Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Most je super, ale minuly tyden jsem objevil Babylon Berlin...mel jsem cas, takze uz to mam cely a jako dobry. Posledni dil trosku zkurvili, ale celkovy dojem je pozitivni.

Babylon Berlin mě teda zaujal jako už dlouho nic. Seriál má vynikající atmosféru, skvělou hudbu i celkovou výpravu. Dokonce jsem si kvůli němu zprovoznil HBO GO, abych to mohl všechno dokoukat najednou. Doporučuju.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mimochodem, jakou máte zkušenost s HBO GO?

Taky jsem do toho šel a seká se mi to, jak prase, že to není moc k sledování.

Připojení mám standardní, via kabel od UPC.

HBO GO pouštím z telefonu nebo tabletu a zrcadlím přes Chromecast (2) do TV a naprosto bez problémů, internet nejnižší od UPC

Odkaz ke komentáři

Mimochodem, jakou máte zkušenost s HBO GO?

Taky jsem do toho šel a seká se mi to, jak prase, že to není moc k sledování.

Připojení mám standardní, via kabel od UPC.

mě se to sekalo v TV přes apku tak že jsem to musel zrušit. Na notebooku jsem nezkoušel.
Odkaz ke komentáři

Treti rada podle me nejslabsi...

True detective...treti rada dokoukana...celkove vzato horsi nez prvni, ale mnohem lepsi nez druha serie.

Nelibil se mi asi jen posledni dil...mozna trochu zbytecne natahovane a dost pruhledne...v podstate nekde u 3.dilu sem mel skoro jasno kdo a proc holku unesl a nespletl sem se v nicem zasadnim. Herecké výkony opět super...Mahershala Ali jede posledni 2-3roky bomby a tady to znovu potvrdil, ale libil se mi hlavně ten trpajzlik Stephen Dorff (pamatuju si naposled z filmu Felon) a oko potěšila Carmen Ejogo ktera je v 45letech kost k zakousnutí

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...