Bobisky Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Já teď znova zkouknul předchozí řady abych si to oživil a nevydržím počkat až to bude celé Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Tak dík, šel jsem spát ve 4... je to pecka, máš pravdu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 (upraveno) Taky se těším na 4. sérii Miliard. Upraveno 18. března 2019 uživatelem FraK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 ja se tesim na dnesni dil dejvickyho .. i kdyz, popravde, zatim me to trochu zklamalo, namet ok, ale je to takovy bez smrncu.. uvidime no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Přiznání policejního komisaře prokurátorovi republiky: http://www.sms.cz/film/priznani-policejniho-komisare-prokuratorovi-republiky Nezmiňoval tady někdo tenhle film? Dneska v 21:50 na CT2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Přiznání policejního komisaře prokurátorovi republiky: moc se mi to libilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Nemáte někdo tip, kde by se daly cucnout ty Billions od 1. série v původním znění? Jsem tehdá zkoukl první dva díly a řekl si, že počkám až bude celá řada a pak jsem na to zapoměl. A teď nikde neroste, jen dabovaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Nemáte někdo tip, kde by se daly cucnout ty Billions od 1. série v původním znění? Jsem tehdá zkoukl první dva díly a řekl si, že počkám až bude celá řada a pak jsem na to zapoměl. A teď nikde neroste, jen dabovaný.Na hellspy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Přiznání policejního komisaře prokurátorovi republiky: moc se mi to libilo.Jo, náhodou jsem na to přepnul a dobrý. Příběh dneška, 50 let starý :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Nemáte někdo tip, kde by se daly cucnout ty Billions od 1. série v původním znění? Jsem tehdá zkoukl první dva díly a řekl si, že počkám až bude celá řada a pak jsem na to zapoměl. A teď nikde neroste, jen dabovaný.To je po několikáté ten stejný dotaz, kterému vůbec nerozumím v dnešní době :-) Jinak stáhneš absolutně cokoliv na thepiratebay atd.., cztracker je fajn, když se teda dá zrovna registrovat. Já ho používám dost a funguje skoro pořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Poslal byste mi pls někdo titulky na 6. díl After Life? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Mrkni se do SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 už bych se ani neobtěžoval se stahovánímhttps://www.freeserial.to/serial/billions Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadim6 Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Nemáte někdo tip, kde by se daly cucnout ty Billions od 1. série v původním znění? Jsem tehdá zkoukl první dva díly a řekl si, že počkám až bude celá řada a pak jsem na to zapoměl. A teď nikde neroste, jen dabovaný.V eng i bez stahování)https://www.topserialy.to/billions Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Právě jsem dokoukal poslední díl německého seriálu Osm dní. Nečekejte žádný apokalyptický blockbuster nebo béčkovou katastrofu - jedná se o psychologické drama "co by, kdyby"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 Tak jsem dneska zkouknul skoro celej díl Černech vdov.... jsem z toho seriálu furt nějak rozpačitej... nicméně mne dnes rozsekala poslední scéna... "Nehejbej nebo střílet" + intonace....Dám si panáka, vezmu si kus vajíčkový pomazánky s hermelínem, která se stala spíš hermelínovým salátem a půjdu vyrabovat další skladiště (Far Cry: New Dawn)... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
km.kmk Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 (upraveno) Tak me dneska docela rozsekalo tohle...porad to nejde stravitLeaving Neverland (2019)http://www.csfd.cz/film/688660 Upraveno 24. března 2019 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 Netlix and chill..uděljete si účet, ten poplatek je fakt symbolický a půlka těch seriálu a filmů co se zde řeší tam je. A spousta dalších navíc. Navíc se to dá skrz chromcast jednoduše hodit do telky a nemusíte na to koukat na tabletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Barefoot Gen, 1983 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Jsem dal The Mule a dobrý. Eastwood je sice jako věchýtek, ale furt umí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se