Jump to content

Tip na dobrý film / seriál

Tazatel

Recommended Posts

Pri hladani Homeland som zistil, ze je od minuleho roka natocena nova seria Dexter: New Blood. Dexter patri medzi je top serialy, ako mi toto mohlo uniknut… chces pomoct niekomu pri hladani serialu a nakoniec pomozes aj sebe 😁

Díky za info ohledně Homelandu.

Mám rád pořady podle skutečnosti, tak jsem pustil na Netflixu dnes vyšlou sérii Neskutečná Anna, ale po prvních dílech velké zklamání - neskutečná nuda.  

V 4. 2. 2022 v 8:46, spineshank napsal:

Ahoj, už jsi nějaký díly viděl? Mě první série nejdřív nadchla, ale pak to ztrácelo spád a poslední díl už jsem skoro nevydržel. Tak teď nevím, jestli má smysl znovu předplácet HBO. Díky

No mně se líbila v tý první sérii ta hudba a atmosféra...nicméně bych si kvůli tomuhle seriálu určitě HBO nepředplácel😅

Stáhni si první díl a rozhodni se...Za mě tedy nic moc.

před 12 minutami, Anton_ napsal:

No mně se líbila v tý první sérii ta hudba a atmosféra...nicméně bych si kvůli tomuhle seriálu určitě HBO nepředplácel😅

Stáhni si první díl a rozhodni se...Za mě tedy nic moc.

Díky! Hudba byla super. Ta létající muréna, nebo co to na konci bylo, to ale zabila. Šanci robotce ještě dám, ale teda bez předplatnýho:)

Mě ta druhá série spíš sere. Celej ten seriál je Takovej klasickej Ridley Scott - rozjede rádoby zajímavý témata (střety víry, humanizace androidu) a pak hovno z toho, jakoby nevěděl co s tím ala Prometheus a další. První série mě celkem bavila, první tři díly druhý mě spíš frustrují.

před 51 minutami, ragu napsal:

Mě ta druhá série spíš sere. Celej ten seriál je Takovej klasickej Ridley Scott - rozjede rádoby zajímavý témata (střety víry, humanizace androidu) a pak hovno z toho, jakoby nevěděl co s tím ala Prometheus a další. První série mě celkem bavila, první tři díly druhý mě spíš frustrují.

Díky, přesně solidní start, pak se to ale tak nějak rozmělňuje...

Fashionable 'House of Gucci' Posters Feature Gaga Characters - Metaflix

Za mě žádný zázrak, jen Lady Gaga překvapila, ani ne tak povislýma kozama, zoufale maskovanýma pušapkama, jak napsal Verbal, ale tím, jak bravurně vystřihla italskou dominantní mrchu. Dějově celkem nuda, ale atmosféra podaná skvěle, dobrej soundtrack. Herci šíleně přehrávají, ale to byl asi záměr, umocněný jedinečnou italskou angličtinou.

před 6 hodinami, Polak Tomas napsal:

Ahoj, už jsi nějaký díly viděl? Mě první série nejdřív nadchla, ale pak to ztrácelo spád a poslední díl už jsem skoro nevydržel. Tak teď nevím, jestli má smysl znovu předplácet HBO. Díky

zatím ještě ne,čekám až to bude celé venku

první serie měla na začátku dobrej potenciál,ale bohužel pak si tu kvalitu neudržela a v Top seriálech toto nemám 

něco jako Prometheus,nebo Covenant,mělo to dobré chvilky,ale jinak na jedno mrknutí asi cajk

před 6 hodinami, spineshank napsal:

zatím ještě ne,čekám až to bude celé venku

první serie měla na začátku dobrej potenciál,ale bohužel pak si tu kvalitu neudržela a v Top seriálech toto nemám 

něco jako Prometheus,nebo Covenant,mělo to dobré chvilky,ale jinak na jedno mrknutí asi cajk

Dík, já už na Raised by wolves skoro zapomněl, poslední dobou jsem se celkem zasekl na The Expanse... 

teprve předevčírem jsem zjistil, že na Netflixu je k dispozici legendarní Kancl/US verze/👍 Většina už asi viděla, skvělej humor a svižný tempo se ale neokouká stejně, jako epickej Jim vs. Dwight fight žejo....

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.