miccalek Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 A musím ventilovat své nadšení, neboť Vymítač ďábla bude co nevidět na Blu-Ray! Až to uvidím na mé 127cm ze dvou metrů, tak se po-eru blahem (a děsem). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Mám dnes velkou chuť na nějaký dobrý western,takže si večer pustím Krajinu střelců . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Mám dnes velkou chuť na nějaký dobrý western,takže si večer pustím Krajinu střelců . Ten je dobrej, mě se docela líbil. 3.10 Vlak do Yumy to je bomba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 "M", režie Fritz Lang, Německo 1931 http://www.csfd.cz/film/5610-vrah-mezi-nami/ Ke shlédnutí celé zde: http://www.youtube.com/watch?v=jewTfVC7XD4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 Zaslaná pošta Televizním zpracování knihy Zaslaná pošta T. Pratchetta ze série Úžasná Zeměplocha. Tentokrát si (po Smrťovi a Mrakoplašovi) bere na mušku podvodníčka Vlahoše von Rosreta. Vlahoš má na výběr: buď bude popraven, nebo dá dohromady ankh-morporskou poštu... pro příznivce Terryho. Knížka je knížka, ale pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 Teď se dívám na Muži co zírají na kozy - nic se ženskými, ale zábava výborná . 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 Právě jsem dodíval RED s Bruicem Willisem. Neskutečná zábava, Expendables byla proti tomu kávička... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 Právě začíná na Nově Terminator 3, dá se na to koukat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 16. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2010 (upraveno) Včera v rámci oblíbené soutěže "otec a manžel roku" jsem šel s manželkou na film s Julii Robertshttp://www.cinemacity.cz/filmy.php?kino=4&menu=0&id=9019A velice jsem se pobavil. Nehledě na to, že tam byla super hudba a krásný exteriery...Takže gentlemani...vezměte ženy a slečny. Uděláte si body a bude vás to bavit....Edit: a Javier Bardem tam měl krásný hodinky... Upraveno 16. října 2010 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 16. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2010 (upraveno) Tak som bol na Ghostwriterovi, podľa niektorych komentarov thriller roka, už pri prvom traileri niekde vo februari som vedel, že ho musim vidieť...Ale dobry namet je asi tak všetko-prvych 90 min som sa neuveriteľne nudil, okrem sklatenia pani expremierovej žiadne vrušo, McGregor chodi hore-dolu, stale chlasta a každy sa ho pyta na pôvod. Zvyšok už trochu lepši, no keby bolo viac patrania a menej kecania o irskych predkoch, mohol to byť skvely film, v tejto podobe u mna tak ** EDIT: a ešte som zabudol na jednu vec, ešte som nevidel film, kde by ma tak iritovala kamera. Upraveno 16. října 2010 uživatelem xlaque Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2010 včera som si z dlhej chvíle opäť pozrel "Into the wild" a zvyšok dňa som bol z toho mimo Kto nevidel, určite odporúčam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2010 nevidel jste nekdo novy film Scott Pilgrim a zbytek sveta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2010 včera som si z dlhej chvíle opäť pozrel "Into the wild" a zvyšok dňa som bol z toho mimo Kto nevidel, určite odporúčam. Snímek podtrhuje výborná hudba... Soundtrack mám moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2010 tak tak, eddie umí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2010 včera som si z dlhej chvíle opäť pozrel "Into the wild" a zvyšok dňa som bol z toho mimo Kto nevidel, určite odporúčam. Pridavam se k doporuceni. Rozhodne stoji za zhlednuti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2010 Teď právě běží na ČT2 výborný rusko-francouzský film: Dům bláznů. Čečenská válka očima chovanců ústavu pro choromyslné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2010 Masakr v rime http://www.csfd.cz/film/1728-masakr-v-rime/ tydle starsi veci maji co do sebe ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2010 Byl jsem na předpremiéře filmu RED a jak mě nechali Expendables celkem chladným, tak tohle se mně líbilo fakt hodně. Měl jsem z toho prostě takovej "starej dobrej pocit" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2010 Dnes v 21:25 na ČT1 film Předčítač velmi dobrý příběh. Jistě stojí za vidění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2010 ... zdar ptáci - koukal včéra někdo na Sphere ? - kromě RLX co měla SS tam byly nějaký digošky ?!? co to bylo ? trošku to vypadalo TAKHLE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se