siwi Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Most je super, ale minuly tyden jsem objevil Babylon Berlin...mel jsem cas, takze uz to mam cely a jako dobry. Posledni dil trosku zkurvili, ale celkovy dojem je pozitivni.Babylon Berlin mě teda zaujal jako už dlouho nic. Seriál má vynikající atmosféru, skvělou hudbu i celkovou výpravu. Dokonce jsem si kvůli němu zprovoznil HBO GO, abych to mohl všechno dokoukat najednou. Doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Mimochodem, jakou máte zkušenost s HBO GO?Taky jsem do toho šel a seká se mi to, jak prase, že to není moc k sledování.Připojení mám standardní, via kabel od UPC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny_vm Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Já mám připojení naprd totálně od O2 a valí to parádně. :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LenkaV2 Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Mimochodem, jakou máte zkušenost s HBO GO?Taky jsem do toho šel a seká se mi to, jak prase, že to není moc k sledování.Připojení mám standardní, via kabel od UPC.HBO GO pouštím z telefonu nebo tabletu a zrcadlím přes Chromecast (2) do TV a naprosto bez problémů, internet nejnižší od UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Hm, tak to bude problema v noťasu.Díky za postřehy, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Mě to taky jede bez problémů i tady v Norsku. Mám český HBO účet. Pošlu to Chromecastu a na mobilu si dělám normálně jiné věci a v tely mi tu jede české HBO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 V mobilu i na stolním PC HBO GO naprosto bez problémů, ani jeden zásek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Mimochodem, jakou máte zkušenost s HBO GO?Taky jsem do toho šel a seká se mi to, jak prase, že to není moc k sledování.Připojení mám standardní, via kabel od UPC.mě se to sekalo v TV přes apku tak že jsem to musel zrušit. Na notebooku jsem nezkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corve Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Je to sice jen dokument, ale půlky mám sevřený ještě teď https://www.csfd.cz/film/650707-free-solo/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Treti rada podle me nejslabsi...True detective...treti rada dokoukana...celkove vzato horsi nez prvni, ale mnohem lepsi nez druha serie. Nelibil se mi asi jen posledni dil...mozna trochu zbytecne natahovane a dost pruhledne...v podstate nekde u 3.dilu sem mel skoro jasno kdo a proc holku unesl a nespletl sem se v nicem zasadnim. Herecké výkony opět super...Mahershala Ali jede posledni 2-3roky bomby a tady to znovu potvrdil, ale libil se mi hlavně ten trpajzlik Stephen Dorff (pamatuju si naposled z filmu Felon) a oko potěšila Carmen Ejogo ktera je v 45letech kost k zakousnutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
km.kmk Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Urcite to tady uz je, ale u me dobry...Peaky Blinders ? Gangy z Birminghamu (2013), 91%http://www.csfd.cz/film/330877 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Urcite to tady uz je, ale u me dobry...Peaky Blinders ? Gangy z Birminghamu (2013), 91%http://www.csfd.cz/film/330877 Jojo, je to tady pár stránek zpátky Strašně nudná záležitost. Já jsem dal 3 díly.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KB5 Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Free Solo, neskutečný a naprosto šílený výkon.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
km.kmk Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Jojo, je to tady pár stránek zpátky Strašně nudná záležitost. Já jsem dal 3 díly..No já přesně kolem 3-4 dílu taky uvažoval, že to zapíchnu. Ale pak se to rozjelo, jsem v 1/2 3. serie a řekl bych čím dál lepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 (upraveno) Zelená kniha. Měl jsem trochu obavy, ale je to fakt super. https://www.csfd.cz/film/600912-zelena-kniha/prehled/. Takže za mě ta ocenění zcela po právu. Upraveno 3. března 2019 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 (upraveno) Tak ja dal tu složku 64 z oddeleni Q na doporuceni zde a super! Jak se kdyztak prosim menujou ty dalsi dily ze serie? Jsou 4 je to tak nee? Upraveno 3. března 2019 uživatelem tikzot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Žena v kleci, Vzkaz v láhvi a Zabijáci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Dekuju moc! Tesim se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Dekuju moc! Tesim seJe lepší na to koukat od prvního filmu když zakládali oddělení Q Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Super! Dikzzz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se