Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Musím se podělit o náramně příjemnej zážitek. Není to žádná novinka, natočil to už v roce 2003 Christopher Guest a film se jmenuje "A Mighty Wind". Ti z nás, kteří si vzpomenou na démonickej This Is Spinal Tap!, jsou na půlce cesty, ale není to tak jednoduchý. Je to film o reunionu folkařů ze šedesátejch let u příležitosti koncertu na počest zesnulýho producenta - ale příběh sám o sobě není moc důležitej, důležitá je hudba a herecký mistrovství.

Je to jiný než Spinal Tap, liší se to hlavně tím, že je to legrační spíš jen tak mimochodem, je to laskavá sranda a je cítit, jak se všichni náramně bavili (což se stane málokdy). A hlavně je tam excelentní duo Catherine O'Hara a Eugene Levy - o ní se vědělo, že zpívá skvěle (jak předvedla v burtonovský Nightmare Before Christmas), ale dodneška jsem netušil, že tatínek ze série American Pie umí takhle zahrát vyhořelýho folkaře a hlavně že umí TAKHLE zpívat a hrát na kytaru. Jejich postavy neboli duo Mitch & Micky jsou ostatně z celýho filmu nejhlubší, nejlíp zahraný a ano - je tu krásně dojemnej moment :) Muzika na sountracku je vyloženě samonosná, písničky jsou super a jako člověk odkojenej Portou, Mohelnickým dostavníkem a Svojšicema jsem si to užíval královsky.

Obávám se, že to u nás do distribuce nikdy nešlo, zaplaťpámbu za torrenty.

http://www.youtube.com/watch?v=Y6VYbYH9zCg&feature=player_embedded

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Paradny film. Thriller ako sa patri. Vzdy si ho rad pozriem :thumbsup_anim:

Maratonce jsem naposledy viděl snad někdy v 80. letech, takže jsem i zapomněl, že tam hrajou docela důležitou roli hodinky. Rolex. (A tahle scéna, kdy s nima Hoffman platí v kritické situaci za taxika, byla v amerických filmech od té doby už několikrát parafrázovaná...)

http://famewatcher.com/dustin-hoffman-rolex-watch-gmt-master-ii.html

Odkaz ke komentáři

asi nema cenu kvuli tomu zustavat doma, nicmene pokud budete nekde u nekoho na party a bude hrat TV tak jako kulisu (a panove to treba oceni v nekterych pasazich a zavzpominaji na sva mlada leta) tak dnes na PRIMA tusim po 22:00

Posted Image

A hlavně pozor na zápěstí :) je tam Seiko H558-5009 :rolleyes:
Odkaz ke komentáři

není...je tam takovej "klon"

Tak to je pecka, zase jsem o něco chytřejší, Commando jsem viděl naposledy na jednohlasně dabované VHSce ;) a včera vyhrálo DVDčko se S tebou mě baví svět (měli jsme rande se ženou, občas to tak děláme, tak se Arnie nehodil, příliš velká konkurence...až budu mít ruku na Egiziana, tak ať se klidně na obrazovce předvádí, dědula..LoL)

Takže ty 558 nosil až v Predatorovi?

Odkaz ke komentáři

Let číslo 93, čekal jsem patetismus a on byl skoro dokumentární film, dobrý film

Taky jsem se nakonec dival na tohle, protoze se mi nepodarilo pustit z DVD Vykoupeni z veznice Shawshank - bylo to nejaky vypojeny a tak jsem cvakal co davaji v televizi a tohle to vyhralo, chvilkama me bylo docela tezko.. ne ze by to bylo nejak krvave natoceny, ale tak nejak z toho co se stalo, proc a tak..
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...