Adam99 Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 Příjemná oddechovka - Horší to už nebude ?Toto je příběh muže jménem Harold Crick? a jeho hodinek.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 Po delší době jeden starší kousek The Replacement Killers youtube Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 Ještě bych chtěl doporučit film Code 46. Je to hodně zvláštní záležitost a v kombinaci s neuvěřitelnou muzikou (viz ukázka dole) to podle mě funguje. http://www.youtube.com/watch?v=wB54LV6ajLk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 Doporučuju dokument Jesus Camp. Občas jsem nevěděl, jestli se mám smát nebo brečet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 Taky musím doporučit film The Ghost Writer.Dále pak sérii Star Wars Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 "Je to bezpečné?"... Jestli neznáte odpověď na tuhle filmovou hlášku, tak si dnes ve 20.00 pusťte ČT2. Klasika největší . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 "Je to bezpečné?"... Jestli neznáte odpověď na tuhle filmovou hlášku, tak si dnes ve 20.00 pusťte ČT2. Klasika největší . až mě začaly bolet zuby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 až mě začaly bolet zuby Se ti nedivím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 Musím se podělit o náramně příjemnej zážitek. Není to žádná novinka, natočil to už v roce 2003 Christopher Guest a film se jmenuje "A Mighty Wind". Ti z nás, kteří si vzpomenou na démonickej This Is Spinal Tap!, jsou na půlce cesty, ale není to tak jednoduchý. Je to film o reunionu folkařů ze šedesátejch let u příležitosti koncertu na počest zesnulýho producenta - ale příběh sám o sobě není moc důležitej, důležitá je hudba a herecký mistrovství. Je to jiný než Spinal Tap, liší se to hlavně tím, že je to legrační spíš jen tak mimochodem, je to laskavá sranda a je cítit, jak se všichni náramně bavili (což se stane málokdy). A hlavně je tam excelentní duo Catherine O'Hara a Eugene Levy - o ní se vědělo, že zpívá skvěle (jak předvedla v burtonovský Nightmare Before Christmas), ale dodneška jsem netušil, že tatínek ze série American Pie umí takhle zahrát vyhořelýho folkaře a hlavně že umí TAKHLE zpívat a hrát na kytaru. Jejich postavy neboli duo Mitch & Micky jsou ostatně z celýho filmu nejhlubší, nejlíp zahraný a ano - je tu krásně dojemnej moment Muzika na sountracku je vyloženě samonosná, písničky jsou super a jako člověk odkojenej Portou, Mohelnickým dostavníkem a Svojšicema jsem si to užíval královsky. Obávám se, že to u nás do distribuce nikdy nešlo, zaplaťpámbu za torrenty. http://www.youtube.com/watch?v=Y6VYbYH9zCg&feature=player_embedded Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 "Je to bezpečné?"... Jestli neznáte odpověď na tuhle filmovou hlášku, tak si dnes ve 20.00 pusťte ČT2. Klasika největší . Paradny film. Thriller ako sa patri. Vzdy si ho rad pozriem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 Paradny film. Thriller ako sa patri. Vzdy si ho rad pozriem Maratonce jsem naposledy viděl snad někdy v 80. letech, takže jsem i zapomněl, že tam hrajou docela důležitou roli hodinky. Rolex. (A tahle scéna, kdy s nima Hoffman platí v kritické situaci za taxika, byla v amerických filmech od té doby už několikrát parafrázovaná...) http://famewatcher.com/dustin-hoffman-rolex-watch-gmt-master-ii.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 11. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2010 asi nema cenu kvuli tomu zustavat doma, nicmene pokud budete nekde u nekoho na party a bude hrat TV tak jako kulisu (a panove to treba oceni v nekterych pasazich a zavzpominaji na sva mlada leta) tak dnes na PRIMA tusim po 22:00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2010 Dneska jsem videl dokument Earthlings, ktery myslim rozhodne stoji za shlednuti a zamysleni se.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 11. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2010 asi nema cenu kvuli tomu zustavat doma, nicmene pokud budete nekde u nekoho na party a bude hrat TV tak jako kulisu (a panove to treba oceni v nekterych pasazich a zavzpominaji na sva mlada leta) tak dnes na PRIMA tusim po 22:00 A hlavně pozor na zápěstí je tam Seiko H558-5009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 11. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2010 Prave teraz je na Jojke Shawshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2010 A hlavně pozor na zápěstí je tam Seiko H558-5009 není...je tam takovej "klon" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2010 není...je tam takovej "klon" Tak to je pecka, zase jsem o něco chytřejší, Commando jsem viděl naposledy na jednohlasně dabované VHSce a včera vyhrálo DVDčko se S tebou mě baví svět (měli jsme rande se ženou, občas to tak děláme, tak se Arnie nehodil, příliš velká konkurence...až budu mít ruku na Egiziana, tak ať se klidně na obrazovce předvádí, dědula..LoL) Takže ty 558 nosil až v Predatorovi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2010 Takže ty 558 nosil až v Predatorovi? ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2010 Let číslo 93, čekal jsem patetismus a on byl skoro dokumentární film, dobrý film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2010 Let číslo 93, čekal jsem patetismus a on byl skoro dokumentární film, dobrý film Taky jsem se nakonec dival na tohle, protoze se mi nepodarilo pustit z DVD Vykoupeni z veznice Shawshank - bylo to nejaky vypojeny a tak jsem cvakal co davaji v televizi a tohle to vyhralo, chvilkama me bylo docela tezko.. ne ze by to bylo nejak krvave natoceny, ale tak nejak z toho co se stalo, proc a tak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se