to bylo s kratkym popisem a duraznym, a hlavne uprimnym varovanim, at se na to nedivam. Verim mu, nedival jsem se a rozhodne ani nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 (upraveno) Tak to alespon berte jako "Tip na odpad.";-) Upraveno 11. dubna 2017 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 du z premiery FF8, pritazeny za hodne vlasu, hodne nesmyslu, dost patosu a batolat, ale v zasade dobry. ale znova bych na to nesel, narozdil od sedmicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number.beast Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 (upraveno) Mě už celá série FF příjde jako sprostá tována na peníze a snaha natočit s každým dílem větší absurditu... Upraveno 12. dubna 2017 uživatelem number.beast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 me se trebas sedmicka libila moc a v kine sem na ni byl trikrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se