Duke650 Posted October 31, 2021 Report Share Posted October 31, 2021 Je. To. Bo. Ží.... https://www.csfd.cz/film/867768-ted-lasso/prehled/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmx Posted October 31, 2021 Report Share Posted October 31, 2021 V 30. 10. 2021 v 12:44, Kluk jako buk napsal: Znáš The Expanse? Nejlepší sci-fi seriál široko daleko. Znám, díky. Je super. Škoda, že museli odstranit pilota kvůli údajnému sexuálnímu obtěžování. Jinak DUNA se povedla. Mám k tomu sice vojensko-taktické připomínky, ale odcházel jsem celkově spokojen. Asi půjdu ještě do IMAXu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dtx Posted October 31, 2021 Report Share Posted October 31, 2021 Není to v Imaxu jen ve 3D? Jinak za mě Duna super (knihy jsem četl), film přesně splnil moje očekávání. Konečně pořádné scifi, ne žádné infantilní barvičky od Marvelu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paw Posted October 31, 2021 Report Share Posted October 31, 2021 Jsme v půlce sledování seriálu The Fall a já teda nějak nevím. Ženě se to líbí, já to asi moc pitvám. Přijde mně to jako posbíraný klišé z filmů/seriálů, sem tam totální nelogičnost. Ze setrvačnosti to dojedu, ale že bych z toho byl nějak odvařenej... Je fakt, že to beru jako detektivku s psychologickou zápletkou a bylo by lepší to brát obráceně. Pak by se ty nedokonalosti daly asi líp odpustit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanKuc Posted October 31, 2021 Report Share Posted October 31, 2021 Ta nova duna, parada. Hlavne cimr, obul se do toho paraddne. Uz sem to pozeral cvajmal, bohuzel doma, do kina nemam certifikat. Ated ready player one, cetl jsem to, super, film cca v pulce, taky ok. Ale berte s rezervou, su napity jak zok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawrik Posted October 31, 2021 Report Share Posted October 31, 2021 před 2 hodinami, tmx napsal: V 30. 10. 2021 v 12:44, Kluk jako buk napsal: Znáš The Expanse? Nejlepší sci-fi seriál široko daleko. Znám, díky. Je super. Škoda, že museli odstranit pilota kvůli údajnému sexuálnímu obtěžování. Neviete niekto, podľa ktorých kníh je predloha? Na ČSFD sú dvaja autori predlohy, ale názvy tých kníh som nevygooglil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kluk jako buk Posted October 31, 2021 Report Share Posted October 31, 2021 před 26 minutami, wawrik napsal: Neviete niekto, podľa ktorých kníh je predloha? Na ČSFD sú dvaja autori predlohy, ale názvy tých kníh som nevygooglil. https://www.google.com/search?q=the+expanse+knihy&oq=the+expanse+knihy&aqs=chrome..69i57.6489j0j7&client=ms-android-samsung-gs-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 Ti dva autoři vystupují pod společným pseudonymem James S. A. Corey, tak možná v tom byl problém? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawrik Posted October 31, 2021 Report Share Posted October 31, 2021 @Kluk jako buk Božemôj, ja som idiot... Ešte som si hovoril, že mi tá synopsia dosť pripomína Coreyho Dík. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kluk jako buk Posted October 31, 2021 Report Share Posted October 31, 2021 před 1 hodinou, wawrik napsal: @Kluk jako buk Božemôj, ja som idiot... Ešte som si hovoril, že mi tá synopsia dosť pripomína Coreyho Dík. Oni oba sérii zároveň píší a produkují, takže kdo má rád knihy, může se bez obav pustit i do seriálu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbo Posted November 1, 2021 Report Share Posted November 1, 2021 V souvislosti se zde již několikrát zmíněnou Dunou velmi doporučuju tento dokument. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gres Posted November 1, 2021 Report Share Posted November 1, 2021 před 6 minutami, morbo napsal: V souvislosti se zde již několikrát zmíněnou Dunou velmi doporučuju tento dokument. Jo ten je skvelej, mohla to bejt pecka kdyby to natocili, ale na druhou stranu, kolik jinech filmu by pak nevzniklo zejo… Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbo Posted November 3, 2021 Report Share Posted November 3, 2021 Btw zpráva pro všechny kořeně, co pamatujou hranatý hodinky, kostěný obroučky, telefony se šňůrou a podobný srandy, jesi ještě neznáte California Dreamin v italštině, mrkněte na Rose Island mezi špekama (based on true story jako bonus). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxmillian Posted November 5, 2021 Report Share Posted November 5, 2021 Dneska vylezla dalsi serie Narcos: Mexico! https://www.imdb.com/title/tt8714904/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarka Farka Posted November 5, 2021 Report Share Posted November 5, 2021 před 5 hodinami, Maxmillian napsal: Dneska vylezla dalsi serie Narcos: Mexico! https://www.imdb.com/title/tt8714904/ vyborne ! diky za info, konecne bude zas na co koukat Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanKuc Posted November 8, 2021 Report Share Posted November 8, 2021 Kukněte na Mirandu. Nevím jestli je to aj dabované, ale origoš s českýma titulkama nemá chybu. Kdo to překládal, tak by měl učit anglinu na vyšší dívčí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarka Farka Posted November 8, 2021 Report Share Posted November 8, 2021 Narcos Mexico S03 naprosta parada, mozna min akce, ale o to vic intrik a posouva se do dob ktery uz pamatuju a dalsi true crime here : https://www.csfd.cz/film/538459-forever-b/prehled/ aneb sou veci, ktery proste nikdy nepochopim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxmillian Posted November 8, 2021 Report Share Posted November 8, 2021 A taky by vam nemel ujit zacatek dalsi serie Dextera! https://www.edna.cz/dexter/epizody/s09e01-cold-snap/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 8, 2021 Report Share Posted November 8, 2021 V 31. 10. 2021 v 16:32, tmx napsal: Znám, díky. Je super. Škoda, že museli odstranit pilota kvůli údajnému sexuálnímu obtěžování. Jinak DUNA se povedla. Mám k tomu sice vojensko-taktické připomínky, ale odcházel jsem celkově spokojen. Asi půjdu ještě do IMAXu Ten pilot nebol nejaky extra tahun toho celeho, komu sa to pacilo doteraz, bude sa mu to pacit aj s inym pilotom. Mrkol som aj na Nadace a je to ako sa pise vyssie, dost agitka, to by tomu clovek v duchu doby este nejak odpustil, ale ta uveritelnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jovani Posted November 9, 2021 Report Share Posted November 9, 2021 Narcos Mexico S03 naprosta parada, mozna min akce, ale o to vic intrik a posouva se do dob ktery uz pamatuju jj, uz len cakat na 4. seriu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kloubik Posted November 9, 2021 Report Share Posted November 9, 2021 Taky je venku Yellowstone sezóna 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts