Jump to content

Tip na dobrý film / seriál

Tazatel

Recommended Posts

před 15 hodinami, jovani napsal:

nechapem ... :(
jedine tu, ale bez dopravy do SR

Strop je strop, takovy dno.

koupit si to zvladnes sam? Staci Ti napoveda? Tak dobra- amazon- do cech posilaj, tak k vam taky, kdyby ne preposlu Ti to…namornicke AHOJ 

tak sem vcera pretrpel finale Stranger Things SE4 ...

zvuk i obraz super, ale dej a hlavne super klise dialogy urvanych pubertaku tomu daly desive na prdel 🙆‍♂️  

ze bude S05 je jisty, ale beze me :)

Edited by Sarka Farka

Já byl spokojen. Jak rozjel Master of puppets, tak byla husina, a když dal ještě to sólo, tak byla husina na husině😁

Za mě si to hezky drží laťku a na další sérii se těším.

V 3. 7. 2022 v 9:20, Sarka Farka napsal:

tak sem vcera pretrpel finale Stranger Things SE4 ...

zvuk i obraz super, ale dej a hlavne super klise dialogy urvanych pubertaku tomu daly desive na prdel 🙆‍♂️  

ze bude S05 je jisty, ale beze me :)

Já to absolvoval s přítelkyní, osobně mi ten žánr nic moc neříká, ale jak říkáš, přetrpěl jsem to, nicméně teď přeřadila na vyšší stupeň, Umbrella academy, nebo jak se to jmenuje a to nedávám, když pominu, že je to totální píčovina, tak ty kvóty na obsazení podle barev, změna pohlaví v průběhu. (naštěstí ne detailně)  Kdyby ten Netflix neplatila ona, tak ode mě to byla poslední platba. Je fakt, že doteď mi přišel fajn, protože jsem si pouštěl jen věci na doporučení. Takže nic bezva nemám, ale třeba aspoň někomu ušetřím čas.

před 59 minutami, (Miloš) napsal:

Já to absolvoval s přítelkyní, osobně mi ten žánr nic moc neříká, ale jak říkáš, přetrpěl jsem to, nicméně teď přeřadila na vyšší stupeň, Umbrella academy, nebo jak se to jmenuje a to nedávám, když pominu, že je to totální píčovina, tak ty kvóty na obsazení podle barev, změna pohlaví v průběhu. (naštěstí ne detailně)  Kdyby ten Netflix neplatila ona, tak ode mě to byla poslední platba. Je fakt, že doteď mi přišel fajn, protože jsem si pouštěl jen věci na doporučení. Takže nic bezva nemám, ale třeba aspoň někomu ušetřím čas.

: )))  👍

Když čtu severský filmy, tak se mi přecejen vybaví něco, co mě zaujalo. Nečetl jsem tohle téma od začátku, tak se předem omlouvám, pokud to opakuju, ale Rytíři spravedlnosti a Chlast, ty se mi líbily. Pozor, jsou to 2 filmy 🤣

před 7 minutami, (Miloš) napsal:

Když čtu severský filmy, tak se mi přecejen vybaví něco, co mě zaujalo. Nečetl jsem tohle téma od začátku, tak se předem omlouvám, pokud to opakuju, ale Rytíři spravedlnosti a Chlast, ty se mi líbily. Pozor, jsou to 2 filmy 🤣

Nesmíš vynechat Adamova jablka :)

Jak nemam rad tematiku star wars, tak serial mandalorian je spica. Nechapu ze se mne to tak dlouho vyhybalo. Asi kvuli tomu ze nemam ras sw😀 Ale totok, das ist etwas andere. Ta mala kurva zelena usata, jak si pochoduje v zupanku, to rozpusti aj takoveho necitu jak su ja. A ironman je vylozeny sympatak. Houby toho nakeca ale je to muz cinu. 

V 16. 6. 2022 v 11:40, warann napsal:

Něměckou produkci nějak extra nevyhledávám, ale teď jsem narazil na tuhle minisérii a velká spokojenost.

https://www.csfd.cz/film/437699-pod-jednim-nebem/prehled/

Dik za tip, seriál ma zaujal. Niečo podobné z tej doby, česká miniséria Herec (2020):

https://www.csfd.cz/film/803690-herec/prehled/

Toto určitě zná drtivá většina seriáložroutů, ale i tak to sem dám pro takové, jako jsem já 🙂 o tom seriálu dlouho vím, viděl jsem trailery či útržky scén a nikdy jsem neměl zájem, říkal jsem si další mafiánská kravina ... za tři dny jsem se dostal k s02e10 a je to fakt nečekaně dobré.

https://www.csfd.cz/film/69506-rodina-sopranu/prehled/